- 10 Şubat 2021
- 125
- 108
- 27
Yok kuzum öncelerde yapmıştım daha yapmadım umudum yok ama adeti bekliyorum bakalım hayırlısıTamam canım
Ay inşallah pozitifi alırız senden canımm.Ben test yaptın megatif aldın sanıyorumm. Düşünmemeye çalış dicem ama olmuyo canım biliyorum haklısın. İnsan yapamıyo düşünmeden de.
Bende ne sorsam cevap veriyo verir. Ama ben sormadan anlatsın istiyorum canım
İnşallah yanılırsın pozitif olur canımmYok kuzum öncelerde yapmıştım daha yapmadım umudum yok ama adeti bekliyorum bakalım hayırlısı
Soğan suyu kullanıp hamile olan kişileri okudum hamile olmadığınızdan tam olarak emin olun soğan suyu kürü için araştırırsanız iyi olur tabiki sizi yanlış yönlendirmek istemem istemem iyi bir şekilde araştırın deneyin bende bu ay hamilelik düşünüyordum regl oldum soğan suyunu iyi bir şekilde araştırıp kullanmayı düşünüyorum inşallah faydası olur şifa Allah' tan tabikiAnladım canım benim hayırlısı olsun inşallah. Bakalım bizim de 1 buçuk yıl olduŞu enfeksiyon bi hallolsun da öyle bakıcaz artık biz de yolumuza
Aynen canım umut yeni aya artıkCanım ben de 18. Gün kanda kimyasal öğrendim demek o ki sağlıklı gebelikler 14. Güne kadar idrarda çıkıyor. 14. Günden sonra genellikle kimyasal yani sağlıklınolmayan gebelikler kalıyor
Ikiz gelir belkiBen iğne olmadım canım famera kullandım + bal tarçın çörek otu . 2 yumurtam vardı 1 hafta arayla çatladılar şuan beklemedeyim
Sogan suyu yumurtayi gelistirir dogurganligi artırır iltihabı cozer ama adetten sonra bir haftq kullanip birakmak gerekir aksi taktirde hamile kadina düşük yaptirirSoğan suyu kullanıp hamile olan kişileri okudum hamile olmadığınızdan tam olarak emin olun soğan suyu kürü için araştırırsanız iyi olur tabiki sizi yanlış yönlendirmek istemem istemem iyi bir şekilde araştırın deneyin bende bu ay hamilelik düşünüyordum regl oldum soğan suyunu iyi bir şekilde araştırıp kullanmayı düşünüyorum inşallah faydası olur şifa Allah' tan tabiki
Canım ben çatlatma iğnesi kullanmadım kendi çatladı.Peki iğnenin kaçıncı günündesin canım sen. İnşllah güzel haberleri alırız dicem ama benim negatif o çıkanlarda kuruma çizgisi belli olsa ilk 5 dakika içinde çıkıyor
Genler ikizlere yatkın zatenIkiz gelir belki
Ben denedim canım onu ama sanırım konu ben olmadığım için işe yaramadı inşallah sen de yararSoğan suyu kullanıp hamile olan kişileri okudum hamile olmadığınızdan tam olarak emin olun soğan suyu kürü için araştırırsanız iyi olur tabiki sizi yanlış yönlendirmek istemem istemem iyi bir şekilde araştırın deneyin bende bu ay hamilelik düşünüyordum regl oldum soğan suyunu iyi bir şekilde araştırıp kullanmayı düşünüyorum inşallah faydası olur şifa Allah' tan tabiki
Doğru söylüyosun canımÇok şükür canımm. Olsa bile rabbim çözülmeyecek şeyler vermesin. Herşeyin dermanı var. Sadece vaktimizi uzatır biraz işte
belki bu dokktor benimde eşimden ister test 2 ay olumsuz olunca
Evet canım valla vakti gelmeden herşey bahane. Rabbim yazdıysa neler neler olur imkansız değil hiçbişey. Yine de tedbirlerimizi alıcaz tabiDoğru söylüyosun canımben de hiç gebelik olmamıştı doktor eşimden istedi canım. Bi de bizim eşimde sorun yok gibi düşünüp her gün ilişki oldu iğne vurulduğum zamanlar. Aslında bi çok şeyi anladım gibi tabi yine vakti gelmemiş olursa orası ayrı
Ah keşke hayırla sonuçlansaymış canım ilk hamileliğinEvet canım valla vakti gelmeden herşey bahane. Rabbim yazdıysa neler neler olur imkansız değil hiçbişey. Yine de tedbirlerimizi alıcaz tabi❤
Ben iki hamileliğide ilk denemede olunca. Eşim hep dalgaya vurdu. Atıyorum tutuyosun maşallah diyeŞimdi tık yok. Çokta dillendirmemek gerek heralde nazar oldu
Keşke canım ama herşeyde bir hayır vardır ne diyelim. Rabbim bidaha yaşatmasın. Zaten büyük konuşmayım ama bidaha aynı şey olursa heralde direk tüplerimi aldırır tüp bebeğe giderimAh keşke hayırla sonuçlansaymış canım ilk hamileliğinAllah sağlıklı gebelik nasip etsin hani tam anlamıyla geç olsun güç olmasın
Canım glikoz ve insülin değerin kaç tam olarak? D vitamini dert etme kullanırsın ilaç artar inşallahsutlaacc canım benim insülinim normal çıktı. Ama bide glikozile hemoglobin diye bişey var o daha açıklanmadı. Oda onunla alakalı bişeu sanırım.
D vitaminim aşırı düşük çıktı. Folat değerim biraz yüksek cıktı. O yüZden folik asiti doktora gidene kadar biraz kullanmıyım diyorum şimdi.
tsh 4.28 çıktı ona moralim bozuldu ya gebelik için 2.5 altı isteniliyor
Kuzum hala insülin direnci devam ediyor. 4 civarı çıkıyor hatta. O ilacına da devam etmen lazım sanırım. O diğer dediğini biliyorum bakalım sonuç göstereceğin zaman ayarlar doktor artıkGlukoz 96
İnsülin 17.2 canım.
folik asit için regenesis max kullanıyodum oda 4 tane falan kalmıştı şuanlık bıraktım.
tiroid içinde kullanıyorum ama dozunu yükseltmek gerekcek sanırım
Ama o glukozile hemoglobinmi ne o daha çıkmamış sonucu canım oda insülinle ilgili sanırım
Canım ama normal gibi gözüküyor referans aralığona baktığımızda. Değilmi, ben normal sandımKuzum hala insülin direnci devam ediyor. 4 civarı çıkıyor hatta. O ilacına da devam etmen lazım sanırım. O diğer dediğini biliyorum bakalım sonuç göstereceğin zaman ayarlar doktor artık
Tşk ederim canımhayırlısı olsun canım batın ne zamana denk geliyor ekliyim senide :)