- 6 Aralık 2017
- 6.314
- 6.503
Allah razı olsun canım bu konuda uğraşan herkes hep benimde dualarımdaAmin cnm aminn isim olarak bilmesemde hepinize dua ediyorum kucaklarimiz dolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım bu konuda uğraşan herkes hep benimde dualarımdaAmin cnm aminn isim olarak bilmesemde hepinize dua ediyorum kucaklarimiz dolsun
Inşallah canım benimBenim geçen ay olmuştu kuzum. İğneden sonra 8. Gün bacağımı hareket ettiremiyordum. Ama bence seninki güzel şeylere işaret
ben bugün covid testi verdim kızlar. Ben hiç bahsetmemiştim bhcg de bakmışlar. Bu ayda yok benim Baede bu aylık haklı çıktı. Umudum diğer ay içinde haklı çıkması
Canım ben de test yaptım dün negatif cıktı ve doktor yumurtlama günündesin dedi ve bugün çatlama sivisi geldi senin sonuç ne oldu sende mi yumurtlama dönemindesinCanım bende sürekli ağrı yoktu ara ara kramp oluyodu sende bu ay var bişeyler
Bende öyleyim geçen akşam çok zorlandım
:Gerçekten haklı çıktı:) hayırlısı zaten önümüzdeki maçlara bakcaz :)) covitmi oldgundan şüphelendinBenim geçen ay olmuştu kuzum. İğneden sonra 8. Gün bacağımı hareket ettiremiyordum. Ama bence seninki güzel şeylere işaret
ben bugün covid testi verdim kızlar. Ben hiç bahsetmemiştim bhcg de bakmışlar. Bu ayda yok benim Baede bu aylık haklı çıktı. Umudum diğer ay içinde haklı çıkması
Bacağa vuruyorsa vardır sebebi oluyor inşlh bu aySağ bacağıma doğru iniyor diyecem ama ağrı yeri pert ediyor beni ins cnm hayırlı zamansa gelsin artık çok ihtiyacım var hep birlikte kucaklarimiz dolsun sonuç çıktı mı peki covid senin içinde hayırlısı olsun bebeğim
Kuzum çatlama iğnesinden nasıl diyim bir süre sonra yanı reglin yaklaştıkça ateş basması ve kramlar oluyor. Hemen bişy olmaz yaniKızlar ben dün akşam çatlatma iğnesi vuruldum, ağrım vs hiçbirşeyim yok, normal mi bu durum sizce?
İns cnm senin kaçıncı gününBende öyleyim geçen akşam çok zorlandım
:Gerçekten haklı çıktı:) hayırlısı zaten önümüzdeki maçlara bakcaz :)) covitmi oldgundan şüphelendin
Bacağa vuruyorsa vardır sebebi oluyor inşlh bu ay
Kuzum çatlama iğnesinden nasıl diyim bir süre sonra yanı reglin yaklaştıkça ateş basması ve kramlar oluyor. Hemen bişy olmaz yani
Cnm ben sürekli terliyorum sürekli kıyafet degistiriyom ins güzel şeyler olacakBende ilk defa bu ay batmalarım var . Çok hafif agrılar oluyor. Bacaklarım akşam böle romatizma gibi agrıyor. Bide aşşırı dudaklarım kuruyo çok ama çok su içiyorum anlatamam.
Test yapmama son 5 gün. :) aşılamada 7. Günüm:) az kalmış ya haftaya salı belli olur.İns cnm senin kaçıncı günün
Bende öyleyim. Mesela butungün sıcak gibi hava. Akşam durduk yere titreme geliyor. İnşlh bişylerin habercisidir. Ama göğüs hasasiyetim gitti o şüphelendiyor benı.Cnm ben sürekli terliyorum sürekli kıyafet degistiriyom ins güzel şeyler olacak
Evet canım valla bakalım önümüzdeki ayı merakla bekliyorumBende öyleyim geçen akşam çok zorlandım
:Gerçekten haklı çıktı:) hayırlısı zaten önümüzdeki maçlara bakcaz :)) covitmi oldgundan şüphelendin
Bacağa vuruyorsa vardır sebebi oluyor inşlh bu ay
Kuzum çatlama iğnesinden nasıl diyim bir süre sonra yanı reglin yaklaştıkça ateş basması ve kramlar oluyor. Hemen bişy olmaz yani
Sen aşılama yaptırdın canım bide senin bu ay ikizler gelebilir. Kaç gün var testineBende ilk defa bu ay batmalarım var . Çok hafif agrılar oluyor. Bacaklarım akşam böle romatizma gibi agrıyor. Bide aşşırı dudaklarım kuruyo çok ama çok su içiyorum anlatamam.
Senjn az kalmis cnmmins güzel bı haber gelir aynı şeyleri yaşıyoruz ama benim daha çok yeni ins güzel haberler alırızTest yapmama son 5 gün. :) aşılamada 7. Günüm:) az kalmış ya haftaya salı belli olur.
Bende öyleyim. Mesela butungün sıcak gibi hava. Akşam durduk yere titreme geliyor. İnşlh bişylerin habercisidir. Ama göğüs hasasiyetim gitti o şüphelendiyor benı.
Bebeğim benim avuç yanması oldu zaman ovülasyon zamanıymış geç olmuş dediğin gibi o akıntıyı gördüm bende. Geç yumurtlama olmuş muhtemelen şuan da hiçbi belirtim de yok iki hafta sonra adet olurum heraldeCanım ben de test yaptım dün negatif cıktı ve doktor yumurtlama günündesin dedi ve bugün çatlama sivisi geldi senin sonuç ne oldu sende mi yumurtlama dönemindesin
Umut kesmek yok bebegin inşallah müjdeli haberini alacağızBebeğim benim avuç yanması oldu zaman ovülasyon zamanıymış geç olmuş dediğin gibi o akıntıyı gördüm bende. Geç yumurtlama olmuş muhtemelen şuan da hiçbi belirtim de yok iki hafta sonra adet olurum heralde
Tatlım dudak kuruması varsa gebelik oluşuyor demektir dikkat et kendine inşallah hayırlı haberler vereceksin bizeBende ilk defa bu ay batmalarım var . Çok hafif agrılar oluyor. Bacaklarım akşam böle romatizma gibi agrıyor. Bide aşşırı dudaklarım kuruyo çok ama çok su içiyorum anlatamam.
İnşallah canım ama hiçbi belirtim yok ne ağrı ne başka bişey tertemizUmut kesmek yok bebegin inşallah müjdeli haberini alacağız
Ay benım cocit öle başlamıştı inşlh negatif çıkar. Kulaklarım zorladı burnum çok aktı.Evet canım valla bakalım önümüzdeki ayı merakla bekliyorum
Bilmiyorumki canım benim 1 haftadır kulağımda uğuldama ve ağrı oldu. Dünden beride gıcık yapıp öksürüğe çevirdi. Aile hekimime gittim boğazında bişey yok hafif bi kızarıklık var antibiyotik yazayım dedi. Bende daha yeni kullandım başka bişeu önerseniz dedim oda o zaman bence acile gidip test ver sonra kbbye cık dedi. Bugünde gittim o yüzden test verdim bakalım
Sen aşılama yaptırdın canım bide senin bu ay ikizler gelebilir. Kaç gün var testine
Aa ilk defa duyuyorum bade ya. Şaşırdım şuan. Yani ömrü hayatımda nemlendirici kullanmamış bir insan olrak ilk defa bu ay böle bişy oldu . Şeker hastaları yudum yudum sürekli su içer ya öle oldum . Azım kuruyo dudagım kuruyor.Tatlım dudak kuruması varsa gebelik oluşuyor demektir dikkat et kendine inşallah hayırlı haberler vereceksin bize
saat vermedi, internette 36 saat yazıyor ama. nasıl bir ağrı cnm tam olarak nerede?Normal kuzum normal çatlatma yarın sabah olacak muhtemelen saat verdi mi doktor çatlatma olduğunda ağrı oluyor
ovülasyonla takip ettin mi kuzum?Canım bugün sürüntü ve kan aldılar. Ben gebelikle ilgili hiçbişey dememiştim. Sonra e nabızdan gördüm bhcgde bakmışlar. <0.100 yazıyor. Ama tabi yumurtlamamda ne zaman oldu ben onuda hiç bilmiyorum yada oldumu. Tedaviden önce düzensizliğim vardı ya. Yine belki düzensiz olucam
belim ağrıyor sadece, bir de dün akşam çok terledim, sabah da vücudum sıcaktı bir önceki güne nazaran..Kuzum çatlama iğnesinden nasıl diyim bir süre sonra yanı reglin yaklaştıkça ateş basması ve kramlar oluyor. Hemen bişy olmaz yani
Aa gercektenmi bende olan arkadaşlarımla falan konuştum bu belirtileri hiç yaşamamışlar. Ama tabi herkeste farklı olabilir. Daha çıkamadı sonuç bi çıksada rahatlasam. Geçmiş olsun canım sanırım çoğu kişi geçirdi artık bende zaten diyodum ne zaman sıramız gelicek acabaAy benım cocit öle başlamıştı inşlh negatif çıkar. Kulaklarım zorladı burnum çok aktı.
Aa ilk defa duyuyorum bade ya. Şaşırdım şuan. Yani ömrü hayatımda nemlendirici kullanmamış bir insan olrak ilk defa bu ay böle bişy oldu . Şeker hastaları yudum yudum sürekli su içer ya öle oldum . Azım kuruyo dudagım kuruyor.
Yok canım etmedim bi ateş ölçtüm ara ara. Oda bu hafta sonundan sonra yükseldi biraz. 35.3 -5 falan çıkıyordu bu hafta 35.7ye yükseldiovülasyonla takip ettin mi kuzum?
senin reglin düzensizdi diye hatırlıyorum. Ovülasyon testi kullan istersen yumurtlama zamanını kolay buluyorsun.Aa gercektenmi bende olan arkadaşlarımla falan konuştum bu belirtileri hiç yaşamamışlar. Ama tabi herkeste farklı olabilir. Daha çıkamadı sonuç bi çıksada rahatlasam. Geçmiş olsun canım sanırım çoğu kişi geçirdi artık bende zaten diyodum ne zaman sıramız gelicek acaba
Yok canım etmedim bi ateş ölçtüm ara ara. Oda bu hafta sonundan sonra yükseldi biraz. 35.3 -5 falan çıkıyordu bu hafta 35.7ye yükseldi