Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla hiç bilmiyorum yaşamadım tatlım bilmiyorum inşallah yasamamda
Allah gostermesin canim oda cok kötü bir şey zaten allah yasatmasin ya benim kocamin tarafi baya hecinli yani uc kisiden birinde cok sacma seyler var zaten benim durumda esimin tarafindanmis oyle dedi hoca

Benimkide isme ozel degil baskasida kullanabiliyor sadece dua yazili. Istersen benim muskayi acip foto cekeyim sizin cami hocasina bi gösterirsin takarsin sende internettekine ne kadar güven olur bilemedim
Çok saol canım benim bizim burda bi dükkan var yıllardır dini şeyler satıyo güvenilir bi oraya sorayım ben çıkınca bulamazsam dediğin gibi yaparımmsen muskanı açma hiç hamilesin hiç ellemeyelim bi de yırtılır bişey olur çok teşekkür ederim isme özel olmasına gerek olmuyosa ben bakarım bi ne dualar yazılıyomuş

Tamam canim bulamazsan yine haber ver sen yavaşça acarim allahin izniylr bisey olmaz insallah

Tamam canim bulamazsan yine haber ver sen yavaşça acarim allahin izniylr bisey olmaz insallah
Bulana kadar cevşen takayım diyorum gebelik yok ya şimdi gebelik olana kadar bulurum heralde zaten bu gidişle çok vaktim var

Tamamda canim duayi yazdirinca bidaha görmedim ben o nasil olacak ben inanıyorum valla duanin etkisine
Duanın etkisine tabiki bende inanıyorum. Üzerimizde dua taşımak güzel bişey. Sadece o diğer şeylere pek inanmıyorum bebeğim

Bulana kadar cevşen takayım diyorum gebelik yok ya şimdi gebelik olana kadar bulurum heralde zaten bu gidişle çok vaktim var
Öyle deme kuzum ya inanmak başarmanın yarısıdır inanarak yapilmayan dua bile kabul olmuyor her yolu denemek kullarin işi taktir allahindir. Ben inanıyorum rabbim tez zamanda hepinize nasip edecek doğum ve düğün allahin bağladığı bir düğümdur ve yalniz allah çözer sen kalbini tam tut rabbim sabir edene en guzelini verir❤❤❤

Duanın etkisine tabiki bende inanıyorum. Üzerimizde dua taşımak güzel bişey. Sadece o diğer şeylere pek inanmıyorum bebeğim
Valla kuzum kurşun dokmeymis nazar boncuguymus öyle şeylere bende inanmıyorum dinimizdede yeri yok ama sübyan dinimizde var tabiki kendimizde okucaz sadece duayi yazip tasimakla olmaz ama rabbimin neyi vesile kilacagida belli olmaz

Doğru söylüyorsun canım benim çok teşekkür ederim inşallah olur artık bizim de

Valla kuzum kurşun dokmeymis nazar boncuguymus öyle şeylere bende inanmıyorum dinimizdede yeri yok ama sübyan dinimizde var tabiki kendimizde okucaz sadece duayi yazip tasimakla olmaz ama rabbimin neyi vesile kilacagida belli olmaz
Tabiki bitanem. Dilimizden dua eksik olmucak Allahın izniyle dualar bizi korur herşeyden

23 tür canım 2 gün atıyor. bittiğinden itibaren sayman lazım. İnşallah regl gelmez de hamilelik haberi alırsın

4 yıl oldu benım az değil. Sabır kalmıyor valla
4 yıldır mı deniyorsunuz? çocuğunuz var mı?
canım bence ilk rahim filmini çektir, ne var ne yok öğren rahatla, ondan sonra tedavini ol bebek için benden sana tavsiye :)

Evet cnm benim hsg radyasyonsuz olduğundan klomen ve ovitrelle tedavimle paralel gidebiliyordu. Geçen salı yaptım, bekliyorum neticeyi.
Cnm bende pazar yaptım iğneyi belim kasıklarım çok ağrıyor bu ay ins güzel haber alırız hep birlikte ne zamn yapmayı düşünüyorsun testi ben ağrılardan dolayı kan testi versem mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…