Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teyzoslari minigimi gordum nihayet sonsuz şükürler olsun allahim hepinize nasip etsin hep dualarimdasiniz

Eklentiler

• 20210320_114256.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 16
  • 20210320_114220.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 19
  • 20210320_114206.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 17
Cookiie ve diğer arkadaşlarım bütün adetim başladı. Bizim silik çizgi demek ki işlevsizmiş
Aa ama regle yakın bu tarz silik çizgileri bazen bende görüyorum hormonlardanmı cıkıyor acaba Üzülme canım bu ay inlallsh olucak
Teyzoslari minigimi gordum nihayet sonsuz şükürler olsun allahim hepinize nasip etsin hep dualarimdasiniz
Ay çok şükür minnoşa maşallah sağlıcakla gelsin

Aa ama regle yakın bu tarz silik çizgileri bazen bende görüyorum hormonlardanmı cıkıyor acaba Üzülme canım bu ay inlallsh olucak

Ay çok şükür minnoşa maşallah sağlıcakla gelsin
İnşallah hayırlısı olur hakkımızda ne boktan bir süreçmiş bu ya ne zormuş her şeyde hamile sanıyoruz yine bir şey yok umutlanmayım diyoruz yine umutlanıyoruz gerçekten çok yoruldum artık

İnşallah hayırlısı olur hakkımızda ne boktan bir süreçmiş bu ya ne zormuş her şeyde hamile sanıyoruz yine bir şey yok umutlanmayım diyoruz yine umutlanıyoruz gerçekten çok yoruldum artık
Malesef çok zor canım çok yorucu. Her ay aynı şey her ay binbirtürlü umut sonu hep hüsran. Buda bi sınavımız ama insanın dayanamadığı noktalar oluyo artık bazen

Öff kvme artık iyice sinir oluyorum ya. Ya kızlar benmi abartıyorum acaba. Söyleyn abartıyosam kendime cekidüzen vereyim. Bi cumartesimiz var eşim evde yasaklarda zaten yapabildiklerimiz kısıtlıydı. Hiç düşünmüyor bi rahat veriyim bu insanlara her aramada şuraya gidelim buraya gidelim sürekli eşime. Ya bizimle gitmek zorundamısın git kocanla. Bu cumartesü çağırdı bahçe kapısımı ne düşmüş onu yaptırmaya. Evde kayınpederim var eşimden büyük abisi var. Ama bişeyi ellemiyorlar herşeye eşim koşuyor. Haftaua cumarteside dayılara gideymişiz hepberaber yasaklar kalkmadan telefonda diyodu eşime eşimde bakarız kısmet dedi. Daha gelip bana sormadı. Sorsun valla acacam ağzımı artık

Bencede canım valla herkesin evi barki var plani var ozeli var eşimin tarafıda oyleydi ilk zamanlarda. Baktim olmuyor dedim esime sen özel soformusun herkes nereye gitmek istiyosa cagirsin taksiyi gitsin benim canim nereye gitmek isterse oraya giderim milletin istegine goremi gezcez biz diye. Esimde allah var rahatina ozgurlugune düşkündür bide beni daha cok tutar pabuç birakmadi kimseye oyleki goruncem kaynanam bisey dese esim diyo selinle konusayim ararim sizi diye. Herkes kapinin disinda sen kocani cevir kendine kocanda onlari cevirsin bi iki kere reddederse bidaha yapamazlar zaten

Kesinlikle aynı benimkide kayınvalidemler arabayla 20 dk mesafedeler bize. Bişey olcak mesela biİm burda düğün olcak. Eşimi arar gider alır. Bide sadece kvmi değil mahallesindeki bütün kadınlarıda götürür getirir. Dedim kaç kere bi senin annenin oğlumu var. Diğer kadınların çocukları kaç kere gidip gelmiş. Benimki çok düşkün ya annesine hiç kıyamıyo. Kaç kere tartıştımda. Yok. Yaşları geciyo yaşlanıyolar nolur idare etsen diye bide demogoji yapıyo. Tamam da her gitmek istediği yere bizimlemi gitmek zorunda kayınpederminde arabası var. Git eşinle karı koca gez. Ama kayınpederimi insan yerine koymuyoki. Varsa yoksa oğlu. Bunu gördümce daha çok soğuyorum artık iyice göresim gelmiyo valla. Araba varken her hafta gidiyorduk 1 ay falan oldu sattık arabayı şimdi hiç ben gitmiyorum ohh diyorum dünya varmış. Aramıyorumda artık çok şeyine göz yumdum iyice soğukluk girdi

Yapacak bisey yok kuzum sen arayip sormak zorunda değilsin zaten oğlu arasin bizde sattik arabayı simdi herkes götünün üstünde oturuyor varsa bisey taksiyle gidiyor. Bende diyorum vallq araba varken getir götür iyidi dimi simdi araba alcaz yaza esime şimdiden diyorum ablanda para var gitsin taksiyle istedigi yere ananda yaşlı otursun evinde kimseye serviscilik yapmqyacaksin diyorum benimkininde gözü açıldı. Uğraşamam kimseyle baksin herkes isine diyor. Ayni seninki gibi bi düğün olur adam dugunden bi bok anlamaz milleti getir götür yapmaktan artik diyoduk arabanin önüne baska arac park etmis çıkaramıyoruz filan diye. Hep kaynanamin iş guzarligi. Verme taviz esinide tembihle surekli araba alirsak bize ozel olsun diye

Ay aynı canım ya valla sorma ama ne güzel gözünü açmış seninki bide benimki açabilse ne güzel. Bak arabayı sattık 1 2 ay daha almıcam diyo şimdi eşim düzgün bişey araştırcak. Kendi babam olsun abim olsun kaç kere aradılar ihtiyac olursa lazım olursa alın diye. Kp kvmden daha hiç duymadım o lafı eşime söyledilerse bilmemde. Kv kendini gezdirmek için anca gidelim flan diyor. Kaç aydır dillendiriyo ne zaman görüşsek hep x yengende aradı hiç gelmiyosunuz etmiyosunuz diyo diye. Bende bikere dedim en sonunda hep bizmi gidicez azcıkta onlar gelsin dedim. Sonra cevirdi yok benimde gitmem lazım zeytinyağ alıcam falan diye.
Yazın izmirde düğün varmış teyzenin sünnetiymiş. Eşimin şarköyde dayısı var işte. Dayının 2 tane kocaman oğlu var gelini var hiçbiri gelmicekmiş düğüne. Biz düğüne giderken gitcekmişiz şarköyden dayıyı alıp izmire gidicekmişiz. Hayır bizim gitceğimizi kim söyledi acaba

Valla herkes de aynı demekkı . Düşün benım kayınpederin arabası oldgu halde sürmüyor . Misirliğe mi gidicek benım eşim götürüp bide orda oturup beklıokı kalksınlar alıp geliyor. Şaka gibi.

Bizimki gündüz haftaiçi buraya sürekli gelip gidiyor. Haftasonları süremiyor. Geceleride gözleri görmüyomuş
ya bide kayınpederime dese gidelim diye kayınvalidem götürür. Ama diyorum ya kp insan yerine koymuyorki. Ne zMan biyerr gitsek ailecek adama demediğini yapmadığını bırakmıyo. Adam bi laf etcek sussun diye öksürüyo sanki anlamıyoruz salağız. Bikere biyerden geldik tam bişey konyşuyoruz kpimle kv geldi "öf git şurdan zaten rezil ettin bizi geldin bizimle" dedi ben şok oldum. Bak gidiyoruz onlara azcık oturalım adamı hemen kovuyo gadi sen git yat git dışarı bikere kp doğum gününü kutlamaya gittik o zsman bile adama diyo al pastanı tabağını git arkadaşlarının yanına. Ya ben senin suratınımı görmeye geldim adam için geldik oraya. Bi çakasım geliyo nasıl sinirim tavan yapıyo varya. Yemek yerken kayınpederin yemeğini hep ayrı koyar hiç bizim yanımıza oturtmaz. O hep bizimle iyi olsun istiyo. Bitek çocukları olsun yanında istiyo. Ya o adam kim

Sen kocaca de bunlari valla bak de iyiki araba yok herkes oturuyor oturdugu yerde valla deseydin arabayı sen kiralada gidelim kaynana diye. Oh be ne guzel dunya ayyy nefret etmistim arabadan valla bazen diyorum eşime boyle arabasız iyiz diye sende de baban hiç arabayi vereyim lazimsa filan diyomi de baban alsin sarkoyden biz niye gidiyoz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…