Tatlım ben sadece eşim adına sordum kendi adıma sormadım bana daha çok var diye o kadarını bilemedim eşim olacak olursa onu da sorarım eşimle bi konusiyim daKuzumm aşıyı yapılsak korunma olsun filan diyolar ya ona gerek var mı pekii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım ben sadece eşim adına sordum kendi adıma sormadım bana daha çok var diye o kadarını bilemedim eşim olacak olursa onu da sorarım eşimle bi konusiyim daKuzumm aşıyı yapılsak korunma olsun filan diyolar ya ona gerek var mı pekii
Tamam canımm çok sağolTatlım ben sadece eşim adına sordum kendi adıma sormadım bana daha çok var diye o kadarını bilemedim eşim olacak olursa onu da sorarım eşimle bi konusiyim da
28 haziranda randevum. Doktorum izine çıkmış 28inde dönecek o zaman gideceğim nasipse. valla baya belli etmeye başladı. Bulantı ve koku hassasiyeti başladı. Göğüslerim patlıcak nerdeyse baya hassaslasti. Şükür bu günlerimize yakında sizde yasicaniz bunlari o zaman yalnız olmucam. YuppiiTatlım senin nasıl gidiyo gittin mi doktora bebiş kendini belli etmeye başladı mı
Ayy insallah kuzum ya sağlıkla gelsinler de bulantiya kokuya raziyim insallah birde oglun olur canım ekibi tamamlarsın28 haziranda randevum. Doktorum izine çıkmış 28inde dönecek o zaman gideceğim nasipse. valla baya belli etmeye başladı. Bulantı ve koku hassasiyeti başladı. Göğüslerim patlıcak nerdeyse baya hassaslasti. Şükür bu günlerimize yakında sizde yasicaniz bunlari o zaman yalnız olmucam. Yuppii
Aminn canım benim. Sağlıklı olsunda. Ama ne yalan söylim kız gibi hissediyorum Allah cc biliyor tabi. Sana da bir kız nasip etsin insaAllahAyy insallah kuzum ya sağlıkla gelsinler de bulantiya kokuya raziyim insallah birde oglun olur canım ekibi tamamlarsın
İyi bari canım kafamız rahatladı en azından sağolasın
Ay inşallah canım yaaAminn canım benim. Sağlıklı olsunda. Ama ne yalan söylim kız gibi hissediyorum Allah cc biliyor tabi. Sana da bir kız nasip etsin insaAllah
Bisey değil bebeğimİyi bari canım kafamız rahatladı en azından sağolasın
Günaydınn
Aa ben yanlış hatırladım o zaman tam cuma yap tatlım kafan karışmasınGünaydınn
Yok kuzum bugün 11 cuma 13. Günüm cuma yaparım diyorum
İğne gününü saymıyorum kuzum o günü de sayarsam 12. Gün bugünAa ben yanlış hatırladım o zaman tam cuma yap tatlım kafan karışmasın
Anladım tatlım sen bekle o zaman cumaya kadarİğne gününü saymıyorum kuzum o günü de sayarsam 12. Gün bugün
Bekliyorum kuzu 2 gün kaldı bakalım sabırAnladım tatlım sen bekle o zaman cumaya kadar
Sabrın sonu selamet canım inanıyorum benBekliyorum kuzu 2 gün kaldı bakalım sabır
İnşallah canım yaa bakalım görücez sen nasılsın kuzum geldimi yumurtlamaSabrın sonu selamet canım inanıyorum ben
Valla dün oldu gibi ama bilemedim akıntı vardı ama değerlendiriyoruz bakalım olmazsa doktora zaten dün konuştuk adet olunca gel dedi aşılama olcak yineİnşallah canım yaa bakalım görücez sen nasılsın kuzum geldimi yumurtlama
İnşallah gerek kalmaz bitanem. Senin oğlunda hiç ummadığın anda gelmişti dimiValla dün oldu gibi ama bilemedim akıntı vardı ama değerlendiriyoruz bakalım olmazsa doktora zaten dün konuştuk adet olunca gel dedi aşılama olcak yine
Inşallah canım evet hiç beklemediğin anda gelmişti inşallah yine öyle olur rabbim tüm isteyenleri ugrastirmadan nasip etsinİnşallah gerek kalmaz bitanem. Senin oğlunda hiç ummadığın anda gelmişti dimi
Olucak ben inanıyorum canımm hepimizin artık çok yakında olacağına inanıyorum öyle bir his var içimdeInşallah canım evet hiç beklemediğin anda gelmişti inşallah yine öyle olur rabbim tüm isteyenleri ugrastirmadan nasip etsin