Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hiç bilmiyroum canım valla e2 tahlili diyenler var ama doktırum o tüp bebekte bakılıyor diyo
ben 1 bucuk yıl oldu ilk zamanlar 2 kere hamile kaldım dış gebelik oldu. Birdaha kalamadım canım. Kilo aldım reglilerim düzensizleşti. Tedaviye başladım gectiğimiz 2 ay olunsuz sonuç aldım sonra bıraktım bu ay kilo verip tekrar başlıcam nasipse
Tatlım önce bi beta na baktır öyle kullan bence
Dur bakayım kuzum şimdi doktora dicem kbb baktırabiliyormu bilmiyorum

Allah gönlüne göre versin saglikli hayirli evlatlarimiz olsun insallah

Bi sor bakalım tatlım

klomen kullandım canım bitti estrofem ve folik asit kullanıyorum şuan adet başlangıcıyla 10. gün bugun
Anladım bekle buyur merak etme. Reglımın 15. Günü 12 idi benım . Ben aşılama iğnedi kullanmıştm farklı bişy senınkınden . Artcak o dedi . Arttıdıda yanı merak etme sonrakı kontroldede buyumezse bıdaha gel dıyebılır
bana başka ilaç vermedi ama kuzum

çarşamba büyümediyse cuma çağırcam dedi zaten bide çalışıyorum sürekli izin almak zor oluyor gerçekten .

Üzülme hayatım. Ben eşimede bu yola girmeden demiştim bu son daha doktora uzun bir süre gitmicem. Bir süre ilgilenmicem olmazsa dedim. Şimdi işimd gücüme bakarım :)
Canım çok zor biliyorum ama hayırlısı böyle demekki ciddi anlamda aklından çıkardığında inşallah olur dualarım sizlerle kızlar

I
Teyzoslari minigimi gordum nihayet sonsuz şükürler olsun allahim hepinize nasip etsin hep dualarimdasiniz
Ayy sağlıkla kucağına al kuzum çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…