Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben yine dayanamayangillerden keşke o pembelik doğru yerde olsaydı

Eklentiler

• 6F61357A-900B-421F-B4ED-A731F8D2C67C.jpeg
    123,8 KB · Görüntüleme: 22
3 damlattım kuzu ama test bozuk bence önce c cizgiside sipsilikti. İçini açtım kapattım sonra koyulaştı sonra o pembelik kaydı kaydı orda kaldı gitmiyor 5 dkdır
Çakıldı kaldı gitmiyo

Senin ağrı sızı belirti neler var neler yok canımcım Allah'ım emeklerinizi boşa çıkarmasın canı gönülden dualarım seninle ve baya baya merak ediyorum
Gündüz hiç bişy yok bazen akşam. Ben gece hamıle gündüz değilim bence bacaklarım çok kötü inanamazsın . D vitaminim mi düştü yine bilmiyorum bügün içicem belkı akşama iyi olur.
başkada hiç bişyim yok :/
Niye yanlış diyorsun çıkmış işte

Bacak ağrısı belirti diye biliyorum ben hamilelik başlarında oluyomuş

Test bozuk olabilir kuşum ne de güzel durmuş orda pembiş ya tam çizgi yerinde

Ay hadi ins kuzum
Kızlar perşembe günü kan testim negatiftiki 2 günde böyle birşey olamaz bence. O yüzden hiç ihtimal vermiyorum Kandırıldım

Aynen canım bidaha cok bilmislik daha beter oluyor kasirmalar her seye burun sokmalar. Hapşırır cocuk usudumu sar onu acma oyle diye diye cocugu isilik yaptirdi bidahada sardirmadim. Sutunmu yetmiyor diyodu baslarda biz un kavurmasiyla buyuttuk bilmem ne cocuk daha dort aylik agzina biseyler verip tattirmaya calismalar en sonunda patladim vermeyin hicbirsey istemiyorum ben ne zamn verecegimi bilirim dedim. Sonsuz sukur benim evladim 4 yaşına girdi daha bi kasik antibiyotik icmis hasta olup doktora gitmis bi cocuk degil. Sallaya sallaya alistirdi cocugu hala sallanmak istiyor. Ahh ah bide benim alt katimda az uzakta olsa iyidi

Testlere ara mı verdin canım İnşallah vardır inşallah
Yok devamke hayaleti bile olmayan negatifi gördüm sabah. Ama erken. Doktora özellikle sordum 12. Gün test yap ve evde yapma çıkmaz dedi. Ben de inatla 12. Günü görmeden evde yapmaya devam ediyorum yarın ne çıkcak bakalım

Haber ver canım bize de merakla bekliyorum

Birde böyle bir annenin çocğuna bakımına karışmaları daha sinir bozucu gercekten. Dha onları yaşamasamdan şimdiden sinie bozucu olacağını düşünebiliyorum. Ya her anne kendi çocuğuna en iyisini yapar zaten. Karışma yani karışmaa. Baya yakınmış sana da canım. Allah yardımcın olsun valla çyle çok zor

Bide kiymetimide bilmez bi koca mahalle hasta bana cok caliskansin iki ev bi kaynana bi cocuk bi isyeri idare ediyorsun bahcelere bakiyosun kaynananin doktoru ilaci hic eksik birakmiyorsun cok caliskansin hic durmuyorsun diye. Ama gel gorki kaynanamin bikere beni ovdugunu görmedim elalemin gelinlerini dilinden düşürmez nankörlukde var yani. Şimdi seninde cocuk olunca gelis gidis sacma sacma hurafe inanislar hareketler ömrünü yiyecekler vallahi ikinci cocugu isterken hep dedim bakimi büyütmeyi degilde bu sacma hareketlere daha cok daraliyorum cocuk yapasim kaçıyor

Ay aynı o birkere benimkide demez şuyun çok güzel bu çok güzel. Neler yaparım bak değişik ne denesem yemek olsun tatlı bilmemne gönderirim bikere demez çok güzel olmuş nasıl yaptın diye. Bana gelip x şöyle bi pasta yapmış ondan tarifini alsana. Falan der bikere bişey için anneme demiş benim için ben ondan hiçbişey istemiyorum giyinip süslensin gezsin kocasıyla demiş. Bizim burdaki komşunun gelini var ne kadar güzel giyiniyo çok imreniyorum ona demiş. Şimdi senin imrendiğin şeyi bakalım ben beğeniyormuyum. Hen kendi beğendiğim sevdiğim şekilde giyinirim bundan sanane. Sürekli böyle kıyas ve başkalarını daha iyi görme çabasında Aynı resmen nerdeyse kvlerimiz
Çocuk konusunda o hurafe şeyleri arkadaşımdan şahit oluyorum arkadaşımında kv si daha 3 4 aylık çocuğa hep bişeyler yedirme derdinde sürekli bişeyler söylüyor

Vallahi varya bazen kovasim geliyor git evine allah askina dicem kocama kıyamıyorum annesi nede olsa. Yuce rabbimden hep sabir diliyorum napalim kuzum ogluma bile ben süt içirmeye çalışıyorum o cay icirmeye çalışıyor neymis cani istermis yahu bilmedigi seyi cani istermi cocugun diyorum ona sen hamburger yedinmi hayatinda belki 5 kere yememisindir canin istiyomu istemiyor diyo. Ee diyorum niye cocugun cani cay istesin ama kocama dedim bebek dogunca deniz krese anan artik evinde yemesi icmesi bende anca işle iki cocukla ilgilenirim cekemem valla yeter bende oldum 31 yasinda artik kucuk insan degilim kendi cocuklari ceksin nazini ben anamin nazini çekiyorum kocama demiyorum sen cek diye herkes kendi anasından mesul

Valla çok haklısın canım. Sabret dediğin gibi doğduktan sonra çocupunla ilgilenirsin sevmeye gelirse gelsin bakımını ben yaparım de. Boşver diyo insan takma diyo ama biyere kdar insan patlıyo biyerde valla kuzum. Rabbim bize sabır versin

Kız bir bardak su göndermem öyle olsa. Benim kayınvalide allh var kendi annem gibi . Ama işte oldugum için çok içli değilim. Bir bina ötemde 10 günde bi görürüm gelmez öle. Ama senınkı gibi olsa hiç bişy yapmam yanı

Amin amin canim valla maymun gozunu acti ikinci ilki gibi olmaz valla alir agzinin payini herkes kendi annem olsa ona bile derim yapma sacma hareketler diye. Sende vallq ezdirme kendini qlttan alttan işle kocani de ona bak cocugumuz olacak allahin izniyle biz onlarla takilamayiz bizim gideceğimiz yerler farkli olur arkadas ortami yapalim ailecek görüşelim filan diye azcik kopuversin herkesin kendi evi barkı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…