Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa bende oluyor işte o yumurtlama zamanı geldi degerlendir beş gün önemli

Toplam 12 gün canım ama sen 3.gün başlamışsın 11.gün bırak
Bıraktım kuzum kasıklarımda agrı olmaya başladı entesan bi şekilde .
Günaydın kızlar
Dayanamadım yaptım iğne günü haric 12. Günüm. Ne diyorsunuz biraz fazla değilmi koyuluğu sanki
Hayırlı olsun pozitif ve cok belirgin . İğne olsa silik çıkıyor . Evde bu testlerden varsa üç gün yap silikleşicekmi bendede böle oldu kan verdim negatif cıktı acele etme regli günün geçmesini bekle kuzum

Tatlım k.bakma benim içimden geçen ağzıma dökülüyor heyecanlandırmak istememiştim ama 12.günde bu kadar net çıkmaz olmasa testin varsa yarında yap bakalım koyulasacakmi

Hadi hayırlısı kuzum beline kuvvet bu ay sırayla tek tek elcaz güzel haberleri ilk Cookiie mizden gelcek inşallah senden de gelcek bu ay umutluyum ben

sağol bitanem şuan yokta yarın yine alırım devam ederim yapmaya canım. Bakalım ne hayırlısıysa hakkımızda o olsun artık

Tatlım k.bakma benim içimden geçen ağzıma dökülüyor heyecanlandırmak istememiştim ama 12.günde bu kadar net çıkmaz olmasa testin varsa yarında yap bakalım koyulasacakmi
Kız ne kusura bakcam mutlu ettin beni ben hep heyecanlandım kuzum biliyorsun bünye alıştır artık bakalım devam edicem yarın öbür gün ne olcak testte canım
Hadi hayırlısı kuzum beline kuvvet bu ay sırayla tek tek elcaz güzel haberleri ilk Cookiie mizden gelcek inşallah senden de gelcek bu ay umutluyum ben
Ben artık inanıyorum hepimizden sırayla gelicek güzel haberler

Ayy hadi bakalım başlat yeni hamiş topigini

İnşallah bu sefer hüsran olmayacak artık canım
İnşallah bebeğim
Kaç aydır çocuk düşünüyorsunuz canım
2 yıl dolacak eylülde canım
O nişanlılar sanıyo ki çocuk yapmak çok kolay çünkü ben de öyle sanıyodum
Günaydın kızlar
Dayanamadım yaptım iğne günü haric 12. Günüm. Ne diyorsunuz biraz fazla değilmi koyuluğu sanki
Evet aşkım 12.güne göre baya koyu duruyo benim tertemiz çıkmıştı ilk idrarla yapılınca acaba koyu mu çıkıyo bilmiyom ama koyu yani olcak bu iş bu ay inşallah

Bende öyle sanıyordum canım birdee ben yaparsam olur sanıyordum. Cahildim heralde Allahın yazdığının önüne geçemeyeceğini bilmiyordum. Hayat öğretiyor herşeyi bazen insana neyse tabi isterim kimseye rabbim böyle sınav vermesin. Hayırlı anne baba olabileceklere istediği an da evlat nasip etsin

o kadar ara birgünki 12. Gün sevinilmiyor gerçekten kaldım öyle

Kendi testim tertemiz çıkmıştı senin test bariz koyu Bişeyler var heyecanla bekliyorum Allah'ım bu ay hayal kırıklığı yaşatmasın bize

Allahım dökülsün bu ay pozitifler buraya inşallah aminn
Çok duraksadık topik olarak bebeğim uzun süredir hamile haberi alamadık hele demirbaşlar hiç eksilmeden devam ediyor artık umutla bekleyenler topiği umutsuz bekleyişe dönmeden görelim şu pozitifleri

Çok duraksadık topik olarak bebeğim uzun süredir hamile haberi alamadık hele demirbaşlar hiç eksilmeden devam ediyor artık umutla bekleyenler topiği umutsuz bekleyişe dönmeden görelim şu pozitifleri
Ahahhaa ayynen dediğin gibi son cümlen çok iyiydi canım

Oklavayı ben göstericem şimdi sana
Tamam tamam sustum eğer hamileysen seni bekleyen tehlikeyi farkında mısın hem de tam yumurtlama dönemindeyim yarın da belli olur senin durum her saat başı alacağın "benim için dua ettin mi" mesajlarına hazır ol Bırak ismimle etmeyi ana adıma kadar verip öyle ettiricem aşkım hazırla kendini

Ben hazır ve nazır bekliyorumd tabiki edicem kız koca gün oturup açıcam ellerimi sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…