Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki canım hoşgeldin herkese açığız
Geçmiş olsun tedavimi oluyordun doğalmı deniyorsun
HosbuldumDoğal denedik esim de ben de testlerden gectik kontroller sonucu herhangi bir engel yok ikimizde de gebelik icin. En son yine niye olmuyo diye kontrole gittim yumurtam gelisiyor mu ve çatlıyor mu diye baktı doktorum ve yine hersey güzel ama olmadı

Ne kadar süredir deniyorsunyz canım

İnşallah dhaa uzamadan nasip olur canım. Herşeye bakıldı dedin film falanda çekildi değilmi
İnsallah sagolun. Yok bi o kaldı işte doktorum yumurta gelisimine baktı bu ay.bi de rahim filmi cekmek icin uygun günde değilsin dedi Yarın arayip konuşacagim tahminen rahim filmi isteyecek bakalim.. regl iken mi çekiliyor siz biliyormusunuz ?

Hayatım bilmiyorum . Tuaf bişy tam reglim sökülcek gibi anlamadım ki bende . Brlkı yerleşme kanamasıdır diye uzattım ayaklarımı falan. Regli olmayı bekliyorum. Benım kahve leke gelir.1 saat sonra reglim başlar. Bugun başlamazsa yerleşmedir inşlh. İlk defa üzülmedim sinirlendim resmen.

Regli bitiminden sonra çekiliyoe canım. Filmden sonra şans yüksek olur derler inşallah sana iyi gelir
Sinirlenmekte çok haklısın resmen bekle bekle günlerce
ama yerleşme olsun inşallah canım dönmesin regle bugün bide temizlik yaptın çok ağır bişey falan kaldırmadın dimi

Yok kuzum kaldırmadım. Keke tarzında geliyor. Birde çok agrı oldu agrısız olması lazım üff deli oldum valla

Yok kuzum kaldırmadım. Keke tarzında geliyor. Birde çok agrı oldu agrısız olması lazım üff deli oldum valla
Canım yat ayaklarını kaldır. İnşallah yerleşmeye çalışıyordur
İnsallah insallah.ya biraz korkuyorum nasil oluyor bu islem biraz acı esigim düsük
Nereyede yaşıyorsun canım. İstanbuldaysan eğer benim çektirdiğim yeri öneririm hiçbir ağrı hissetmedim anlık bir işlem vajinal muayene gibiydi
İns tatlım ins dualrimdasiniz hep söylüyorum
Allah razı olsun bebeğim bende hepinize hep dua ediyorum

Yok İstanbul’da değilim teşekkürler cevaplariniz icin

Şuan birebir aynı durumdayız. Bel ağrım var çok. Normalde karnım ağrır adet sancısı belde olmazdı. Çamaşırda bişey yok peçeteye gelen çok hafif leke var sabah fazlaydı azaldı baya sökülcek diye bekliyorum öyle ama inşallah senin yerleşmedir

Benimde kesildi :) kendime geldim . O leke geldiği zaman 1 saat agrı oldu sonra geçti. Benimde belim ağrıyor :)) ablama anlattım oda iki hamıleliğinde aynı şeyi yaşamış . Ama yarın regli olmaktan korkuyorum. Ya benım kafamı karıştıran şey 21 subat regli oldum bu ay takvim 23 şubat gösteriyor. 28 çekıyor ondan mı attı ıkı gün diyorum. Saydıgımda gün gün tam 30 gün yapıyor. Benim reglim asla şaşmaz. Kafam karıştı ya bugun mü bat günüm 23 ü mü

Rica ederim. O zaman şöyle diyim. C kollu makinede çekilmiştin. Bu yüzden ağrısız olduğunu söylediler. Bulunduğunuz bölgede varsa eğer tercih edebilirsiniz, umarım hayırlı sonuç alırsın

30 gundw bir oluyorsan 23u canim tabikide

Birde alttan aynı muayenedeki gibi bir alet ile sanırım. Su veriyorlar içeriye. O su gidişiyle çekiliyor. Anlık bi olay çok kısa sürüyor. Korkulacak bişeu yok

Ama iğnede etkili değilmi batta canım. 14 gün sonrası diye hesaplanıyor ya. Birde öyle bak.
Gerci bende iğneden 7 gün sonra regli olmuş insanım

Ben adet olucam muhtemelen ama hala kafama takıyorum yumurtlamadan sonra 11.gün. Neden bu ay erken geliyo hiç.anlamadım Açıkçası daha beklemiyordum ama yoksa da gelsin geçsin bitsin bekletmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…