Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaotınmı canım
Dün yaptım negatif canım . Yapmam gereken günden erken yaptım ondan mı bilemiyorum normalde en erken Önümüzdeki pazar yapmam gerekiyordu ovulasyon testi kullanıldım bu ay. Takibimi yapan abla çatlamadan 14 gün sonra yap testi en erken demişti. Bekliyorum bakalım ama gecikmem olmaz adetim düzenli. Bu ay Soğan kürü içtim yumurtlama günüme kadar (1 hafta kadar) o gecikme yapar mı bilmiyorum.

Tavsiyelerini degerlendircem canim

O zaman pazar tekrarla canım inşallah pozitif olur ben 2 günde pozitife döndüğünü biliyorum
Ovülasyon testlerini nerden almıştın canım. Bu ay bende alıcam

O zaman pazar tekrarla canım inşallah pozitif olur ben 2 günde pozitife döndüğünü biliyorum
Ovülasyon testlerini nerden almıştın canım. Bu ay bende alıcam
Öyle yapıcam canım aldım bugün gebelik testi bekliyorum gelmezse yarın bile yaparım belki ben Instagramda bir sayfa gördüm tesadüf Emel abla var ondan aldım. Ebru abla varmış onu sonradan gördüm genellikle ondan alıyorlar. Benim aldığım sayfa ovulasyon_takibi_2019
Almak istersen. Emel ablada gayet ilgili.
Ovu testin içinden gebelik testi de çıkıyor ben onunla yaptım bilmiyorum belki o geç gösteriyor emin değilim bekleyip görücez.

Bi bakayım canım. Bir sayfa vardı pkolular için ayrı hassaslıkta testlerü vardı yeşil olan. Omuydu o. Bitane de ovülasyontakiplisayfa diye bi sayfa var ordan bakıyorum ama nasıl hiç bilmiyorum

Dün bende yaptım negatifti hayır ağrım falan hiç yok sadece üzerimde halsizlik ve baş ağırısı var benim ağrım olur anlarım adet olacağımı ama tık yok şaka gibi
O ağrıyı sorma. Bende ara sıra giriyor rahme batma şeklinde. Ne oluyor diyorum birden bıçak girmiş gibi oluyor. Regl günümde birde ertesi gün oldu benim normal adet sancısı hatta oldum sandım ama yok. Bütün regl belirtilerimi yaşadım ama hâlâ gelen giden yok. Adet döneminde migren ağrım tutar oda var iki gündür. Hayırlısı olsun bakalım

Bi bakayım canım. Bir sayfa vardı pkolular için ayrı hassaslıkta testlerü vardı yeşil olan. Omuydu o. Bitane de ovülasyontakiplisayfa diye bi sayfa var ordan bakıyorum ama nasıl hiç bilmiyorum
Ben bu iki sayfayı biliyorum canım bide minnak kurabiyeler diye sayfa var bu 3 sayfadan birinden al. Ama Ebru abla yoğun fazla mesajlara dönemediğini kendiside söylüyor. Ben zaten biliyorum yapmayı dersen ondan al

Ben bu iki sayfayı biliyorum canım bide minnak kurabiyeler diye sayfa var bu 3 sayfadan birinden al. Ama Ebru abla yoğun fazla mesajlara dönemediğini kendiside söylüyor. Ben zaten biliyorum yapmayı dersen ondan al
Ebru ablanın sayfasıda bir gebenin günlüğü biliyorsundur belki onu

Ehh minnak kurabiyeleri hep burda duydum ama birtürlü adı tam olarak aklıma gelemedi çok sağol canım. Bakayım. Sadece bir ay yaptım çyle çokta bilmiyorum

Ebru ablanın sayfasıda bir gebenin günlüğü biliyorsundur belki onu
Gördümde ben sadece 'ovülasyontakiplisayfa' dikkatimi çekmişti hep ona baktım canım: diğerlerine pek bakmadım. Ordaki kadının adı ne bilmiyroum. Bak atayım sana

Ehh minnak kurabiyeleri hep burda duydum ama birtürlü adı tam olarak aklıma gelemedi çok sağol canım. Bakayım. Sadece bir ay yaptım çyle çokta bilmiyorum
Bizde yorumlarız burada bildiğimiz kadarıyla canım yardımcı olurum. Ben bu ay ilk yaptım ama bayada araştırdım. Sen hangi sayfaya güvenirsen ondan al. Eğer ben hamileysem Emel abladan kesin al

Evet canım bilmiyorum onu hakkında fikrim yok. Test bilindik olsun yeter. Sonuçta hepsi aynı işi görüyor. Ama benim ki kaset testlerden değildi. Kaset istiyorsan eğer
Kaset test almıştım canım bende işte ondan fayda hiç görmedim. Bu attığımdakide şerit test sanki kaset değil. Ben senin söylediklerine de bakıcam canım. Adet olayım bi alıcam nasipse

Kaset test almıştım canım bende işte ondan fayda hiç görmedim. Bu attığımdakide şerit test sanki kaset değil. Ben senin söylediklerine de bakıcam canım. Adet olayım bi alıcam nasipse
Canım bende çok bildiğimden değil aklımda bile yoktu test filan keşfette karşıma çıktı madem böyle birşey varmış bi deneyeyim dedim. Burada da yeniyim hani hiç görmeden sadece o sayfadaki paylaşımlara bakarak aldım Şerit test benimkide. 3 4 aydır telefondaki takvime göre deniyordum. Ama takvimde gebe kalma olasılığı düşük dediği günler testim pik yaptı
2-3 günde pik devam etti .
Dediğim gibi bende gebelik olduysa eğer benim aldığım sayfadan alırsın
Pazartesiye netleşir herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…