- 26 Temmuz 2020
- 1.632
- 918
- 29
Tatlım önce bi beta na baktır öyle kullan benceKızlar birazdan doktora gidicem. Sizce verdiği ilaçları gönül rahatlığıyla içeyimmi yoksa şüphelimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım önce bi beta na baktır öyle kullan benceKızlar birazdan doktora gidicem. Sizce verdiği ilaçları gönül rahatlığıyla içeyimmi yoksa şüphelimi
Bende hiç bilmiyroum canım valla e2 tahlili diyenler var ama doktırum o tüp bebekte bakılıyor diyoİnsallah olur hayirlisiyla filme gerek kalmaz ya kaliteli olduğunu anlamiyolar sanirim gelişimini görebiliyolar sadece tabi adetli iken fsh fln değerlerrine bakilarak mi anlasilir kalitesi bilemiyorum o kadar da bilenler anlatsin:) cevaplariniz icin tesekkurler sizin hikayeniz nedir bunarada hamile kaldiniz mi
Dur bakayım kuzum şimdi doktora dicem kbb baktırabiliyormu bilmiyorumTatlım önce bi beta na baktır öyle kullan bence
Allah gönlüne göre versin saglikli hayirli evlatlarimiz olsun insallahBende hiç bilmiyroum canım valla e2 tahlili diyenler var ama doktırum o tüp bebekte bakılıyor diyo
ben 1 bucuk yıl oldu ilk zamanlar 2 kere hamile kaldım dış gebelik oldu. Birdaha kalamadım canım. Kilo aldım reglilerim düzensizleşti. Tedaviye başladım gectiğimiz 2 ay olunsuz sonuç aldım sonra bıraktım bu ay kilo verip tekrar başlıcam nasipse
Sebebi bilinmeyen kısirlik virsey bulamadilarözel değilse sorun neydi ?
Amin canım inşallahAllah gönlüne göre versin saglikli hayirli evlatlarimiz olsun insallah
Bi sor bakalım tatlımBende hiç bilmiyroum canım valla e2 tahlili diyenler var ama doktırum o tüp bebekte bakılıyor diyo
ben 1 bucuk yıl oldu ilk zamanlar 2 kere hamile kaldım dış gebelik oldu. Birdaha kalamadım canım. Kilo aldım reglilerim düzensizleşti. Tedaviye başladım gectiğimiz 2 ay olunsuz sonuç aldım sonra bıraktım bu ay kilo verip tekrar başlıcam nasipse
Dur bakayım kuzum şimdi doktora dicem kbb baktırabiliyormu bilmiyorum
Anladım bekle buyur merak etme. Reglımın 15. Günü 12 idi benım . Ben aşılama iğnedi kullanmıştm farklı bişy senınkınden . Artcak o dedi . Arttıdıda yanı merak etme sonrakı kontroldede buyumezse bıdaha gel dıyebılırklomen kullandım canım bitti estrofem ve folik asit kullanıyorum şuan adet başlangıcıyla 10. gün bugun
bana başka ilaç vermedi ama kuzum
çarşamba büyümediyse cuma çağırcam dedi zaten bide çalışıyorum sürekli izin almak zor oluyor gerçekten .Anladım bekle buyur merak etme. Reglımın 15. Günü 12 idi benım . Ben aşılama iğnedi kullanmıştm farklı bişy senınkınden . Artcak o dedi . Arttıdıda yanı merak etme sonrakı kontroldede buyumezse bıdaha gel dıyebılır
O zaman tüp bebek tutar büyük ihtimalSebebi bilinmeyen kısirlik virsey bulamadilar
Yok bebeğim nerde hala aynı devam ediyor. Sonu adet belli benimdeKesinlikle. Her ay baska şekillerde regli oluyoruz beklentiye girdikçe . Saldım gitti :)
İnşlh senın güzel haberlerini alırız
Baktırdım canım negatifBi sor bakalım tatlım
Hayırlısı olsun canım en azından kafan rahat olurBaktırdım canım negatif
Evet canım artık uzın sürede yapmam test mestHayırlısı olsun canım en azından kafan rahat olur
Artık gülüyorum hepberaber nisana geçiş yapıyoruz Drdr17 sakın siz gelmeyin kuzular aramıza Defneninannisi Baede Nisan kadrosu kombineliler tarafından doldurulduBaktırdım canım negatif
Canım çok zor biliyorum ama hayırlısı böyle demekki ciddi anlamda aklından çıkardığında inşallah olur dualarım sizlerle kızlarÜzülme hayatım. Ben eşimede bu yola girmeden demiştim bu son daha doktora uzun bir süre gitmicem. Bir süre ilgilenmicem olmazsa dedim. Şimdi işimd gücüme bakarım :)
Hayırlısı olsun cnm ben inanıyorum kucagimiz dolacakArtık gülüyorum hepberaber nisana geçiş yapıyoruz Drdr17 sakın siz gelmeyin kuzular aramıza Defneninannisi Baede Nisan kadrosu kombineliler tarafından dolduruldu
IBence ben akşamları hamileyim gündüzleri değil:) her akşam insanın biyeri ağrırmı arkadaş. İşten geldiğimden beri sağ ayağımın bileğimden başlayan kalçama kadar vuran ağrı. Dayanılmaz. Kızlar evde Arveles agrı kesici var içsem bişy olur mu? Dayanamıyorum artık
Ayy sağlıkla kucağına al kuzum çok güzelTeyzoslari minigimi gordum nihayet sonsuz şükürler olsun allahim hepinize nasip etsin hep dualarimdasiniz
hiç belli olmaz canım 5 gün oldu yumurtlayali ama hiç bir belirti yok seni bırakamam benArtık gülüyorum hepberaber nisana geçiş yapıyoruz Drdr17 sakın siz gelmeyin kuzular aramıza Defneninannisi Baede Nisan kadrosu kombineliler tarafından dolduruldu
Ardarda haberler alalım kızlarhiç belli olmaz canım 5 gün oldu yumurtlayali ama hiç bir belirti yok seni bırakamam ben
İnşallah balımHayırlısı olsun cnm ben inanıyorum kucagimiz dolacak
Siz önden gidin bakalım bi ben de gelcem arkanızdan inşallah Ben senin hikayeni merak ediyorum neler denedin kaç yaşındasın hep sorucam unutuyorum canımhiç belli olmaz canım 5 gün oldu yumurtlayali ama hiç bir belirti yok seni bırakamam ben