Adamı da işe gönderdim vardiyalı çalışıyo gece 2ye doğru ancaBoş geçme degerlendir bence kuzum
Ayy inşaallah canım beniimm benim bu aydan nedense umutluyum rabbim bekleyişleri hayırla sonuçlandrsınAyy inşallah canım benim hepimizden alırız artık çok yorulduk topik olarak çiçek açsa umutlarımız bittik yani artık
Ayy olabilirr hemen değerlendirr kuzummKızlar bugün bizzat kontrol etmediğim halde peçeteye bulaşan upuzun ip gibi akıntım oldu aynı sümük gibi ama sonra gelen giden olmadı sürmedi bi kere çok yoğun olarak geldi. 14.günüm bugün yumurtladım mı acaba
Baya yumurtlama günü kuzucum emin oldum bekliyorum değerlendirme saatiniAyy olabilirr hemen değerlendirr kuzumm
Amiin canım benim inşallah ben de çok umutla bekliyorum inşallah artık müjdeler verelimAyy inşaallah canım beniimm benim bu aydan nedense umutluyum rabbim bekleyişleri hayırla sonuçlandrsın
Haydii beline kuvvet sev'imBaya yumurtlama günü kuzucum emin oldum bekliyorum değerlendirme saatini
Amiin canım benim inşallah ben de çok umutla bekliyorum inşallah artık müjdeler verelim
HahshOlsun olsun canım gelince sikistiriver araya kuzum
Aşk meyvesi yükleniyorrHaydii beline kuvvet sev'imgelsin bu ay bebiş
Ben 30 adetini 80 tlye aldım 2 tane de gebelik testi hediyeBebeğim tabloda 1.sırayı istiyorumbat 17 mart, kullandığım ilaç glifor,kürler: bal+tarçın+çörek otu ve incir kürü. Cookiie
Bana ovülasyon testi önerir misiniz ucuz olsun bi zahmet 20-30 adet paket halinde olursa iyi olur
Yüklensin artık haydiiHahshtamam kuzum gelmeden gecelikleri giyeyim yorgun gelirse motivasyon olur
Aşk meyvesi yükleniyorr
Teşekkür ederim canım önümüzdeki ay alırım belki ben deBen 30 adetini 80 tlye aldım 2 tane de gebelik testi hediye
İnşallah balım ya hep aynı ama sonu hüsranYüklensin artık haydii
İnşallah bu sefer hüsran olmayacak artık canımTeşekkür ederim canım önümüzdeki ay alırım belki ben de
İnşallah balım ya hep aynı ama sonu hüsran
Senii çok iyi anlıyorum kuzucummWp grubunda 2 arkadaşım konuşuyor. Çocuk muhabbeti birisi nişanlı. O diyorki nişanlısı hemen bebek istiyormuş evlenir evlenmez hele kız çocuğu çok istiyormuş. Arkdaşta pek istemiyormuş ama. Yine de olabilirmiş bilemiyormuş. Büyük konuşmak istemiyormuş. Bu konuşmalar uzun yzun tabi ben şuan kısaltarak anlattım. Birde nişanlı olanın söyleyiş tarzı falan o kadar garipki kaç defa vurgulya vurgulaya yazmış. Hepsini yukarıdan bildirimleri okudum sadece ama sinir oldum neden olduğumuda bilmiyorum kendime de kızıyorum. İsteyebilir tabiki doğal olarak. Olurda zaten evlendiği gibi olur bebeği ben hala bekliyor olurum ama
Ay benimde bir arkadaşım öyleydi canım. O kendisi çok istiyordu eşi istemiyordu benden 1.5 sene önce evlenmişti. Ben evlendiğin ertesi ayı hamile kaldım ona söyleyemedim üzülür diye. Sonra zaten benim sağlıksız oldu. Sonra 4 5 ay sonra bunlar karı koca alkol alıyorlar. Yine alkollü bir gece de anlamamış eşi ve kendini koruyamamış sözde arkadaşın anlatışı bu. O gece hamile kaldı. Aynı senin dediğin gibi sürekli bana onu anlatıyordu. Üstelik ben yine o zamanlar 2. Sağlıksız gebeliğimi geçirmiştim ameliyat meselelerim vardı tek tüpüm alınma ihtimali vardı. Bir yandan da onun bebeğine aldığı şeyleri sürekli bebeğini dinliyordum.Senii çok iyi anlıyorum kuzucummSanki hep böyle kalacak hissi insanın içini yiyip bitiriyor buna benzer benim bayag yakın arkadaşım böyle korunuyordu sonra ilk deneme de oldu 4yıl sonra maşallah gerçekten sevindim de ben orda mesela ne kadar istediğimi biliyor anlatıyorum bak ne zamandır deniyoruz olmuyor diye bana başka şeyler anlatıyordu belki heyecanıyla olablir tabikide ne bileyim Çok kötü olmuştum hiç beni sormadan hep kendini anlatmaya devam etti sonraada konuşmamaya başladım.
Günaydın kızlar
Dayanamadım yaptım iğne günü haric 12. Günüm. Ne diyorsunuz biraz fazla değilmi koyuluğu sanki
Tatlım umitlendirmek istemiyorum ama var iste yarın kan ver bence pazartesiyi bekleme belkide ikizdirGünaydın kızlar
Dayanamadım yaptım iğne günü haric 12. Günüm. Ne diyorsunuz biraz fazla değilmi koyuluğu sanki
Ay canım ne diyorsun 1 tane hayalken birde ikizmi olucakTatlım umitlendirmek istemiyorum ama var iste yarın kan ver bence pazartesiyi bekleme belkide ikizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?