Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım. 15 yıl dile kolay gercekten rabbim seni daha fazla bekletmesin. Biz 1 2 senede isyana bağlayacak duruma geliyoruz. Sen kimbilir neler yaşamışsın canım sabır ama işte rabbim yaşatıyorsa vardır bi bildiği hep bi sınavdayız. En ağır sınavlardan biriside evlat ile olan bence rabbim kimisini varlığıyla sanıyor kimisini yokluğuyla. İnşallah Allahım sana çok çok kısa bir süre içerisinde mucizesini göstersin
canım sen birebeningünlüğünden alsana testleri, bayağı başarılı.. hem süreci de yakından takip ediyor, ona gönderiyorsun o yorumluyor.
Aslında bi sayfa vardı pkolular için ayrı hassaslıkta testleri vardı yeşil renkmiydi yalnış hatırlamıyosam. O testler bu senin dediğin sayfadamı bitanem. Ona bi bakayım dediğin gibi hem takip etmeleride güzel

canım ebru ceylan ın insta hesabuı var, birsürü hamile kalan var onun testleriyle. Ben yurtdışındayım ondan almak istediğimde pahalıya geliyor, şuan kullandığım ovü testleri yeni bitti ama ben zaten doktorla devam ediyorum. o yumurtan büyümüş iğne verelim diyor daha garanti... hem bu ay olmasa tüp e geçicez eşimle öyle konuştul. Yaptırdığım tüp kontrolünde sağ tüpüm tıkalı çıktı , çok beklemek istemiyorum.

Ay cok sevindim, iyiki gittin en azından kafanda rahatladı

Bende aynı senın gibi düşünüyorum. :) agız tadıyla temizlik yapamamak çok zor bna :)

Amiin canım hoş geldin :)

bende o tedavi gördüğüm aylarda doğrı dürüst hiiç temizlik yapamazdım. Azcık spor yapayım derdim korkardım. Tek tük eşimden sigara içerdim önceden 3 ay hiç içmedim eşim içerken yanında durmadım Ama bu ay bende öyle bi saldımki yok diye detaylı temizlik yaptım. Sporlar yaptım ağır kaldırdım. Hoş bu bir hafta sadece dün üstten bi süpürge açabildim rahatsızlığımdan dolayı ama gebelik için yapmamazlık yapmadım. Sigarada içtim valla. Amaaan öyle iyi geldiki insanın kafasının eahat olması hiç acaba yok kuş gibiyim

Ben o hesaplara bi bakayım canım çok teşekkür ederim. Macunla birlikte alırım en azından boş yere istenmeyen günlerde bile mecburi ilişkide bulunmak zorunda kalmam
Bende 2 ay doktorla devam ettim ya bu ay bırakmıştım. Bir ay da bu testler ve macunla deniyim olmazsa yine doktor kontrolünde başlıcam
Senin inşallah tüpe gerek kalmadan bu ay olsun canımm

Biz senle aynı gidiyoz ya hadi bakalım demiştin ya hamile kalmadan önce hasta olmuştum diye sen de oldun bende de uçuk çıktı hem de çok yoğun bi uçuk. Bi sürpriz gelirse ikimize birden burası karışır

Ahahaa ay şaka gibi olur yalnız
Valla ben yarın doktora gidicem muhtemelen ağır antibiyotiklere falann başlıcam. Eşim eczaneden bitkisel bi şurup almıştı ama hiçbirşeye faydaaı yok artık kulağım geçti gibi ciğerlere indi sabki göğüs ağrım çok var öksürük çok fazla.

Kız bi daha kanda baktır da öyle iç ilaç benim gibi yapma çünkü sen dış da olsa hamilelik yaşadın ikisi bi araya gelebiliyo benim durumum ve umutsuzluğum sen de olmasın
Biseycik olmaz allahın izniyle
Millet neler neler taşıyo dimi zaten bi şey yoktur da gidip baksam adet bile olmuş olabilirim

Zaten dış gebelik tehlikem olduğundan hep tetikteyim valla canım yarın tekrar idrar yapcam. Kan verirmiyim bilmiyorum annemde gelebilir doktora onun yanında diyemem gebelik bakın diye

özel değilse sorun neydi ?

Kızlar vallahı sabah 9 da kalktım ve bütün ewi kırkladım resmen . Eşim yardımcı oldu ilk hafta ama eline yakışmıyor istedigim gibi olmayıncada sinirleniyorum.
valla dediğin gibi varsada artık yok :) dermişim
Bacak agrılarım gitti çok şükür bu gün uyandıgımda agrımadı vitaminlerimi aldım.
inanılmaz regli agrım var buda belirti biliyorum :) cok gıcık bişy

Canım sen aşılama oldun ihtimalin daha yükssk yapmasana bu kadR iş yat dinlen boşver işleri

Hiçbi şey olmaz da kuzucum Cookiie dediği gibi senin ihtimal yüksek baya dikkat et sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…