- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Hoşgeldin canım. 15 yıl dile kolay gercekten rabbim seni daha fazla bekletmesin. Biz 1 2 senede isyana bağlayacak duruma geliyoruz. Sen kimbilir neler yaşamışsın canım sabır ama işte rabbim yaşatıyorsa vardır bi bildiği hep bi sınavdayız. En ağır sınavlardan biriside evlat ile olan bence rabbim kimisini varlığıyla sanıyor kimisini yokluğuyla. İnşallah Allahım sana çok çok kısa bir süre içerisinde mucizesini göstersinAmin bende yeni geldim topiginize 15 yildir bekliyorum 3 tup bebek asilama tedaviler denedik olmadi kismet degilmis hayirlisi buymus dedik tabi hala beklemedeyiz zaman yaklasti gibi hissediyorum az kaldi bakalim Allah her isteyenin kucagini karnini doldursun bebeiciklerle amin
Aslında bi sayfa vardı pkolular için ayrı hassaslıkta testleri vardı yeşil renkmiydi yalnış hatırlamıyosam. O testler bu senin dediğin sayfadamı bitanem. Ona bi bakayım dediğin gibi hem takip etmeleride güzelcanım sen birebeningünlüğünden alsana testleri, bayağı başarılı.. hem süreci de yakından takip ediyor, ona gönderiyorsun o yorumluyor.