- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.195
- 548
Evet kuzucum içimi bir heyecan kapladıı mimoşummHani 9. Günmü ne yaptığım testmi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzucum içimi bir heyecan kapladıı mimoşummHani 9. Günmü ne yaptığım testmi canım
Ay tiniminim benim hiç heyecan yok kız emin olamadığımdan şuan bakalım hayırlısı inşallah bebeğimmEvet kuzucum içimi bir heyecan kapladıı mimoşumm
Bu ay içimde nedensiz umutlarım var hayır olsınnn kuzucummm2022 mart ayı annelerinide biz açarızAy tiniminim benim hiç heyecan yok kız emin olamadığımdan şuan bakalım hayırlısı inşallah bebeğimm
Ay allahım inşallahh rabbim hepimize bu ay versin sağlıklısıyoaBu ay içimde nedensiz umutlarım var hayır olsınnn kuzucummm2022 mart ayı annelerinide biz açarız
Napsın aşkım test dile gelip yemin mi etsinBuda 15 20 dk sonraki hali
Ay bitanem yaa yerim güzel yüreğini sağol bitanem sıra sizde hadiiKızlarrr uyanınn gelinn heyyy koşunnn kıtlama var bugün burda Baede Ay tenli anne Fated Tiniminimavihanim Drdr17 Cookiie mm gözün aydınnnn aşkım benimmm
Yok etmesinde ultrasonda görmeden emin olamıcam ya ben ondanNapsın aşkım test dile gelip yemin mi etsin
Sus kız felaket tellalı yiğenim hakkında kötü düşünceye izin vermiyorum teyzesinin bebeği oAy bitanem yaa yerim güzel yüreğini sağol bitanem sıra sizde hadii
Yok etmesinde ultrasonda görmeden emin olamıcam ya ben ondan
Yaa mimariye portakallı çikolat canım nasıl sevindim anlatamam takipten kastım buydu bak koyulaşmış sağlıkla ilerler inşallah yaa bu çok güzel bi haber darısı diğer arkadaşlara inşallah sevval etiketleyince koşa koşa geldimKızzz dur hamile mamile deme dur kan vermeden inanmamm pazartesi vericem kan
Kızlar bugünki testim Eki Görüntüle 2872890
Günaydın şevvalcim nasılsın çok sevindim mimariye için en kısa zamanda seninde haberlerini duymak nasip olsun inşallah bak başladı topik canlanmayaKızlarrr uyanınn gelinn heyyy koşunnn kıtlama var bugün burda Baede Ay tenli anne Fated Tiniminimavihanim Drdr17 Cookiie mm gözün aydınnnn aşkım benimmm
Ay bende teyze olmak istiyorum emmaSus kız felaket tellalı yiğenim hakkında kötü düşünceye izin vermiyorum teyzesinin bebeği o
Eee topiği de bana bırakırsın artık ismi değiştircem "şevval ile umutsuz bekleyiş"
Canım benim yaa inşallah sağlıklıdır dua et nolur Allahım kızlardan da görmeyi nasip etsin inşallah beklşyprum 4 gözleYaa mimariye portakallı çikolat canım nasıl sevindim anlatamam takipten kastım buydu bak koyulaşmış sağlıkla ilerler inşallah yaa bu çok güzel bi haber darısı diğer arkadaşlara inşallah sevval etiketleyince koşa koşa geldim
Günaydın şevvalcim nasılsın çok sevindim mimariye için en kısa zamanda seninde haberlerini duymak nasip olsun inşallah bak başladı topik canlanmaya
Kızzz dur hamile mamile deme dur kan vermeden inanmamm pazartesi vericem kan
Kızlar bugünki testim Eki Görüntüle 2872890
Yaptım joum az önce bak üstteki gibiyaptın mı bugün testi bidaha Cookiie
Yaa güzel kalpli hamişlerim benim iyiyim çok şükür bebeğim sen nasılsın oğluşum nasıl Ben kendimden geçtim galba kuzucum ya olmucak gibi bi umutsuzluk çöküyo Her şey kader kısmet bugün yüzümüz güldü şükür Cookiie sayesindeYaa mimariye portakallı çikolat canım nasıl sevindim anlatamam takipten kastım buydu bak koyulaşmış sağlıkla ilerler inşallah yaa bu çok güzel bi haber darısı diğer arkadaşlara inşallah sevval etiketleyince koşa koşa geldim
Günaydın şevvalcim nasılsın çok sevindim mimariye için en kısa zamanda seninde haberlerini duymak nasip olsun inşallah bak başladı topik canlanmaya
Edicez tabii gelişimciyim kızım ben hepinizinkini kontrol edicem destek olucam siz bi doğurun daAy bende teyze olmak istiyorum emma
Ahhaah şevval yaa güldürüyosun beni ama kızdırıyosunda hepimiz hamile olucaz bebelerimizin gelişimini takip edicez burdan
Bende iyiyim şükür arkadaşım kontrolden geldim herşey yolunda. Umutsuz olma canım güzel günler var daha önümüzde hepimize bu duyguyu tatmak nasip olsun mimariye açtı bakalım bu ay yolu peşinden kim geliyo acabaYaa güzel kalpli hamişlerim benim iyiyim çok şükür bebeğim sen nasılsın oğluşum nasıl Ben kendimden geçtim galba kuzucum ya olmucak gibi bi umutsuzluk çöküyo Her şey kader kısmet bugün yüzümüz güldü şükür Cookiie sayesinde
Edicez tabii gelişimciyim kızım ben hepinizinkini kontrol edicem destek olucam siz bi doğurun da
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çokkkkkkk sevindimmmmmmmm yaaa pazartesiye kadar nasıl beklicem şimdii offf yaaaa ooyşş teyzoşş oldum benYaptım joum az önce bak üstteki gibi
Hala siz bir doğurun da diyosun bak geliyor sopa hepimiz doğurcaz yaaaYaa güzel kalpli hamişlerim benim iyiyim çok şükür bebeğim sen nasılsın oğluşum nasıl Ben kendimden geçtim galba kuzucum ya olmucak gibi bi umutsuzluk çöküyo Her şey kader kısmet bugün yüzümüz güldü şükür Cookiie sayesinde
Edicez tabii gelişimciyim kızım ben hepinizinkini kontrol edicem destek olucam siz bi doğurun da