Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
birde şu algı var ultrason takibiyle eminken olmadıda. Testle ne kadar olcak. Boşa kendimi strese sokcam
Ben ne zaman test yapsam çok geçe kalıyo stres etkiliyo evet Dudağımda uçuk çıkıyo ya gece korkulu rüya görmüştüm dün ondan oldu galba deli gibi kaşınıyo gıcık etti
Ben çözemedim o test işini
Ben de çözemedim ve stresten hep geç yumurtladım hergün pik bekleyip durunca çok garip şey bu hormonlar hemen etkileniyo

İşte stres etkiliyor canım
Kaşıma hiç dokunma hiç

O hormonlar yok mu zaten ben stres yapınca prolaktinim fırlıyor o da engelliyor o yüzden çok takmamaya çalışıyorum.Aloevera var ise kesip jelini sür dudağına

Geçmiş olsun kuzum o yoksa tahta kaşığı hafif ısıtıp bastır üstüne annem yapardı küçükken uçuğum çıkınca
Yaa uçuk değilmiş galba sivilceymiş kuzum dudağın baya altındaymış benim dudaklarım kalın baya anlayamadım dokununca üstündedir heralde dedim aynada bakınca gördüm

Benim adet gününe yakın gelmişti lekelenme şeklinde 2 gün önceydi adetten zaten şuan da öyle sürekli adet sansıcısı gibi ağrı ve batma var

Teşekkür ederim bebeğim inşallah kendin güzel haber alırsın bu ay göğüs çevresi genişliyo mu koyulaşıyo mu ? Ya da illa hemen olmak zorunda mı hamileliğin ilerki zamanında olamaz mı acaba
Amin canım inşallah ya illa kapkara olcak diye bisey y9k normal renginden hergun biraz daha köyü oluyo ve genisliyo ikiside olabilir

Slntcr canım senin dış gebelik gecirdiğin yerde ağrı acı oluyormu hiç. Bugün benim birden orda bi yanma oldu. Ay hep bir korkum var ordan
Kuzum benim soldaydi dis gebeligim. Adet gunumden bi iki gun once leke leke surekli kahverengi bazen hafif kirmiziya dönen lekelenmelerim oluyodu ben adet oldum sandim lekelenmeden oncede cok keskin can yakan batmalar sancilar oluyordu. Birde artik kanlar iyi cikmadi kese gorunmedi filan. Sol omuzum agrimaya baslamisti dis gebelik omuz agrisi yapiyor tam kolun bitimi omuzun baslangici olqn yerde agri oluyordu.

Benimde soldaydı canım. İlkinde hiç lekelenmem vs olmadı. 2.de çok kanamam sancılarım oldu ayakta duramıyodum. İkincide bide yatıyım mesela bacaklarımı uzatıyım sol tarafımda bi çekilme oluyordu. İşte dün yine o yerde bi yanma oldu. Yarası kalıyormu acaba böyle ya 1 sene oldu ama

1 sene olmus iyilesmis olmasi lazim kuzum. Benim ekimde oldu daha yeni simdi hamileyim yarin doktora gitcem ama dis gebelikteki gibi belirtilerim yok betada guzel artti. Hani diyolar alti ay bekleyin tupteki yeri iyice iyilessin o çukur olustuysa ayni yere takilmasin diyolar ama benim doktorum 3 qy bekle yeter dedi. Senin 1 yıl olmus allah korusun tekrar dis gebelik olmadiysa yeri acimaz diye biliyorum sen ameliyatmi oldun igneylemi sonlandi

Benimkide 3 ay demişti canım. İğne ile oldum. İlkinde 3. Ay bekledim 4. Ay tekrar aynı yerde oldu. Geçen sene mart sonunda öğrenmiştim 2.yide işte Sonra rahim filmi flaan çekildim hiçbir sıkıntı gözükmedi. Dün öyle bi ağrı olunca. Belkide yumurtalıktan falandır bana öyle gelmiştir ama. İnşallah öyledir şeyi merak ettim o yüzden sordum sonrasında sağlıklı gebelik gecirirken o kısım acıyomu acaba diye

Benim adet gününe yakın gelmişti lekelenme şeklinde 2 gün önceydi adetten zaten şuan da öyle sürekli adet sansıcısı gibi ağrı ve batma var
Benim adet tarihim de şuan belirsiz olduysa da geç döllenme olmuş olduğu için
Amin canım inşallah ya illa kapkara olcak diye bisey y9k normal renginden hergun biraz daha köyü oluyo ve genisliyo ikiside olabilir
Şuan genişleme de koyuluk da yok ama bekliyoruz artık olursa olur olmazsa alıştık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…