Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah balım

Siz önden gidin bakalım bi ben de gelcem arkanızdan inşallah Ben senin hikayeni merak ediyorum neler denedin kaç yaşındasın hep sorucam unutuyorum canım
Canım hepimiz herşeyi anlatıyoruz neyden utanıyorsun anlatayım mı büyük şok yaşarsın bak ama kimse sormadığı için anlatmadım bisey sakladigimdan falan değil hani

Canım hepimiz herşeyi anlatıyoruz neyden utanıyorsun anlatayım mı büyük şok yaşarsın bak ama kimse sormadığı için anlatmadım bisey sakladigimdan falan değil hani
Şöyle basliyim ben 17 yaşında dolaylı olarak bi şekilde evlendim nasıl olduğunu konuşmak istemiyorum neyse ilk yıl çocuk düşünmedik ben zaten ergenliğe girdiğimde bile ilk yıl sadece iki kere regli olmuştum neyse tabi ben hiç korunmadim nasıl olsa olmaz diye neyse eşim çocuk diye tututruyo biz bi altı ay denedik olmadı sonra bir kadın doğumcu gittim bana bazı ilaçlar verdi ama olmuyo bu arada ben evlendikten sonra sürekli kilo alıp veriyorum 5 ay gittim her seferinde olmadı daha sonra eltim sayesinde başka özel hastanede bor dr ile tanıştım ne tedavisi gördün dedi verdim dosyamı sen dedi böbrek hastasimi olmak istiyorsun bunları derhal birak yanlış ilaç vermiş bana doktor meğersem menopoz ilacı imiş neyse başladı tedaviye ilaçla tahliller derken kanımda mikrop cıktı iste tedavi olmazsan hamile kalsan bile düşük yaparsın dedi ve diyet verdi zayıflayacaksın dedi ben 8 ay ilaç tedavisi b 12 ler şunlar bunlar hepiniz bilirsiniz hormon tedavisini neyse 17 kasım kardeşimin düğünü öldüreyim yani bitmişti tedavi bitti dr 3 ay süre verdi biz boşanmanın eşiğine geldik eşim le bazı sorunlardan dolayı ben 15 kilo verdim eski halime döndüm 2014 3 ocak 'ta ben tekrar dr ye gittim 45 gün olmuş hala regli değilim doktorun verdiği sürede 3.ayın başı neyse ultrasonla baktı bisey yok dedi çikolata kisti vardı bende kıstın falan şuan yok dedi bi kan tahlili ver söktürücü yazayım dedi tamam bir saat sonra gel dedi verdim kanı bir saat sonra gittim çıktım dr nin yanına hayırlı olsun henüz çok yeni hamilesiniz ben şok neyse düşük olmasın diye 10 tane iğne verdi 10 gün sonra gel vel hasıl bir oğlum oldu şuan 7 yaşının içinde 1.sınıf daha çok detay varda kısa keseyim eşim bir tane daha istedi oğlum bir yaşındayken ben istemedim sonra sütten kesildi 2 yaşında biz yine denemeye başladık olmuyo bir ay 3 ay 5 ay derken tekrar doktora bana pko teşhisi koydu bu sefer daha önce böyle bişy var dememişti ben pko oldugumu o zaman öğrendim yine ilaçlar iğneler aynı doktora ara sıra ara vererek 3 yıl gittim olmadı surekli bana gebelik şansın yüksek hamile kalmadan gelme bi sorun yok diyodu degistirdim oda sen hamile kalamzsin dedi ee biri oldu ya kalmazsın dedi neyse 3 doktor degistirdim en son özel bi doktor buldun geçen yıl temmuzda önce klomen çatlarla iğnesi sonra rahim filmi sonra aşılama bu arada zayıflamak için bi hap veriyodu bana ve glifor falan bikac tane daha var ama hiç kılo veremedim takı kimyasal olana kadar şubat 17 de oldu biliyorsunuz o zamandan bu yana 7 kilo verdim bayramdan sonra tekrar aşılama dedi dr aslın da hemen ikinci ay demişti eben erteleyelim dedim 3 ay verdi şu an 26 yaşındayım kısaca bu kadar canım

Son düzenleme:
Balım utanıyorum demedim unutuyorum aklımdan çıkıyo araya bi muhabbet giriyo anlat tabi çook merak ediyorum her şeyi anlat
Vatana millete hayırlı olsun diyelim :)
Anca beraber kanca beraber

Sen neler yaşamışsın böyle kuzum benim aramızda yaş farkı çok yok ben de 24 yaşındayım 19 ay oldu olmuyo bizimde. Sorun eşimde gibi gözüküyo ama ben yinede tedavi denedim bi ay olmadı tabi. Şimdi ilaç siparişi verdik eşim için umudum tekrar yeşeriyo bakalım inşallah bu ay mücadelen mutlulukla sonuçlanırrr

Bu kısacası tatlım bunun maddi manevi psikolojik kısmını ve eşle edilen tarafını atlıyorum inşallah tatlım sende inşallah en kısa sürede muradina erer sin

Yaa hiç böyle bir hikaye beklemiyordum senden bir evladın varmış Allah bağışlasın
Okurkende sahii neden sormamışız diye sordum kendime

Amin canım ne biliyim hiç bahsi geçmeyince şey yapmak istemedim
Ben bi dönem pek ilgilenmedim topikle sen o zamanlar anlatmışsındır ben kaçırmışımdır diye hiç ses etmedim birde. Olsunnkuzum ne zaman istersen istediğin şeyi anlat. Anlatalım. Dökelim içimizi rahatlayalım

Bazi kadinlar hamile adete gunune yakin korkutulurlar ki ben oyleyim bazi aylarda yumurtlama doneminden sonra ruyamda korkuyorum al basmasi felan diyolarya oyle ve sonrasina adet oluyorum yaaktan sicrayarak uyaniyorum felan
Aa sübyanlı derler bizim burda canım. Hamile kalınca muska yazdırmam gerekiyodu benimde bi hoca öyle demişti ve bu ay tam da dediğin gibi korkulu bi rüya görüp adet olma yoluna girdim hem de erkenken hiç beklemiyoken. Ben hamile kalınca etkisi oluyo diye biliyodumm
Bu kısacası tatlım bunun maddi manevi psikolojik kısmını ve eşle edilen tarafını atlıyorum inşallah tatlım sende inşallah en kısa sürede muradina erer sin
Allah evladına ömür versin kuzum inşallah ikinci de gelir yakın zamanda

Bazi kadinlar hamile adete gunune yakin korkutulurlar ki ben oyleyim bazi aylarda yumurtlama doneminden sonra ruyamda korkuyorum al basmasi felan diyolarya oyle ve sonrasina adet oluyorum yaaktan sicrayarak uyaniyorum felan
Karabasan gibi bir şey yani
İnançlı iseniz bol bol dua edin

Anladım canım ben zaten ketum biriyim hani çok konuşmam böyle konuştuma bakma daha düşük yaptım o kocam bile bilmiyor

Amin canım insallah

Nasıl bişey yanı canım bu ne sevepten oluyor çaresi ne. Bende korkutucu değil ama saçma rüyalar görüyorum benimde öyle bişey olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…