Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeğim sen hamiş kalda boş ver kiloları sonra verirsin
İnşallah balım yaa hep ha kaldım ha kalcam diye diye geçiyo zaman
Off bi iyi haber alsaydık Ama olsun birlikte devam ediyoruz hiç üzülmek yok
Canım nasıl 0 sanki daha çıkmamış gibi sonuc
Bazı labaratuvarlarda direk rakam çıkıyo galba canım bazen de <100 gibi bişey yazıyo. Her türlü negatif bağımlısıyız

Evette vücudumuzda çok minikte olsa bi hcg oluyor canım. O yüzden 0.100, 1.20 falan çıkabiliyor. 0 olduğunda bazen sonuc çıkmamış 0 gözükmüş oluyor canım

Evette vücudumuzda çok minikte olsa bi hcg oluyor canım. O yüzden 0.100, 1.20 falan çıkabiliyor. 0 olduğunda bazen sonuc çıkmamış 0 gözükmüş oluyor canım
Aa doğru 0.100 çıkmıştı ben çok uzun zamandır kanda baktırmadım. Adetliyken hormon testinde benim garantici doktorum gebelik testi de yaptırmış bu sene bi orda yapıldı En son kendim yeni evliyken yaptırmıştım kanda

Canım ben zaten umutlu değildim ama yumurtlamadan sonra 15.gün olduğuna göre adet olmam gerkmiyormuy du

Canım ben zaten umutlu değildim ama yumurtlamadan sonra 15.gün olduğuna göre adet olmam gerkmiyormuy du
Ben ovülasyondan 16 gün sonra oluyorum kuzum kişiden kişiye değişir bugün yarın yoksa olursun olmazsan testi tekrarlarsın

Bende umutlu değilim herkes sürekli umutlu ol güzel olsun diyorlar 3 sene oldu umudum yavaş yavaş bitiyor eskiden ağlardım sürekli şimdi iyiyim eşimde çok istiyor ama ben uzulmim diye belli etmiyor

Ben yumurtalama gördüm canım 4 gün sonra adet oldum
Aaa latural faz yetmezliği deniyo kuzum buna olmaması gereken bişey en az 12-13 gün sonra adet olunmalıymış. Progesteron hormonu yumurtlamadan sonra yükselmeli 12 gün yüksek kalmalı en az sonra da düşerek kanamayı başlatmalı

Bende umutlu değilim herkes sürekli umutlu ol güzel olsun diyorlar 3 sene oldu umudum yavaş yavaş bitiyor eskiden ağlardım sürekli şimdi iyiyim eşimde çok istiyor ama ben uzulmim diye belli etmiyor
Benimde 4 yıldır tedavi goruyom canım hala yok umut allahtan nasibiyle gelsinler insallah

Kuzum bende regl düzensizliği var belkide ovulasyon testi yanlıştı bilemiyorum

Kuzum bende regl düzensizliği var belkide ovulasyon testi yanlıştı bilemiyorum
Olabilir canım belki de ama dikkat et sebep bu olabilir gebeliğe engel olarak progesteron alırsın dışardan belki tutuyo ama hormonlar düşük kalıyo olabilir mesela öyleyse pik gördüğün ertesi gün çatlama olur döllenir döllenmez atılıyo olabilir

Canım bütün hormonlarını bakıldı sorun yoktu bakalım devamı ne olacak kilo ver dedi şuan 1.5 ay sonra gel dedi şimdi eve geldim işten çamaşır toadim çamaşır astım mutfağı topladım koşu bandina bincem yarım saate olsa

Hadi ya dedim belki gözden kaçmıştır tüh Kolay gelsin balım

Amin kuzum inşallah bugün hastanede bı kadınla konuştum 2. Ye hamileymis beklemedikleri anda gelmiş belkide bizde hiç beklemedigimiz anda gelicek
Inşallah canım benim yaa her zifiri karanlığın bile bi sabahı var her gün güneş bıkmadan usanmadan yeniden doğuyor ağaçlar yeniden yeniden yağmura ve rüzgâra karşı çiçek açıyor sabırlı olursak elbet bugün bizimde dualarımız kabul olacak rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin

Amin kuzum inşallah ya rabbim geç veriyorsa en güzelini verirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…