Günaydın canlarım .
Reglin ne zamandı canımGünaydın canlarım .
ben tedaviyi bıraktım ama fark etmez zaten bırakıp bi başlıyoru z .:))
Şuan sadece çörekotu ile devam ediyorum. İnşlh faydası olur. Bu aradasev9 kaç gün kullanıyorduk kız bunu . Reglimin üçüncü günü başladım bugun 8. Gün yani . Bıraksam mı artık ?
Hamile değilim canımCanım sonucun neydi
Ayy insallah tatlımOlucak ben inanıyorum canımm hepimizin artık çok yakında olacağına inanıyorum öyle bir his var içimde
Yumurtlaya kadar devam aşkım 12 gün kullan en azGünaydın canlarım .
Şuan sadece çörekotu ile devam ediyorum. İnşlh faydası olur. Bu aradasev9 kaç gün kullanıyorduk kız bunu . Reglimin üçüncü günü başladım bugun 8. Gün yani . Bıraksam mı artık ?
Ahahah hiç sanmıyorum olacagını artık :))Yumurtlaya kadar devam aşkım 12 gün kullan en azErken yumurtlama fark edersen bırak güzel şeyler olacak bu ay inşallah
Saçmalama umutsuz olmak için bi sebebin yok bebeğimmAhahah hiç sanmıyorum olacagını artık :))
Test yapınca beni etiketle kuzucum tamam mıGünaydınn
Yok kuzum bugün 11 cuma 13. Günüm cuma yaparım diyorum
Tamam bitanem etiketlicemTest yapınca beni etiketle kuzucum tamam mı
Girip bakıyorum arada ama belki gözümden kaçar felan merakla bekliyorum bebeğimTamam bitanem etiketlicem
Daha yapmam kuzu cuma günü yapıcam nasipse eğer adet madet gelmezseGirip bakıyorum arada ama belki gözümden kaçar felan merakla bekliyorum bebeğim
Toplam 12 gün canım ama sen 3.gün başlamışsın 11.gün bırakGünaydın canlarım .
Aaa bahsettiğin yumurtlama akıntısı gibi canımKızlar bugün bizzat kontrol etmediğim halde peçeteye bulaşan upuzun ip gibi akıntım oldu aynı sümük gibi ama sonra gelen giden olmadı sürmedi bi kere çok yoğun olarak geldi. 14.günüm bugün yumurtladım mı acaba
Dimi canımm sanki öyle gibi benim genelde çamaşıra bulaşırdı ama peçeteye takılıp uzayan ilk defa bu kadar belirgin görünce şaşırdımAaa bahsettiğin yumurtlama akıntısı gibi canım
Ovülasyon testin yok mu canımm bugunu mutlaka değerindirDimi canımm sanki öyle gibi benim genelde çamaşıra bulaşırdı ama peçeteye takılıp uzayan ilk defa bu kadar belirgin görünce şaşırdım
Yok kuzucum bu ay akışına bıraktığım aylardanOvülasyon testin yok mu canımm bugunu mutlaka değerindir
Aynen kuzum şu 3gün dolu dolu geçsiinYok kuzucum bu ay akışına bıraktığım aylardangerçi hoş o testlerden de bişey anlamıyorum Değerlendiricem o zaman
Ayy inşallah canım benim hepimizden alırız artık çok yorulduk topik olarak çiçek açsa umutlarımız bittik yani artıkAynen kuzum şu 3gün dolu dolu geçsiininşallah en yakın zamanda hayrlı haberler alırız
Boş geçme degerlendir bence kuzumKızlar bugün bizzat kontrol etmediğim halde peçeteye bulaşan upuzun ip gibi akıntım oldu aynı sümük gibi ama sonra gelen giden olmadı sürmedi bi kere çok yoğun olarak geldi. 14.günüm bugün yumurtladım mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?