Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy inşallah canım ya. İleri haraket %20 haraketsiz %40 felan çıktı bi de en az 15 milyon olması gereken değer 8 buçuk milyon çıkmış canım normal morfoloji sperm sayısı %45. İleri haraket için en az %32 olması lazımmış. Bunlar bizim ihtimalimizi baya düşürmüş gibi gözüküyor. Ama muhtemelen bol lokosit yazısıyla alakalı çünkü hızı o çok etkiliyomuş diye okudum. Diyorum bi sebep varsa iyi çözmeye çalışırız sebepsiz olmaması beni aşırı üzüyodu 😂
Evet canım doğru soyluyorsun bende çok okudum lökosit onları etkiliyormuş
Ama içini ferah tut bence değerleriniz antibiyotik kullanımından sonra düzelir
Gebeliğe engel denmesinin sebebi de bu değerleri etkiliyor olması yüzünden demek ki
Tedavisi var dediğin gibi 1 hafta falan sürüyor sanırım tedavı eşimde oyle olmuştu sabah akşam kullanmıştı

İleri haraket %20 normal sperm sayısı %45 çıktı. Bol miktarda lökosit gözlendi yazıyo canım sonuçta. Kendi edindiğim bilgilere göre enfeksiyon hızı ve kaliteyi etkiliyomuş. Doktor pazartesi görcek inşallah. Siz de nasıl durum önce eşlerin durumunu halletmek lazım galiba ya :KK48:
Canım ileri hareket yüzde 9 toplam sperm %22 sayı olarakda toplam 23 milyon. İleri 2 milyon ama morfoloji yüzde 2 ( olması gereken 4) bizde lökosit diye birşey yazmıyor ama

Evet canım doğru soyluyorsun bende çok okudum lökosit onları etkiliyormuş
Ama içini ferah tut bence değerleriniz antibiyotik kullanımından sonra düzelir
Gebeliğe engel denmesinin sebebi de bu değerleri etkiliyor olması yüzünden demek ki
Tedavisi var dediğin gibi 1 hafta falan sürüyor sanırım tedavı eşimde oyle olmuştu sabah akşam kullanmıştı
Çok şükür en azından kolaymış tedavisi canım çok teşekkür ederim ❤️ Dediğin gibi antibiyotik kullanırsa bi de yanına keçiboynuzu ve çakşırdan macun yaptım mı tamam 😂 Bi ay tedavi gördüm sorun gözükmemesine rağmen eşim gitmek istemiyodu sonunda gitti bugün şükür. En azından artık ne yapıcamı biliyorum streste böyle olunca kalktı üstümden 🥰
Canım ileri hareket yüzde 9 toplam sperm %22 sayı olarakda toplam 23 milyon. İleri 2 milyon ama morfoloji yüzde 2 ( olması gereken 4) bizde lökosit diye birşey yazmıyor ama
Bebeğim evet dediğin gibi haraket bizden düşük. Bu ay kendimizden daha çok onlarınkini düşünelim bence. Baksana biz normal ilerlesek bile ihtimali çok düşürüyolar. Kür de yapalım araştıralım hız için neler iyi gelirmiş. Bizde lokosit çıkması enfeksiyonmuş araştırmalarıma göre. Sanırım zaten hızdaki ve sayıdaki düşüklük o enfeksiyondan olabilirmiş. Önce o hallolur muhtemelen antibiyotikle. Ben de doktorun söyleyeceği şeye göre destek kürler bakıcam 🥰

Çok şükür en azından kolaymış tedavisi canım çok teşekkür ederim ❤️ Dediğin gibi antibiyotik kullanırsa bi de yanına keçiboynuzu ve çakşırdan macun yaptım mı tamam 😂 Bi ay tedavi gördüm sorun gözükmemesine rağmen eşim gitmek istemiyodu sonunda gitti bugün şükür. En azından artık ne yapıcamı biliyorum streste böyle olunca kalktı üstümden 🥰

Bebeğim evet dediğin gibi haraket bizden düşük. Bu ay kendimizden daha çok onlarınkini düşünelim bence. Baksana biz normal ilerlesek bile ihtimali çok düşürüyolar. Kür de yapalım araştıralım hız için neler iyi gelirmiş. Bizde lokosit çıkması enfeksiyonmuş araştırmalarıma göre. Sanırım zaten hızdaki ve sayıdaki düşüklük o enfeksiyondan olabilirmiş. Önce o hallolur muhtemelen antibiyotikle. Ben de doktorun söyleyeceği şeye göre destek kürler bakıcam 🥰
Ne demek canm benım çok geçmiş olsun
Olumlu olur inşallah ❣️

Canım benim eşim doktora gidiyor zaten. Birde biz macun yaptırıyoruz ona o çok iyi geldi. Bir ara bıraktık düştü hemen o macun çok fayda gösterdi C life aldığım yerden aldım onuda ben de o da macun kullanıyoruz bakalım kısmet. Ama biz önümüzdeki ay. Gidiyoruz tüp bebek için görüşmeye zaten 2 sene bitti bizim artık nasipte varsa olsun istiyoruz bir tüp bebek kaldı onu da deneyelim dedik ☺️

Kızlar torpiklerde hiç okudunuz mu iğnenin 18-20. Günlerinde pozitif çıkıp . Sağlıklı gebelik geçiren olmuş mu ya merak ediyorum her gebe olanın direk 14. Gün çıkmışım acaba. Yoksa negatif olup sonradan hamile olduğunu öğrenen olmuş mu benim iğnenşn 18. Günü çıkmıştı fakat kimyasaldı benim merak ettiğim sağlıklı gebelik olup bu kadar geç çıkan var mı?
Canım ben 17 gün kan verdim ve kimyasal olduğunu öğrendim ve o gün regli oldum ve hiç regli belirtim yoktu aniden bi ıslaklık hissetim ve olmuşum

Canım benim eşim doktora gidiyor zaten. Birde biz macun yaptırıyoruz ona o çok iyi geldi. Bir ara bıraktık düştü hemen o macun çok fayda gösterdi C life aldığım yerden aldım onuda ben de o da macun kullanıyoruz bakalım kısmet. Ama biz önümüzdeki ay. Gidiyoruz tüp bebek için görüşmeye zaten 2 sene bitti bizim artık nasipte varsa olsun istiyoruz bir tüp bebek kaldı onu da deneyelim dedik ☺️
Anladım canım benim hayırlısı olsun inşallah. Bakalım bizim de 1 buçuk yıl oldu ❤️ Şu enfeksiyon bi hallolsun da öyle bakıcaz artık biz de yolumuza

Canım ben 17 gün kan verdim ve kimyasal olduğunu öğrendim ve o gün regli oldum ve hiç regli belirtim yoktu aniden bi ıslaklık hissetim ve olmuşum
Canım ben de 18. Gün kanda kimyasal öğrendim demek o ki sağlıklı gebelikler 14. Güne kadar idrarda çıkıyor. 14. Günden sonra genellikle kimyasal yani sağlıklınolmayan gebelikler kalıyor

Kızlar eşinin sperm testinde lökosit bulunan oldu mu? Bugün test yaptırdı. İnternetten baktığım kadarıyla iltihap varmış. Değerler çok düşük değil gibi ama bu iltihap hızı düşürmüş. Yani galba konu benlik değilmiş. Pazartesi doktor bakacak sonuçlara. Gebeliğe engeldir yazıyo lökosit için. Bir iki kutu antibiyotikle çözülecek bi şeyse aylardır boşuna ağlamış olabilirim 😂 İnşallah da öyle olur da martta doğal yoldan hamile kalmanın mutluluğunu yaşarım yaa ❤️
Canım hadi basitce tedavisi olur takviyeler vitaminler değerlerde yükselir. Bu ay çok güzel olur inşallah😍😍
Kuzum kanda kesin çıkıyor 5 günlük bile çıkıyor. Kanda negatif olup pozitif olması zor. Ama emin ol benimde regl sancılarım başladı. Geriden meridyen döllenemenedi yumurtalar 😂😂😂
Kız benim hiç ağrım yok ya ama nedenn benim yumurtalık kısımlarımda ara ara ağrılar oluyor. Ben salı çarşambaya kadar bekleyip olmazsa gidicem galiba🤔
Kızlqr merhaba bende dış gebelık geçirdim bir kez dış gebelikten once hsg çektirmiş miydiniz
Ben 2. Dış gebeliğinden sonra çektirdim canım. Sonrasında bir gebelik elde edemedim malesef
canım benı de ekler misin
Kullandığınız ilaç - Klomen
Kullandığınız kür?- şu am için yok
Varsa sağlık sorununuz? yok
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz? 2,5 yıl
Regli tarihiniz?
Hoşgeldin canım ekleyeceğim 🥰❤️
Aynen canım çoook düşük benimde 9a düşmüştü yemek yerken bile kollarım ağırıyodu 🤪
Bu ara bende hiçbişeye halim yok. İyice saldım kendimi bundan olsa gerek o zaman😂
Canım bide femara+ovitrelle kullanıyorum unutmuşum yazmayı 😁
Tamam canımcım☺️

İnşllah tez vakitte bebeklerimize kavuşuruz ☺️
İnşallah canım benim inşallah ❤️❤️❤️ Bu ay bi gelse o mutlu haber hepimize inşallah
Canım hadi basitce tedavisi olur takviyeler vitaminler değerlerde yükselir. Bu ay çok güzel olur inşallah😍😍

Kız benim hiç ağrım yok ya ama nedenn benim yumurtalık kısımlarımda ara ara ağrılar oluyor. Ben salı çarşambaya kadar bekleyip olmazsa gidicem galiba🤔

Ben 2. Dış gebeliğinden sonra çektirdim canım. Sonrasında bir gebelik elde edemedim malesef

Bu ara bende hiçbişeye halim yok. İyice saldım kendimi bundan olsa gerek o zaman😂

Tamam canımcım☺️
İnşallah canım ya içimde bi rahatlık var gerçekten çok rahatladım 😂😂 bişey yok çıksa daha çok stres olurdumm

İnşallah canım benim inşallah ❤️❤️❤️ Bu ay bi gelse o mutlu haber hepimize inşallah

İnşallah canım ya içimde bi rahatlık var gerçekten çok rahatladım 😂😂 bişey yok çıksa daha çok stres olurdumm
Çok şükür canımm. Olsa bile rabbim çözülmeyecek şeyler vermesin. Herşeyin dermanı var. Sadece vaktimizi uzatır biraz işte ☺️
belki bu dokktor benimde eşimden ister test 2 ay olumsuz olunca 🤔

Tamam canımcım☺️
Sağol kızum❣️

Merhaba benim de bat 12 Mart yaş 32 2. Çocuk nasipse kullandığım ilaçlar C ve d vitamini folik asit bu ay ara verdim 3. Ay deneme polen bal karışımı içiyorum kan pıhtılaşması yüzünden ekim sonu 8 haftalık kürtaj oldum rabbim herkese nasip etsin

Merhaba benim de bat 12 Mart yaş 32 2. Çocuk nasipse kullandığım ilaçlar C ve d vitamini folik asit bu ay ara verdim 3. Ay deneme polen bal karışımı içiyorum kan pıhtılaşması yüzünden ekim sonu 8 haftalık kürtaj oldum rabbim herkese nasip etsin
Hoşgeldin canım, dilerim bu ay evladına kardeş gelir hayırlısıyla ❤️🤗

X