Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çikolatcığım balım, bu belirtilere benzer belitiler gecen aylarda da vardı, bu ay daha bir şiddetli, ümitlenmicem bu defa, hüsran istemiyorum. Nasipse olur, yoksa tüp yolu göründü bana :)
Hüsran olcak kadar ümitlenme bitanem ama inşallahhh inşallah öyledirr
Ama içimden bir ses tüpe gerek kalmayacak senin diyor

Aynen öyle isteyince olsa keşke hemen

Of kızlar iğneden 9 gün geçti, belim sanki ikiye ayrılacak gibi ağrıyor, göğüslerim çok sızlıyor çok dolgunlar bir de... benim gibi olan var mı?
Benimde belim ve kasıklarım.siddetli goguslerde ağrı yok ama dolgu lasti yarın kan testi vercem çok ümidim olmasada

Allah razı olsun cnm teşekkür ediyorum haklısın söylediklerinde mantığım da senin dediklerini tekrarlıyor ama duygum sopayla mantigimi dövüyor

Evet tatlım öyle ama benimki kasten yapiyo iste benim oğlana diyo benim çocukların kardeşi olcak seninde olcak mi kardeş istiyon mu bide benim tedavi gördüğümü falan biliyo yani dediğin gibi yapcak bisey yok herşey nasip biz kendimizi paralasak da nasip de olmayınca olmuyor herşeyin bir vakti var

Merhaba kızlar
Bi süre giremedim sayfaya valla hiç iyi değildim bu aralar yeni yeni kendime geliyorum şükür.. stres üzüntü derken iyice panik atağım tetikledi hiç iyi değildim duygularım düşüncelerim alt üst oldu sürekli ağlıyordum depresyondan zor yırttım diyebilirim.. benim adetimde gelmedi zaten şiştim iyice doldum çatlicak noktadayım bugün tam 70 gündür adet olmuyorum, ilk kez bu kadar sürdü maf etti beni ruhen bu hormonlar sanırım.. adet söktürücü 9üncü gün banamısın demiyor kahverengi akıntı var anca başka bişey yok!
C-life sipariş etmiştim bir hafta oldu, adetimi bekleyim diyordum ondada kadına sordum başlayabilsin yumurtlamaya kadar neden bekledin dedi onada bi üzüldüm şimdi.. adet olsanda devam et dedi ama yine adetime bi etkisi olucak diye yine korkuyorum geleceği varsada dahada uzatır diye ay ne bilim
Anlicanız valla sankı koca bi yük var üzerimde ağırlık hissediyorum adet olsamda bitse gitse diyorum..
Aranızda yaptırmış olanlar varmı bilmiyorum, hacamat yaptırcam haftaya pis kanı temizliyor insanı rahatlatiyormuş ruhen ve bedenen inşallah etkisini görürüm!
Buda benim imtihanım valla etrafın baskısını hiç dillendirmicem bile sabır
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah herşeyde vardır bi hayır

Canım söktürücü kullandıysan bir kaç güne kadar gelir 15 güne kadar olmaması kaç gündür geliyo kahverengi akıntı 2 günü geçtiyse bi test yap evde çevreyi de boş ver kulaklarını tika onlar öyle konuştukça senin günahını alıp yükünü hafifletiyorlar kendine bir mesgale bul baska seylerle ilgilen her sey yoluna girecek insallah

3üncü gün kuzum kahverengi akıntım var.
Evet haklısın aklımı bişeylerle meşgul etmem lazım evde yalnız çok kalıyorum düşüncelere kapılıyorum evhamlanıyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah test filanda hiç yapmicam oda insanı yıpratıyor, yokturda zaten eminim. hayırlısı olsun napalım sabır imtihanımız

Hayırlısı canım benim

Allah razı olsun cnm teşekkür ediyorum haklısın söylediklerinde mantığım da senin dediklerini tekrarlıyor ama duygum sopayla mantigimi dövüyor
Onlar şeytan düşünceler, aklına gelince yit, seni sevindiren birşeyi getir aklına.. meslea evlilik zamanlarını, ne bileyim eşinle ilk tanışmaların, veya hediye aldığın anlar.. yavaş yavaş tekrarla o günü yaşarmış gibi... ve hep bu düşünceler ısrarcı davranırsa sende onların kötü nbir niyeti yok de...
Kuzum bazen söylediklerimizi karşımızdakiler yanlış da anlayabilir, hele o konudan canı yanmışsa, özlem duyuyorsa.. mesela birine afedersin eşek de, bir ton yüksek olsun farklı anlama gelir, kısık sesle gülerek de o da sana daha farklı bir tepki verir. .. İlla ki diyorsan evet gerçekten kötü niyetli.. ve bu tarz insanlar da çok malesef kendimizi güçlendireceğiz, altta kalmadan kırmadan cevabımızı vereceğiz.. Mesela çocuğa o soruyu sorunca sen müdahale olup evet onun da kardeşi uzaktan el sallıyor kendisine yakında gelecek de, gül geç... çocuk mocuk ama anlıyor o da, boşyere travma yaratmasın sen müdahil ol.. kimse seni üzemez ki çocuğunun üzülmesine de müsade etme...

Yarabbim duy sesimizi, biz istiyoruz verecek olan sensin
Günaydııın kızlarrr, nasılsınız :)))
Aminn şu hayırlı ve güzel cuma gününde dualarımız kabul olsun inşallah
Ben iyiyim canım sen nasılsın günaydın

iyiyim kuzum, hava çok güzel, güneşli günler içimi açıyor :))) nasıl gidiyor sende?herşey yolunda mı?
Ay daha dışarıya bakamadım yaa. Bende cıkcam birazdan dışarıya birazcık gezineyim alışveriş bahanesiyle 1 haftadır evdeyim bunaldım valla
Benim bi sıkıntı yok adet gelmemesinden haric canım. Bekliyorum bekliyorum ömrüm beklemekle geçiyor

Benide alır mısınız gruba yer var mı
Folik asit kullanıyordum alerji yaptı bıraktım.
Soğan kürü
Eşime keçiboynuzu ve incir kürü
Sağlık sorunu yok

Benide alır mısınız gruba yer var mı
Folik asit kullanıyordum alerji yaptı bıraktım.
Soğan kürü
Eşime keçiboynuzu ve incir kürü
Sağlık sorunu yok
Tabi canım hoşgeldinn ne kadar var adetine ne kadar süredir istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…