Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlarr❤
Tövbe estafirullah yine saçma rüyalar görmeye başladım. Benim saçma rüyalar regli yaklaştığına işaret sizinde oluyormu

Gunaydin canim Benim bazen oluyo ne gordun canim ruyanda
the walking dead diye bi dizi vAr bilmiyorum biliyormusun. Onu izlemiştik baya olmuştu bütün sezonları bitirmiştik. Zombi dizisi. Onun gibi heryeri zombiler basmış. Bizde eşimle tekiz. Herkes ölmüş sanıyorum. Kaçıyoruz bi binaya saklanıyrouz. Sonra binada birileri oluyo onlardan kaçıyorum eşimi kaybediyorum. Sonra buluyorum başka bi kadınla kadın gidiyo eşimde arkasından çok üzülüyor (akşama sorcam hesabını)
Sonra bir odada oluyoruz. Tam fıtıfıtı yapcakken içeri bir kadın giriyo oda benim okuldan hocammış böyle saçma bir serüven

Diziyi biliyorum ama hepsini izlememiştim ama gerçekten saçmaymış rüyan canım inşallah hayra çıkar ben bundan şey cikardim sana yatılı kadın birisi gelecek sanki de uzun süre kalacakmış ve sende rahat iş göremeyecekmişsin gibi

Ben regli yAklaşırken inanılmaz saçma rüyalar görüyorum kuzu yani hiç anlam aramıyorum gördüklerime
Allah allah hiç öyle gelip kalabilecek kimse yokki birde uzun süre

Kesinlikle. Her ay baska şekillerde regli oluyoruz beklentiye girdikçe . Saldım gitti :)
Hakkımızda hayırlısı olsun bebeğim
İnşlh senın güzel haberlerini alırız

kızlar tekrar merhaba ben doktordan çıktım yumurtalığım sağda 11 mm büyümüş çarşamba tekrar çağırdı doktor böyle olup gelişen oldu mu 2 günde ?

kızlar tekrar merhaba ben doktordan çıktım yumurtalığım sağda 11 mm büyümüş çarşamba tekrar çağırdı doktor böyle olup gelişen oldu mu 2 günde ?
Evet canım benım 12 olmuştu ilaca devam ettim 20 ye çıktı. Kullandgn ilaca baglı

Kızlar birazdan doktora gidicem. Sizce verdiği ilaçları gönül rahatlığıyla içeyimmi yoksa şüphelimi

Eklentiler

• 85F41641-9866-458F-AA95-C3AD9854B530.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 25
Birde alttan aynı muayenedeki gibi bir alet ile sanırım. Su veriyorlar içeriye. O su gidişiyle çekiliyor. Anlık bi olay çok kısa sürüyor. Korkulacak bişeu yok
Tesekkur ederim doktorum ilac tedavisi yapalim önce yumurta var catladi da ama kaliteli yumurta mı bilmiyoruz diyor. Yumurta kalitesini artiran ilac vericekmis rahim filmi direk istemedi düşünüyodu da ama neden bilmiyorum böyle konustu direk rahim filmi mi yapalım deseydim kararsiz kaldım ben de

Vardır elbet bi bildiği kuzum bir ay daha dene bakalım olmazsa sen söylersin doktoruna

Vardır elbet bi bildiği kuzum bir ay daha dene bakalım olmazsa sen söylersin doktoruna
İlaç denemek istemiyorum Direk rahim filmi istersen diye bana sordu ama kendisi başta ilaçla bakalim diyince ben de erteledim filmi kafamda. İlaç da hangisi verir işe yarar mi bilmiyorum benim yumurtalarima baktı gectigimiz ay güzel dedi bilmiyorum ki miye anlasilmiyp kaliteli olup olmadigi bi seferde on kere gidip gelicem artık

Belki güzel işe yarayacak bir ilaç verir kuzu. Bu yumurtaların kaliteisni nasıl anlaşılmuyo bende bilmiyorum. Bazıları yazıyor doktoru diyormuş çok güzel kaliteli yumurtalar diye. Ben kaç kere sordum doktoruma anlayamayız kaliteli olup olmadığını dedi o zaman bir ay daha dene ilacı bakalım kuzu sonra yine olmazsa. Ki inşallah olur. Dersin film çektireyim diye

İnsallah olur hayirlisiyla filme gerek kalmaz ya kaliteli olduğunu anlamiyolar sanirim gelişimini görebiliyolar sadece tabi adetli iken fsh fln değerlerrine bakilarak mi anlasilir kalitesi bilemiyorum o kadar da bilenler anlatsin:) cevaplariniz icin tesekkurler sizin hikayeniz nedir bunarada hamile kaldiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…