• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün bizzat kontrol etmediğim halde peçeteye bulaşan upuzun ip gibi akıntım oldu aynı sümük gibi ama sonra gelen giden olmadı sürmedi bi kere çok yoğun olarak geldi. 14.günüm bugün yumurtladım mı acaba:KK73:
Aaa bende oluyor işte o yumurtlama zamanı geldi degerlendir beş gün önemli

Toplam 12 gün canım ama sen 3.gün başlamışsın 11.gün bırak
Bıraktım kuzum kasıklarımda agrı olmaya başladı entesan bi şekilde .
Günaydın kızlar🌺
Dayanamadım yaptım iğne günü haric 12. Günüm. Ne diyorsunuz biraz fazla değilmi koyuluğu sanki 🙄
Hayırlı olsun pozitif ve cok belirgin . İğne olsa silik çıkıyor . Evde bu testlerden varsa üç gün yap silikleşicekmi bendede böle oldu kan verdim negatif cıktı acele etme regli günün geçmesini bekle kuzum

Ay canım ne diyorsun 1 tane hayalken birde ikizmi olucak 😍😂😂
Canım ya özeller çok uzak bana şimdi sağlık ocağıda ertesi gün sonuç veriyor şimdi valla yarına kadar çıldırırım ben 😬 o yüzden bakayım cumarteside çıkarsa testte özelde ceirrim belki eşime götürtürüm kendimi😬
Tatlım k.bakma benim içimden geçen ağzıma dökülüyor heyecanlandırmak istememiştim ama 12.günde bu kadar net çıkmaz olmasa testin varsa yarında yap bakalım koyulasacakmi

Hayırlı olsun pozitif ve cok belirgin . İğne olsa silik çıkıyor . Evde bu testlerden varsa üç gün yap silikleşicekmi bendede böle oldu kan verdim negatif cıktı acele etme regli günün geçmesini bekle kuzum
Hadi hayırlısı kuzum beline kuvvet bu ay sırayla tek tek elcaz güzel haberleri ilk Cookiie Cookiie mizden gelcek inşallah senden de gelcek bu ay umutluyum ben

sağol bitanem şuan yokta yarın yine alırım devam ederim yapmaya canım. Bakalım ne hayırlısıysa hakkımızda o olsun artık 😘🤗🤗

Tatlım k.bakma benim içimden geçen ağzıma dökülüyor heyecanlandırmak istememiştim ama 12.günde bu kadar net çıkmaz olmasa testin varsa yarında yap bakalım koyulasacakmi
Kız ne kusura bakcam mutlu ettin beni 😍😍 ben hep heyecanlandım kuzum biliyorsun bünye alıştır artık 😂😂 bakalım devam edicem yarın öbür gün ne olcak testte canım 🤗
Hadi hayırlısı kuzum beline kuvvet bu ay sırayla tek tek elcaz güzel haberleri ilk Cookiie Cookiie mizden gelcek inşallah senden de gelcek bu ay umutluyum ben
Ben artık inanıyorum hepimizden sırayla gelicek güzel haberler 😍🤗🤗

sağol bitanem şuan yokta yarın yine alırım devam ederim yapmaya canım. Bakalım ne hayırlısıysa hakkımızda o olsun artık 😘🤗🤗

Kız ne kusura bakcam mutlu ettin beni 😍😍 ben hep heyecanlandım kuzum biliyorsun bünye alıştır artık 😂😂 bakalım devam edicem yarın öbür gün ne olcak testte canım 🤗

Ben artık inanıyorum hepimizden sırayla gelicek güzel haberler 😍🤗🤗
Ayy hadi bakalım başlat yeni hamiş topigini

İnşallah bu sefer hüsran olmayacak artık canım 🤗
İnşallah bebeğim 😂🤭
Kaç aydır çocuk düşünüyorsunuz canım
2 yıl dolacak eylülde canım
Wp grubunda 2 arkadaşım konuşuyor. Çocuk muhabbeti birisi nişanlı. O diyorki nişanlısı hemen bebek istiyormuş evlenir evlenmez hele kız çocuğu çok istiyormuş. Arkdaşta pek istemiyormuş ama. Yine de olabilirmiş bilemiyormuş. Büyük konuşmak istemiyormuş. Bu konuşmalar uzun yzun tabi ben şuan kısaltarak anlattım. Birde nişanlı olanın söyleyiş tarzı falan o kadar garipki kaç defa vurgulya vurgulaya yazmış. Hepsini yukarıdan bildirimleri okudum sadece ama sinir oldum neden olduğumuda bilmiyorum kendime de kızıyorum. İsteyebilir tabiki doğal olarak. Olurda zaten evlendiği gibi olur bebeği ben hala bekliyor olurum ama
O nişanlılar sanıyo ki çocuk yapmak çok kolay çünkü ben de öyle sanıyodum 😂😂
Günaydın kızlar🌺
Dayanamadım yaptım iğne günü haric 12. Günüm. Ne diyorsunuz biraz fazla değilmi koyuluğu sanki 🙄
Evet aşkım 12.güne göre baya koyu duruyo benim tertemiz çıkmıştı ilk idrarla yapılınca acaba koyu mu çıkıyo bilmiyom ama koyu yani olcak bu iş bu ay inşallah 😍😍😍

İnşallah bebeğim 😂🤭

2 yıl dolacak eylülde canım

O nişanlılar sanıyo ki çocuk yapmak çok kolay çünkü ben de öyle sanıyodum 😂😂

Evet aşkım 12.güne göre baya koyu duruyo benim tertemiz çıkmıştı ilk idrarla yapılınca acaba koyu mu çıkıyo bilmiyom ama koyu yani olcak bu iş bu ay inşallah 😍😍😍
Bende öyle sanıyordum canım 😂 birdee ben yaparsam olur sanıyordum. Cahildim heralde Allahın yazdığının önüne geçemeyeceğini bilmiyordum. Hayat öğretiyor herşeyi bazen insana 😬 neyse tabi isterim kimseye rabbim böyle sınav vermesin. Hayırlı anne baba olabileceklere istediği an da evlat nasip etsin 🤲🏼

o kadar ara birgünki 12. Gün sevinilmiyor gerçekten kaldım öyle 😂😂😂

Bende öyle sanıyordum canım 😂 birdee ben yaparsam olur sanıyordum. Cahildim heralde Allahın yazdığının önüne geçemeyeceğini bilmiyordum. Hayat öğretiyor herşeyi bazen insana 😬 neyse tabi isterim kimseye rabbim böyle sınav vermesin. Hayırlı anne baba olabileceklere istediği an da evlat nasip etsin 🤲🏼

o kadar ara birgünki 12. Gün sevinilmiyor gerçekten kaldım öyle 😂😂😂
Kendi testim tertemiz çıkmıştı senin test bariz koyu 😍 Bişeyler var heyecanla bekliyorum Allah'ım bu ay hayal kırıklığı yaşatmasın bize 🥰🥰

Allahım dökülsün bu ay pozitifler buraya inşallah aminn😍🤗🤗
Çok duraksadık topik olarak bebeğim uzun süredir hamile haberi alamadık hele demirbaşlar hiç eksilmeden devam ediyor 😂😂 artık umutla bekleyenler topiği umutsuz bekleyişe dönmeden görelim şu pozitifleri 😂😂

Çok duraksadık topik olarak bebeğim uzun süredir hamile haberi alamadık hele demirbaşlar hiç eksilmeden devam ediyor 😂😂 artık umutla bekleyenler topiği umutsuz bekleyişe dönmeden görelim şu pozitifleri 😂😂
Ahahhaa ayynen dediğin gibi son cümlen çok iyiydi canım 😂😂😂

Oklavayı ben göstericem şimdi sana :sinirli:
Tamam tamam sustum 😂😂 eğer hamileysen seni bekleyen tehlikeyi farkında mısın hem de tam yumurtlama dönemindeyim yarın da belli olur senin durum her saat başı alacağın "benim için dua ettin mi" mesajlarına hazır ol 😂😂😂 Bırak ismimle etmeyi ana adıma kadar verip öyle ettiricem aşkım hazırla kendini 😂😂

Tamam tamam sustum 😂😂 eğer hamileysen seni bekleyen tehlikeyi farkında mısın hem de tam yumurtlama dönemindeyim yarın da belli olur senin durum her saat başı alacağın "benim için dua ettin mi" mesajlarına hazır ol 😂😂😂 Bırak ismimle etmeyi ana adıma kadar verip öyle ettiricem aşkım hazırla kendini 😂😂
Ben hazır ve nazır bekliyorumd tabiki edicem kız koca gün oturup açıcam ellerimi sizin için😍😍

Back