Aaa bende oluyor işte o yumurtlama zamanı geldi degerlendir beş gün önemliKızlar bugün bizzat kontrol etmediğim halde peçeteye bulaşan upuzun ip gibi akıntım oldu aynı sümük gibi ama sonra gelen giden olmadı sürmedi bi kere çok yoğun olarak geldi. 14.günüm bugün yumurtladım mı acaba
Bıraktım kuzum kasıklarımda agrı olmaya başladı entesan bi şekilde .Toplam 12 gün canım ama sen 3.gün başlamışsın 11.gün bırak
Hayırlı olsun pozitif ve cok belirgin . İğne olsa silik çıkıyor . Evde bu testlerden varsa üç gün yap silikleşicekmi bendede böle oldu kan verdim negatif cıktı acele etme regli günün geçmesini bekle kuzumGünaydın kızlar
Dayanamadım yaptım iğne günü haric 12. Günüm. Ne diyorsunuz biraz fazla değilmi koyuluğu sanki
Tatlım k.bakma benim içimden geçen ağzıma dökülüyor heyecanlandırmak istememiştim ama 12.günde bu kadar net çıkmaz olmasa testin varsa yarında yap bakalım koyulasacakmiAy canım ne diyorsun 1 tane hayalken birde ikizmi olucak
Canım ya özeller çok uzak bana şimdi sağlık ocağıda ertesi gün sonuç veriyor şimdi valla yarına kadar çıldırırım beno yüzden bakayım cumarteside çıkarsa testte özelde ceirrim belki eşime götürtürüm kendimi
Hadi hayırlısı kuzum beline kuvvet bu ay sırayla tek tek elcaz güzel haberleri ilkBıraktım kuzum kasıklarımda agrı olmaya başladı entesan bi şekilde .
Hayırlı olsun pozitif ve cok belirgin . İğne olsa silik çıkıyor . Evde bu testlerden varsa üç gün yap silikleşicekmi bendede böle oldu kan verdim negatif cıktı acele etme regli günün geçmesini bekle kuzum
sağol bitanem şuan yokta yarın yine alırım devam ederim yapmaya canım. Bakalım ne hayırlısıysa hakkımızda o olsun artıkBıraktım kuzum kasıklarımda agrı olmaya başladı entesan bi şekilde .
Hayırlı olsun pozitif ve cok belirgin . İğne olsa silik çıkıyor . Evde bu testlerden varsa üç gün yap silikleşicekmi bendede böle oldu kan verdim negatif cıktı acele etme regli günün geçmesini bekle kuzum
Kız ne kusura bakcam mutlu ettin beniTatlım k.bakma benim içimden geçen ağzıma dökülüyor heyecanlandırmak istememiştim ama 12.günde bu kadar net çıkmaz olmasa testin varsa yarında yap bakalım koyulasacakmi
Ben artık inanıyorum hepimizden sırayla gelicek güzel haberlerHadi hayırlısı kuzum beline kuvvet bu ay sırayla tek tek elcaz güzel haberleri ilkCookiie mizden gelcek inşallah senden de gelcek bu ay umutluyum ben
Ayy hadi bakalım başlat yeni hamiş topiginisağol bitanem şuan yokta yarın yine alırım devam ederim yapmaya canım. Bakalım ne hayırlısıysa hakkımızda o olsun artık
Kız ne kusura bakcam mutlu ettin beniben hep heyecanlandım kuzum biliyorsun bünye alıştır artık bakalım devam edicem yarın öbür gün ne olcak testte canım
Ben artık inanıyorum hepimizden sırayla gelicek güzel haberler
Hep beraber başlatıcaz kuzumAyy hadi bakalım başlat yeni hamiş topigini
İnşallah bebeğimİnşallah bu sefer hüsran olmayacak artık canım
2 yıl dolacak eylülde canımKaç aydır çocuk düşünüyorsunuz canım
O nişanlılar sanıyo ki çocuk yapmak çok kolay çünkü ben de öyle sanıyodumWp grubunda 2 arkadaşım konuşuyor. Çocuk muhabbeti birisi nişanlı. O diyorki nişanlısı hemen bebek istiyormuş evlenir evlenmez hele kız çocuğu çok istiyormuş. Arkdaşta pek istemiyormuş ama. Yine de olabilirmiş bilemiyormuş. Büyük konuşmak istemiyormuş. Bu konuşmalar uzun yzun tabi ben şuan kısaltarak anlattım. Birde nişanlı olanın söyleyiş tarzı falan o kadar garipki kaç defa vurgulya vurgulaya yazmış. Hepsini yukarıdan bildirimleri okudum sadece ama sinir oldum neden olduğumuda bilmiyorum kendime de kızıyorum. İsteyebilir tabiki doğal olarak. Olurda zaten evlendiği gibi olur bebeği ben hala bekliyor olurum ama
Evet aşkım 12.güne göre baya koyu duruyo benim tertemiz çıkmıştı ilk idrarla yapılınca acaba koyu mu çıkıyo bilmiyom ama koyu yani olcak bu iş bu ay inşallahGünaydın kızlar
Dayanamadım yaptım iğne günü haric 12. Günüm. Ne diyorsunuz biraz fazla değilmi koyuluğu sanki
Bende öyle sanıyordum canımİnşallah bebeğim
2 yıl dolacak eylülde canım
O nişanlılar sanıyo ki çocuk yapmak çok kolay çünkü ben de öyle sanıyodum
Evet aşkım 12.güne göre baya koyu duruyo benim tertemiz çıkmıştı ilk idrarla yapılınca acaba koyu mu çıkıyo bilmiyom ama koyu yani olcak bu iş bu ay inşallah
Kendi testim tertemiz çıkmıştı senin test bariz koyuBende öyle sanıyordum canımbirdee ben yaparsam olur sanıyordum. Cahildim heralde Allahın yazdığının önüne geçemeyeceğini bilmiyordum. Hayat öğretiyor herşeyi bazen insana neyse tabi isterim kimseye rabbim böyle sınav vermesin. Hayırlı anne baba olabileceklere istediği an da evlat nasip etsin
o kadar ara birgünki 12. Gün sevinilmiyor gerçekten kaldım öyle
Allahım dökülsün bu ay pozitifler buraya inşallah aminnKendi testim tertemiz çıkmıştı senin test bariz koyuBişeyler var heyecanla bekliyorum Allah'ım bu ay hayal kırıklığı yaşatmasın bize
Çok duraksadık topik olarak bebeğim uzun süredir hamile haberi alamadık hele demirbaşlar hiç eksilmeden devam ediyorAllahım dökülsün bu ay pozitifler buraya inşallah aminn
Ahahhaa ayynen dediğin gibi son cümlen çok iyiydi canımÇok duraksadık topik olarak bebeğim uzun süredir hamile haberi alamadık hele demirbaşlar hiç eksilmeden devam ediyorartık umutla bekleyenler topiği umutsuz bekleyişe dönmeden görelim şu pozitifleri
Sanki umutsuz bekleyiş topiği benim tarafımdan açılcak gibiAhahhaa ayynen dediğin gibi son cümlen çok iyiydi canım
Oklavayı ben göstericem şimdi sanaSanki umutsuz bekleyiş topiği benim tarafımdan açılcak gibi
Tamam tamam sustumOklavayı ben göstericem şimdi sana
Ben hazır ve nazır bekliyorumd tabiki edicem kız koca gün oturup açıcam ellerimi sizin içinTamam tamam sustumeğer hamileysen seni bekleyen tehlikeyi farkında mısın hem de tam yumurtlama dönemindeyim yarın da belli olur senin durum her saat başı alacağın "benim için dua ettin mi" mesajlarına hazır ol Bırak ismimle etmeyi ana adıma kadar verip öyle ettiricem aşkım hazırla kendini
İnşallah çok yaklaştık artık senin güzel haberini almayaBen hazır ve nazır bekliyorumd tabiki edicem kız koca gün oturup açıcam ellerimi sizin için
Çiçeğimmm sanki var gibiiGünaydın kızlar
Hani 9. Günmü ne yaptığım testmi canımÇiçeğimmm sanki var gibiidiğer test sanki daha silikti değil mi bu bariz bellii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?