Regli bekle cnm erken daha testler hep kandırıyor benide 1 gün hamile gösterip diğer gün değilim gösterdiÖyle canm daha da yapmam zaten regli beklicem .
İnşallah inşallah kuzumKızlar dün doktorumu aradım normal olmadığını söyledi hatta biraz kızdı niye bu saatte kadar bekledin diye kanmadan suphelendiler ama çok şükür bişey yokmuş serum yaptı ağrım biraz daha hafifledi umarım bu ağrılar boşa değildir
Daha var kuzum 7 gün var dahaİnşallah inşallah kuzumKaç günün kaldı test gününee
Tamam canım sonu güzel oluvak inşallahDaha var kuzum 7 gün var daha
İnşallah canım benim
İns güzel olacak cnm insİnşallah canım benimbugün göğüs çevrem bi damlacık kadar yukarı doğru yayılmış tesadüfen farkettim ve sabah tir tir titredim mis gibi havada dondum resmen Test yapmıştım negatifti hayır bari yoksa gelsin artık da önüme bakayım
Amin bende yeni geldim topiginize 15 yildir bekliyorum 3 tup bebek asilama tedaviler denedik olmadi kismet degilmis hayirlisi buymus dedik tabi hala beklemedeyiz zaman yaklasti gibi hissediyorum az kaldi bakalim Allah her isteyenin kucagini karnini doldursun bebeiciklerle amindilerim herkese bebek getirir
S3n yok diye düşünüyorsun ama bak belirtilerin öyle demiyo pozitif olcak o test göreceksin bebeğimİnşallah canım benimbugün göğüs çevrem bi damlacık kadar yukarı doğru yayılmış tesadüfen farkettim ve sabah tir tir titredim mis gibi havada dondum resmen Test yapmıştım negatifti hayır bari yoksa gelsin artık da önüme bakayım
canım sen birebeningünlüğünden alsana testleri, bayağı başarılı.. hem süreci de yakından takip ediyor, ona gönderiyorsun o yorumluyor.Evet canım gectiğimiz sene hazirandan sonra düzensizleşti. Bikere yaptım ovülasyon valla birtürlü pik yakalayamadım onlarda canım
Ahh inşallah ya pazara çıkıp ağır yüklendim bi de nasıl olsa test negatif diye. Dudağımda uçuk çıktı ona da krem sürdümS3n yok diye düşünüyorsun ama bak belirtilerin öyle demiyo pozitif olcak o test göreceksin bebeğim
Ay cok sevindim, iyiki gittin en azından kafanda rahatladıKızlar dün doktorumu aradım normal olmadığını söyledi hatta biraz kızdı niye bu saatte kadar bekledin diye kanmadan suphelendiler ama çok şükür bişey yokmuş serum yaptı ağrım biraz daha hafifledi umarım bu ağrılar boşa değildir
Bende aynı senın gibi düşünüyorum. :) agız tadıyla temizlik yapamamak çok zor bna :)İnşallah canım benimbugün göğüs çevrem bi damlacık kadar yukarı doğru yayılmış tesadüfen farkettim ve sabah tir tir titredim mis gibi havada dondum resmen Test yapmıştım negatifti hayır bari yoksa gelsin artık da önüme bakayım
Amiin canım hoş geldin :)Amin bende yeni geldim topiginize 15 yildir bekliyorum 3 tup bebek asilama tedaviler denedik olmadi kismet degilmis hayirlisi buymus dedik tabi hala beklemedeyiz zaman yaklasti gibi hissediyorum az kaldi bakalim Allah her isteyenin kucagini karnini doldursun bebeiciklerle amin
salı iğnemi vuruldum, şuanda 5. günüm, inşallah yerleşiyordur :)) çok az belirtim var, belim halen kopacak gibi, çok nadir kasıklarıma ağrı giriyor.İğnede kaçıncı günün ? Belki yerleşiyodur
İğne de o agrıları yapıyor bir hafta . Ama bir haftada döllenmede oluyor ıkısıde olabilir . İnşlh bu ay güzel haberler alırız.salı iğnemi vuruldum, şuanda 5. günüm, inşallah yerleşiyordur :)) çok az belirtim var, belim halen kopacak gibi, çok nadir kasıklarıma ağrı giriyor.
Hadi sen aşılama oldun dikkat etmen lazımdı. Ben nasıl olsa yok diyip pazardan kilo kilo yiyecek taşıdım biraz önce. Dudağımda uçuk var diye kremler sürdüm hiç de dikkat etmedim şu ara. Eğer olduysa o vazgeçmişlik durumu doğruymuş derim ama yoksa da adet olayım istiyom hemen eşim ilaç kullancak bu ay benim sonucu bekliyoruz almak içinAy cok sevindim, iyiki gittin en azından kafanda rahatladı
Bende aynı senın gibi düşünüyorum. :) agız tadıyla temizlik yapamamak çok zor bna :)
Amiin canım hoş geldin :)
değerlendirdim cnm :) 36 saat geçtikten sonra çok az bir ağrı oldu canım, başka sadece bel ağrım var..Canım yumurta hangi tarafında büyümüş söylediyse doktor orada oluyor kaşık agrisi 36 saat sonra sabah geliyorsa akşamda değerlendir mutlaka benim doktorum öyle söylüyor
İnşallah canım benim.. benim pek ümidim yok ama...İğne de o agrıları yapıyor bir hafta . Ama bir haftada döllenmede oluyor ıkısıde olabilir . İnşlh bu ay güzel haberler alırız.