Hiç o testlerin faydasınıda görmemiştim ama bi şans daha veriyim bakayımAl bence
Olabilir kuzumÇarşamba vurulduysan bugün daha 1 gün geçmiş çatlamada olabilir canım
Bende göremedim ama denemekte fayda var ne yapalım olana kadar çabalıyacağızHiç o testlerin faydasınıda görmemiştim ama bi şans daha veriyim bakayım
Al bebeğim riske atma benceAhahah ay ne belirtiler ne belirtiler vardı yaa hepsi hoştu kız
Ben şimdi bu ay clife alcam ya. Ovülasyon testide alsammı acaba
Testi akıntı ve vücut ısısı ile birleştirip net gün belirledim bu ayBende göremedim ama denemekte fayda var ne yapalım olana kadar çabalıyacağız
Bende göremedim ama denemekte fayda var ne yapalım olana kadar çabalıyacağız
Al bebeğim riske atma bence
Ben çözemedim o test işiniTesti akıntı ve vücut ısısı ile birleştirip net gün belirledim bu ayyoksa sadece testle çok zorrr
Ben ne zaman test yapsam çok geçe kalıyo stres etkiliyo evetbirde şu algı var ultrason takibiyle eminken olmadıda. Testle ne kadar olcak. Boşa kendimi strese sokcam
Ben de çözemedim ve stresten hep geç yumurtladım hergün pik bekleyip durunca çok garip şey bu hormonlar hemen etkileniyoBen çözemedim o test işini
İşte stres etkiliyor canımBen ne zaman test yapsam çok geçe kalıyo stres etkiliyo evetDudağımda uçuk çıkıyo ya gece korkulu rüya görmüştüm dün ondan oldu galba deli gibi kaşınıyo gıcık etti
Ben de çözemedim ve stresten hep geç yumurtladım hergün pik bekleyip durunca çok garip şey bu hormonlar hemen etkileniyo
O hormonlar yok mu zaten ben stres yapınca prolaktinim fırlıyor o da engelliyor o yüzden çok takmamaya çalışıyorum.Aloevera var ise kesip jelini sür dudağınaBen ne zaman test yapsam çok geçe kalıyo stres etkiliyo evetDudağımda uçuk çıkıyo ya gece korkulu rüya görmüştüm dün ondan oldu galba deli gibi kaşınıyo gıcık etti
Ben de çözemedim ve stresten hep geç yumurtladım hergün pik bekleyip durunca çok garip şey bu hormonlar hemen etkileniyo
Tamam bebeğimİşte stres etkiliyor canım
Kaşıma hiç dokunma hiç
Malesef yok canım ama bakıyım yine bişeylerO hormonlar yok mu zaten ben stres yapınca prolaktinim fırlıyor o da engelliyor o yüzden çok takmamaya çalışıyorum.Aloevera var ise kesip jelini sür dudağına
Geçmiş olsun kuzum o yoksa tahta kaşığı hafif ısıtıp bastır üstüne annem yapardı küçükken uçuğum çıkıncaTamam bebeğim
Malesef yok canım ama bakıyım yine bişeylerhormonlar mafetti bizi cidden
Yaa uçuk değilmiş galba sivilceymiş kuzum dudağın baya altındaymış benim dudaklarım kalın baya anlayamadım dokununca üstündedir heralde dedimGeçmiş olsun kuzum o yoksa tahta kaşığı hafif ısıtıp bastır üstüne annem yapardı küçükken uçuğum çıkınca
Benim adet gününe yakın gelmişti lekelenme şeklinde 2 gün önceydi adetten zaten şuan da öyle sürekli adet sansıcısı gibi ağrı ve batma varAyy inşallah canım ya yumurtlamadan ne kadar sonraydı ağrılı mıydı biraz anlatır mısın
Ne kadar güzel anlatıyosun balım ya inşallah öyledirgöğüslerde de bişey yok geçen ay ilk iğneden sonra koltuk altına doğru hassasiyet vardı o var aynı o kadar o da çok çok hafif
Amin canım inşallah ya illa kapkara olcak diye bisey y9k normal renginden hergun biraz daha köyü oluyo ve genisliyo ikiside olabilirTeşekkür ederim bebeğim inşallah kendin güzel haber alırsın bu aygöğüs çevresi genişliyo mu koyulaşıyo mu ? Ya da illa hemen olmak zorunda mı hamileliğin ilerki zamanında olamaz mı acaba
Kuzum benim soldaydi dis gebeligim. Adet gunumden bi iki gun once leke leke surekli kahverengi bazen hafif kirmiziya dönen lekelenmelerim oluyodu ben adet oldum sandim lekelenmeden oncede cok keskin can yakan batmalar sancilar oluyordu. Birde artik kanlar iyi cikmadi kese gorunmedi filan. Sol omuzum agrimaya baslamisti dis gebelik omuz agrisi yapiyor tam kolun bitimi omuzun baslangici olqn yerde agri oluyordu.Slntcr canım senin dış gebelik gecirdiğin yerde ağrı acı oluyormu hiç. Bugün benim birden orda bi yanma oldu. Ay hep bir korkum var ordan
Benimde soldaydı canım. İlkinde hiç lekelenmem vs olmadı. 2.de çok kanamam sancılarım oldu ayakta duramıyodum. İkincide bide yatıyım mesela bacaklarımı uzatıyım sol tarafımda bi çekilme oluyordu. İşte dün yine o yerde bi yanma oldu. Yarası kalıyormu acaba böyle ya 1 sene oldu amaKuzum benim soldaydi dis gebeligim. Adet gunumden bi iki gun once leke leke surekli kahverengi bazen hafif kirmiziya dönen lekelenmelerim oluyodu ben adet oldum sandim lekelenmeden oncede cok keskin can yakan batmalar sancilar oluyordu. Birde artik kanlar iyi cikmadi kese gorunmedi filan. Sol omuzum agrimaya baslamisti dis gebelik omuz agrisi yapiyor tam kolun bitimi omuzun baslangici olqn yerde agri oluyordu.
1 sene olmus iyilesmis olmasi lazim kuzum. Benim ekimde oldu daha yeni simdi hamileyim yarin doktora gitcem ama dis gebelikteki gibi belirtilerim yok betada guzel artti. Hani diyolar alti ay bekleyin tupteki yeri iyice iyilessin o çukur olustuysa ayni yere takilmasin diyolar ama benim doktorum 3 qy bekle yeter dedi. Senin 1 yıl olmus allah korusun tekrar dis gebelik olmadiysa yeri acimaz diye biliyorum sen ameliyatmi oldun igneylemi sonlandiBenimde soldaydı canım. İlkinde hiç lekelenmem vs olmadı. 2.de çok kanamam sancılarım oldu ayakta duramıyodum. İkincide bide yatıyım mesela bacaklarımı uzatıyım sol tarafımda bi çekilme oluyordu. İşte dün yine o yerde bi yanma oldu. Yarası kalıyormu acaba böyle ya 1 sene oldu ama
Benimkide 3 ay demişti canım. İğne ile oldum. İlkinde 3. Ay bekledim 4. Ay tekrar aynı yerde oldu. Geçen sene mart sonunda öğrenmiştim 2.yide işte Sonra rahim filmi flaan çekildim hiçbir sıkıntı gözükmedi. Dün öyle bi ağrı olunca. Belkide yumurtalıktan falandır bana öyle gelmiştir ama. İnşallah öyledir1 sene olmus iyilesmis olmasi lazim kuzum. Benim ekimde oldu daha yeni simdi hamileyim yarin doktora gitcem ama dis gebelikteki gibi belirtilerim yok betada guzel artti. Hani diyolar alti ay bekleyin tupteki yeri iyice iyilessin o çukur olustuysa ayni yere takilmasin diyolar ama benim doktorum 3 qy bekle yeter dedi. Senin 1 yıl olmus allah korusun tekrar dis gebelik olmadiysa yeri acimaz diye biliyorum sen ameliyatmi oldun igneylemi sonlandi
Benim adet tarihim de şuan belirsiz olduysa da geç döllenme olmuş olduğu içinBenim adet gününe yakın gelmişti lekelenme şeklinde 2 gün önceydi adetten zaten şuan da öyle sürekli adet sansıcısı gibi ağrı ve batma var
Şuan genişleme de koyuluk da yok ama bekliyoruz artıkAmin canım inşallah ya illa kapkara olcak diye bisey y9k normal renginden hergun biraz daha köyü oluyo ve genisliyo ikiside olabilir