Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen coook rahatsin anacim bende kaynanami on gunde bir gorsem can ciğer oluruz hem calis hem gunde 3 ogun yemegini hazirla koy önüne birde ustune yedigi tabagi kaldirip tezgaha koymasin hastaligina doktoruna ilacina koş kiymetini bilmesin o zamn bidaha konuşalım kendi annen gibimi degilmi kimse anam gibi olamaz valla kadincagizi 3 gun aramadigim oluyor 2 aydir yanina gidemiyorum qriyor beni kizim iyimisin sen beni takma kafana cok yogunsun zaten olsun sen arayamazsan ben ararim sen gelemesen ben gelirim sana diyo. Kaynanami bi gun sormadim ikinci gun kavga cikardi bana ugramadan eve gittin diye

İnanmıyorum ciddimisin. On kayınvalideninkide ana kuzusu sende bi ana kuzusu .. cok düşüncesizlik.
evet canım ben cok yakın oturmama ragmen mesafeliyim. Ama başlarda böle değildi. Evime okadar cok tanımadıgım insan geldiki ve sürekli ailesi bendeydi. Sürekli yatılı misafirler vs vs. Ewliliğimin ertesi günü sülalece bana geldiler kayınpeder dahil sen düşün. Ama zamanla ben hep arayı açtım. Kötüde olmadım. Birgün yine habersiz geldiklerinde haberim olsa daha iyi agırlardım lütfen aramadan bana gelmeyin dedim. Eşimde çok anlayışlı oda gördü beni yönlendirdi . Böyle yap şöyle yap ezilirsin dedi. Dediğinide yapmaya çalıştılar velası ben açınca arayı benım istedigim zamanlarda görüşüyorum çalışıyorum onlar çalışmıyor. Geldi geçti . İşin çoğu eşte biter. Bence onları üzmeyelim diye kendimiz üzülüyoruz . Ama onlar annelerine ailesine bizi ezdirmemeli . Erkek esini diger insanların yanında da yüceltirse kimse bişy diyemez

Ay valla bende artık göndermiyorum. Benimkide kendi başına öyle sık gelmez buraya gelir saklı gizli işini halleder döner sayılıdıe öyle keyfi benim evime geldiği anca misafir getircek öyle benimde işine geliyo valla. Gercekten ne olursa olsun bi çizgi bi mesafe olucak arada ben bunu anladım
Valla ben de dediği şeylere biyere kadar sustum ama bu saatten sonra susabileceğimi düşünmüyırum cünkü çok fazla birikim yaptı bende de kuzum. Ya aslında biz tekte gezip zaman geciriyoruz. Onda problemim yok. Sadece kv kendisi gitmek istediği yerlere bizi sürüklemesine sinir oluyorum. Sürekli bizi herkesle içli dışlı etme cabasında bütün akrabalarıyla ben kanka olcam onunla gidip gelicem sürekli buna artık gelemiyorum. Birde şimdi yasaklar yeni kalkmış zaten uzun süredir pandemiden bişey yapamamışız. Bırakta bi cumartesi değerlendirelim. Buna sinir oldum çok

Teyzoslari minigimi gordum nihayet sonsuz şükürler olsun allahim hepinize nasip etsin hep dualarimdasiniz
Sağlıkla kucağına al inşallah canım
İnşallah hayırlısı olur hakkımızda ne boktan bir süreçmiş bu ya ne zormuş her şeyde hamile sanıyoruz yine bir şey yok umutlanmayım diyoruz yine umutlanıyoruz gerçekten çok yoruldum artık
Off canım ne belirti varken ne de yokken olmuyo da olmuyo ben de kafayı yicem artık millet çatır çatır doğururken yazık bize ya çok üzülüyorum

Ayy eğer kaybolup tekrar olduysa var bişeyler inşallah koyulaşsın inşallah
Bende öyle düşünüyorum. Kuzum inşlh rabbim bu ay nasip eder.
Benim de salı bat günü bugün ki test negatif hala bir Ümit varmıdır
Tabiki. Benım aşılama oldu ayın 12 sinde. 9 günde testin pozitif çıkmasını bekliyorum . Bende kide saçmalık :))

Zaten canim allah razi olsun esimden o ezdirmiyor beni hic ben kac kerelerce dedim habersiz gelmeyin diye hatta habersiz geldiklerinde isim olmadigi halde bende carsiya gidiyordum teyzeme soz vermiştim filan diye kac kere kapidan döndürdüm ama akillanmiyolarki vallahi billahi kaynanamla alakali abartili yada yalan kelime demem anlattığımın fazlası var eksiği yok bende diyorum oldu yetmis yasinda ya sabir kizim ya sabir

Bugün de negatifi gördüm kızlar olsa çıkardı sanki silikte olsa ...umutlar nisana kalacak gibi bat salı günü hayırlısı olsun inşallah başka test almayacağım için adeti bekleyeceğim artık eczaneleri zengin etmeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…