Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım ben zaten ketum biriyim hani çok konuşmam böyle konuştuma bakma daha düşük yaptım o kocam bile bilmiyor
Bende çok fazla konuşmam canım. Herşeye konuşmam. Ketum değilimdir yumuşağımdırda. Mesafeli olmayı severim.
Bebekmi düşürdüm çok kez canım

Nasıl bişey yanı canım bu ne sevepten oluyor çaresi ne. Bende korkutucu değil ama saçma rüyalar görüyorum benimde öyle bişey olabilirmi
Kuzu ananeden geçiyo dedi bana hoca hamile kalınca gel muska yazıcam yoksa korkutup düşüğe sebep olabilir dedi ama kalamazsın diyen olmadı onu ilk defa duydum

Kuzu ananeden geçiyo dedi bana hoca hamile kalınca gel muska yazıcam yoksa korkutup düşüğe sebep olabilir dedi ama kalamazsın diyen olmadı onu ilk defa duydum
Hocayada gittinizmi bu konuda kızlar. Ben hiç aklıma bile gelmedi öyle bişey.
Ya bilmiyorumki büyü olayına falan inanırım Kuran da geçenlere inanırımda. Bunu duymamıştım

Ya bilmiyorumki büyü olayına falan inanırım Kuran da geçenlere inanırımda. Bunu duymamıştım
Bunun için değil nazar için gitmiştim cami hocasına kuzum kalp çarpıntım vardı tıbbi sebep bulunamadı kaç özel doktor devlet doktoru gördü nişanlıydım o zaman. Acillere yatıyodum nabız yüksekliğinden. Kalp yetmezliği ilaçları bile çok işe yaramıyodu. Sonra dedik bi de hocaya baktıralım nazar belirtilerinde yazıyodu çarpıntı. Nişandan çok az sonraydı zaten. Hoca baktı nazar var çok fazla dedi okuncak dua önerdi okundu sular felan yaptık şükür ki direk geçti. İlaçları bıraktım ondan sonra. Bi daha da şükür olmadı işte o zaman onu da söyledi işte hamile kalınca gel dedi bi kalsam bakıcam da Ama teyzemde annemde ananemde de varmış hiçbiri sorun yaşamadı düşük de yaşamadı. İnşallah ben de hamile kalınca yaşamam

Bende çok fazla konuşmam canım. Herşeye konuşmam. Ketum değilimdir yumuşağımdırda. Mesafeli olmayı severim.
Bebekmi düşürdüm çok kez canım
Bi defa yaptım canım kimyasal çok oldu bende tanıdığın gerçekten güvenlikleri me içimi acarım oturduğum yere tasinali 2 yıl oldu daha karşı komşuma bile slm vermisligim yoktur gerçi oda bana seslenmedi ama genelde konuşmayan gelin derler ama konuştum mu da tam konuşurum yani susturamazsın

Valla canım ben öyle şeylere pek inanmam hiç de gitmedim gitmek istesem kayın keserim hoca ama konuşmuyoruz görmüyorum da

Yaşamazsın canım aklına öyle şeyler getirme zaten düşük yaparsan onun bir sebebi vardır illaki sağlıksız bir gebelik gecirib kucağına alincami daha aci yoksa daha bir kan damlasiyken mi elbette ikiside kötü bisey ama sağlıksız bir gebeliğin tutunmamasi daha iyi bence

Tabi canım Allah korusun ikisi de olmasın inşallah hiç gebelik yaşamadım daha oldu mu tam olsun inşallah

Ümmü subyan arastir googlda var boyle bir durum
Yaa arkadaşlar böyle şeylere inanmayın milletide korkutmayın yatırken okuyun bi ayet-el kürsi bir elham 3 kulfal biseycik olmaz gördüğünüz kötü rüyalar ya izlediğiniz ya duyduğunuz bir şeyin etkisi beyniniz onu şey yapiyo grufe bunlar

Benim esimin tarafında subyan varmis iki düştükten sonra yazdırdım benimde hamile kaliyordum korkunc seyler goruyordum bagirarak uyaniyordum dua yazdirdik cami hocasına taktigimin ikinci ayi hamile kaldim ama hic çıkarmadım sadece banyo ve esimle yakinlasirken çıkardım hemen taktım geri. Oglum doguncada iki yasina kadar onun besigine koydum. Simdi ikinciyi istiyoruz diye yine taktım cok şükür görmüyorum kötü ruyalar yine hiç çıkarmıyorum ve yine taktigimin ikinci ayinda gebe kaldim. Dış gebelik plansız oldu benim ondada korkunc ruyalar görmüştüm

Oyle degil kuzucum gerçekten ben iki dusugumdede muskam yokken uyanip kocami baskasi gibi goruyordum hamile kalir kalmaz oluyordu bu ruyalar ama oglumdan once taktim olmadi bundan öncede taktım yine görmedim öyle rüyalar

Yaa acaba tam oluyo gibiyken mi çıkıyo bu rüyalar dudağımda uçuk çıkacak kadar korkunç rüya gördüm hemen sonra kahverengi başladı zaten gününe daha çok varken. Cami hocasına gitsem şimdi yazar mı camideki hoca canım benim gittiğim hoca rahmetli oldu daa

Valla herkes yazmiyor kuzum sikayet oluyor filan diye esimin bi arkadasi dedi benim cami hocasi arkadasim ona yazdiririm benim hanimada yazdirdim dedi 100 km oteden yazdirip getirdi adam. Kuzum daha adete 1 hafta varken dollenme oldummu basliyordu bende ruyalar ama cok korkunc yani uyanip ruyadan cikamiyordum esimi baskasi gibi görüyordum uyaninca firlayip bagirarak yataktan kalkiyordum esim isigi acinca taniyabiliyordum o derece. Benim esimin tarafindan olduğu için belkide hep beni oyle korkutuyolardi. Ama duadan sonra olmadi cok şükür. Kötü birsey yokki bunda dua sonuçta dunya dua ustune kurulu derler sende arastir yazdir canim

Evet biliyorum bende bu ay aşırı korktum okuya okuya uyandım canım ben biliyorum zaten yazdırmak istiyorum da yazan bulamadım ki bi bulsam. İnternette hazır muskalar var isme özel değil de dua yazılı sonuçta napsam onlardan mı alsam bilemedim

Nazara inanırım canım nazar var. Dua edicez dua tek ihtiyacımız
Bu konuları bende söylemem kendi annemle bile paylaşmam canım zaten o yüzden buraya yazmaya başladım. İçimde yaşayamazdım bu kadar şeyi. Çevremde de güvenebileceğim kimse yok. Yerine göre konuşmak daha güzel canım bence de en iyisini yapıyorsun boşver
Valla canım ben öyle şeylere pek inanmam hiç de gitmedim gitmek istesem kayın keserim hoca ama konuşmuyoruz görmüyorum da
Şimdi büyü olsun nazar olsun bunlar var kuranda da. Tabi Allah korusun hepimizi bu tarz şeylerden. Ama dediğin gibi tek çözümü dua. Açılmaz tüm kapıları açan bir tek duadır

Oyle degil kuzucum gerçekten ben iki dusugumdede muskam yokken uyanip kocami baskasi gibi goruyordum hamile kalir kalmaz oluyordu bu ruyalar ama oglumdan once taktim olmadi bundan öncede taktım yine görmedim öyle rüyalar
Canım bende reglime yakın bu tarz saçma kötü veya anlamsız rüyalar görüyorum. Ama bunun bilimsel açıklamasını gördüm. Hormonların yaptığı bişey diye

Benimkide isme ozel degil baskasida kullanabiliyor sadece dua yazili. Istersen benim muskayi acip foto cekeyim sizin cami hocasina bi gösterirsin takarsin sende internettekine ne kadar güven olur bilemedim

Valla hiç bilmiyorum yaşamadım tatlım bilmiyorum inşallah yasamamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…