• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım senin nasıl gidiyo gittin mi doktora bebiş kendini belli etmeye başladı mı
28 haziranda randevum. Doktorum izine çıkmış 28inde dönecek o zaman gideceğim nasipse.😊 valla baya belli etmeye başladı. Bulantı ve koku hassasiyeti başladı. Göğüslerim patlıcak nerdeyse 😂 baya hassaslasti. Şükür bu günlerimize 🤲🏻😊 yakında sizde yasicaniz bunlari o zaman yalnız olmucam. Yuppii😍

28 haziranda randevum. Doktorum izine çıkmış 28inde dönecek o zaman gideceğim nasipse.😊 valla baya belli etmeye başladı. Bulantı ve koku hassasiyeti başladı. Göğüslerim patlıcak nerdeyse 😂 baya hassaslasti. Şükür bu günlerimize 🤲🏻😊 yakında sizde yasicaniz bunlari o zaman yalnız olmucam. Yuppii😍
Ayy insallah kuzum ya sağlıkla gelsinler de bulantiya kokuya raziyim insallah birde oglun olur canım ekibi tamamlarsın 😍

Ayy insallah kuzum ya sağlıkla gelsinler de bulantiya kokuya raziyim insallah birde oglun olur canım ekibi tamamlarsın 😍
Aminn canım benim. Sağlıklı olsunda. Ama ne yalan söylim kız gibi hissediyorum😍 Allah cc biliyor tabi. Sana da bir kız nasip etsin insaAllah😍

İnşallah canım yaa bakalım görücez 😍 sen nasılsın kuzum geldimi yumurtlama 🤗
Valla dün oldu gibi ama bilemedim akıntı vardı ama değerlendiriyoruz bakalım olmazsa doktora zaten dün konuştuk adet olunca gel dedi aşılama olcak yine

Valla dün oldu gibi ama bilemedim akıntı vardı ama değerlendiriyoruz bakalım olmazsa doktora zaten dün konuştuk adet olunca gel dedi aşılama olcak yine
İnşallah gerek kalmaz bitanem. Senin oğlunda hiç ummadığın anda gelmişti dimi 😍

Inşallah canım evet hiç beklemediğin anda gelmişti inşallah yine öyle olur rabbim tüm isteyenleri ugrastirmadan nasip etsin
Olucak ben inanıyorum canımm hepimizin artık çok yakında olacağına inanıyorum öyle bir his var içimde 😍🤗🤗

Back