Evet canım gectiğimiz sene hazirandan sonra düzensizleşti. Bikere yaptım ovülasyon valla birtürlü pik yakalayamadım onlarda canımsenin reglin düzensizdi diye hatırlıyorum. Ovülasyon testi kullan istersen yumurtlama zamanını kolay buluyorsun.
İğnede kaçıncı günün ? Belki yerleşiyodurbelim ağrıyor sadece, bir de dün akşam çok terledim, sabah da vücudum sıcaktı bir önceki güne nazaran..
Aa dudak kuruması su isteği ve sürekli lavaboya gitmek bende de vardı bence de bu Bi belirti olabilir takip edinAy benım cocit öle başlamıştı inşlh negatif çıkar. Kulaklarım zorladı burnum çok aktı.
Aa ilk defa duyuyorum bade ya. Şaşırdım şuan. Yani ömrü hayatımda nemlendirici kullanmamış bir insan olrak ilk defa bu ay böle bişy oldu . Şeker hastaları yudum yudum sürekli su içer ya öle oldum . Azım kuruyo dudagım kuruyor.
Diğer aylarda ağrı vardı da oldu mu canım farklılık olarak hiç bir belirti olmadan olsun insallahİnşallah canım ama hiçbi belirtim yokne ağrı ne başka bişey tertemiz
Canım ben aşılama yaptırınca doktorum söylemişti farklı bir belirti ararsan dudak kuruluğuna dikkat et diye yani oluyomuş kuruluk bende önce oldu sonra geçmişti bi kaç gün öncesiAy benım cocit öle başlamıştı inşlh negatif çıkar. Kulaklarım zorladı burnum çok aktı.
Aa ilk defa duyuyorum bade ya. Şaşırdım şuan. Yani ömrü hayatımda nemlendirici kullanmamış bir insan olrak ilk defa bu ay böle bişy oldu . Şeker hastaları yudum yudum sürekli su içer ya öle oldum . Azım kuruyo dudagım kuruyor.
Çok şükür canımNegatif çıkmış kızlar çok şükür
Bak bu dediğin doğru canım ahh inşallah. Hatta bugün dedim keşke hiç önceden belirti oluyo olmasa da bari sadece aset olunca üzgün olsam önceden başlamasamDiğer aylarda ağrı vardı da oldu mu canım farklılık olarak hiç bir belirti olmadan olsun insallah
Pekı hamıle kalmışmıydınız? Böyle olunca .Aa dudak kuruması su isteği ve sürekli lavaboya gitmek bende de vardı bence de bu Bi belirti olabilir takip edin
Sen zaten inanılmaz ilham veriyorsun banaCanım ben aşılama yaptırınca doktorum söylemişti farklı bir belirti ararsan dudak kuruluğuna dikkat et diye yani oluyomuş kuruluk bende önce oldu sonra geçmişti bi kaç gün öncesi
Canım yumurta hangi tarafında büyümüş söylediyse doktor orada oluyor kaşık agrisi 36 saat sonra sabah geliyorsa akşamda değerlendir mutlaka benim doktorum öyle söylüyorsaat vermedi, internette 36 saat yazıyor ama. nasıl bir ağrı cnm tam olarak nerede?
Allahın izniyle vardır küpracim olmasa bile uzulmej yok bu arada küpracim dedim ama ismin küpra miPekı hamıle kalmışmıydınız? Böyle olunca .
Sen zaten inanılmaz ilham veriyorsun banainşlh vardır bişyler ya . Sonra cok üzülüyorum.
Hareket edemeyecek kadar yapmaz dı ama bilmedim :)Kızlar merhaba çarşamba çatlatma iğnesi vuruldum bugün kasıklarımda çok ağrı var hareket etmekte dahi zorlanıyorum geçen ay hiç böyle olmamıştı normalmi sizce ?
Kübra canmAllahın izniyle vardır küpracim olmasa bile uzulmej yok bu arada küpracim dedim ama ismin küpra mi
Şuan hamileyim o belirtiylePekı hamıle kalmışmıydınız? Böyle olunca .
Sen zaten inanılmaz ilham veriyorsun banainşlh vardır bişyler ya . Sonra cok üzülüyorum.
Bende anlamadım bi ağrı kesici içip ayaklarıma sıcak su torbası koydum umarım geçerHareket edemeyecek kadar yapmaz dı ama bilmedim :)
Yaaa :) ne güzel şeyler duyuyorum öle :))Şuan hamileyim o belirtiyleumarım bu belirti size de gebelik getirir
Aaa belki de yerleşme kanaması belirti arama arkadaşım hayat sürprizlerle dolu belki de bu sefer olduKızlar ovülasyonun 8.günü. Aşırı akıntım vardı. Biraz önce peçeteye kahverengi akıntı geldi adet için çok erken değil mi? Tutunma desem bir tane bile belirtim yok ne ağrı ne başka bişey
Ya ciddimisin. Bat nezaman. Yerlesme illa pembe olcak diye bi şart yok bence . Ablam dada leke tarzı oldumuştu hamile kalmıştı.Kızlar ovülasyonun 8.günü. Aşırı akıntım vardı. Biraz önce peçeteye kahverengi akıntı geldi adet için çok erken değil mi? Tutunma desem bir tane bile belirtim yok ne ağrı ne başka bişey