• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLAR BU ŞEKİLDE HAZIRLADIM sev9 sev9 Drdr17 Drdr17 Baede Baede sizlerde bilgileri yazarsanız ekleyip canlarım.

unuttuğum kızlar varsa nolur kusura bakmasın hemen söyleyin eklerim.

:KK68::KK68:
Günaydın canlarım .
ben tedaviyi bıraktım ama fark etmez zaten bırakıp bi başlıyoru z .:))
Şuan sadece çörekotu ile devam ediyorum. İnşlh faydası olur. Bu arada sev9 sev9 kaç gün kullanıyorduk kız bunu . Reglimin üçüncü günü başladım bugun 8. Gün yani . Bıraksam mı artık ?

Günaydın canlarım .
Şuan sadece çörekotu ile devam ediyorum. İnşlh faydası olur. Bu arada sev9 sev9 kaç gün kullanıyorduk kız bunu . Reglimin üçüncü günü başladım bugun 8. Gün yani . Bıraksam mı artık ?
Reglin ne zamandı canım 🤗 ben sanırım yumurtşamaya kadar kullanılıyor diye biliyorum ama sev daha iyi bilir

Günaydın canlarım .
Yumurtlaya kadar devam aşkım 12 gün kullan en az ❤️ Erken yumurtlama fark edersen bırak güzel şeyler olacak bu ay inşallah 😍

Günaydın canlarım .
Toplam 12 gün canım ama sen 3.gün başlamışsın 11.gün bırak

Kızlar bugün bizzat kontrol etmediğim halde peçeteye bulaşan upuzun ip gibi akıntım oldu aynı sümük gibi ama sonra gelen giden olmadı sürmedi bi kere çok yoğun olarak geldi. 14.günüm bugün yumurtladım mı acaba:KK73:

Kızlar bugün bizzat kontrol etmediğim halde peçeteye bulaşan upuzun ip gibi akıntım oldu aynı sümük gibi ama sonra gelen giden olmadı sürmedi bi kere çok yoğun olarak geldi. 14.günüm bugün yumurtladım mı acaba:KK73:
Aaa bahsettiğin yumurtlama akıntısı gibi canım😍

Yok kuzucum bu ay akışına bıraktığım aylardan 😂 gerçi hoş o testlerden de bişey anlamıyorum 😂😂 Değerlendiricem o zaman :KK48:
Aynen kuzum şu 3gün dolu dolu geçsiin😍 inşallah en yakın zamanda hayrlı haberler alırız💐

Back