"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

tuanacaim bacak agrilari bi anda girip cikiyo kramp gibide degil ama benziyo yani ilk oldugunda arabada oturuyodum aglayacaktim nerdeyse kocis korkmustu yüz hatlarimin seklinden ama bi anda geri cekildi gittiiii bi oluyo bi anda geri geciyo öyle yani bütün agrilar

iste merseraycim benim akintim hic kesilmedi zaten dedigin gibi regile olacagim zamanda ayniydi galiba hep akintim olurdu o zaman anlardimki adet olacagimi ama bu ay akintiya yogunlasmadim cünkü:
kasiklarim batti
adeta titredim cok üsüdüm
gögüslerimin her tarafi agridi
uykuya megil gündüz oldu gece sicrayip uyandim bi kac defa
kollarim bacaklarim cok agridi
karin agrim cok oldu sanki adet olacak gibiydim
valla hepsinide fazlasiyla yasadim yaaa benim belirtiler bunlar yani

canım sağol detaylı bilgi verdiğin için, hayırlısı bakalım ya Allah büyük zaten regl olunca eskisi gibi değilim yani alıştım galiba çok üzülmüyorum artık yaza kadar bekleyip tüp bebek yaptırcam şimdi okul zamanı zor oluyor bir de ben özel bi okulda çalışıyorum yoğun oluyorum yani nasip kısmet artık..

size bi itirafta bulunayımmıı
ben bugün topicten çıktıktan sonra 3 gibi tv karşısına uzandım dizi izlemeye kii 2 gğndğr izleyemiyordum ilk reklamında uyumuşum :))))bi uyandım dizi bitmişşş valla belirti ararsam çokta ben inanmıyorum nedense

makbercim canım benim kafaya takınca da oluyor belirtiler çok istediğimiz için vücut belirti üretiyor resmen, ama Rabbim inşallah sana meleğini vermiştir de onun belirtileridir bunlar

nasip merseraycim ne olur hemen tüp bebege bas vurma rabbim neler verir inss canim az daha sabir...

makbusuumm olmuyo baciiii niyekineee

makbusum inanirim yaaa inss vardir canim bende oturdugum yerde uyukluyorum yasli nineler gibi almanyaya giderken gidene kadar uyudum uyandim düsün yani iki saat boyunca hicte yapmadigim bisey asla uyyamazdim arabada

canım yollamaya çalışıyorum ama göndermiyor
exim sen yollasana merseraya

baciiiii oldumu sizde kisss hata veriyo anam öyle sayfa yokmus yaaa

nasip merseraycim ne olur hemen tüp bebege bas vurma rabbim neler verir inss canim az daha sabir...

makbusuumm olmuyo baciiii niyekineee

ben 3.seneye girdim ağlamacım, sebepsiz infertiliteyim bende de eşimde de hiç sorun yok yani, ama yaklaşık 30 aydır olmuyor, klomen tedavileri gördüm rahim filmi çektirdim 2 kez aşılama oldum ama yok yok yok, şimdi işte yaza kadar kendi haline bırakıp olmazsa tüp bebek deneyelim diyoruz çünkü 3 yıl bitmiş oluyor

oy oyyy tatli anne adayi seniii dilerim rabbimden duyar feryadini gelir melegin sana elinizi hizli tutun anamda yalniz büyümesin melegim kisss cani SIKILIR arkadas isterse ben ne yapayim onuuu

o linki tamamen kopyala adres çubuğuna yapıştır canım
siz orayı incelerken ben kocişe bi nescafe yapıp geliyorum

oy oyyy tatli anne adayi seniii dilerim rabbimden duyar feryadini gelir melegin sana elinizi hizli tutun anamda yalniz büyümesin melegim kisss cani SIKILIR arkadas isterse ben ne yapayim onuuu

canım çok tatlısın, elimden geleni yapıcam yiğenim yalnız büyümesin kıyamam ona :)

makberim biz de isteriz kahve:jeyyar:

o linki tamamen kopyala adres çubuğuna yapıştır canım
siz orayı incelerken ben kocişe bi nescafe yapıp geliyorum

kızz olmuyor kopyaladım herşeyi denedimm.. dıııttttttttttttttttttt diyor başka bişey demiyor sırnaşık şey

makbuuuuusssss yaaa neler buldum ne ararken topiklerden dedi kodu .........en son satin aldigimiz makyaj malzemeleri.... yeni aldigimiz kiyafetler.......bugün ne giyindin resmini cek bakayim kaydirigubbakcemile3 delikafadulden biz neden böyle bi topik acmiyoz kizzzzz :mymeka:

X