"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

çokk sagolun kızlar allah razı olsun rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu banada saglıkla kucaklamak nasip etsin inşallahhhhhhhh
darısı isteyen herkese olsun aminnn....
makbuşum geçmiş olsun datlum benim yarında minigin eşyalarımı gelcek saglıkla kullanın inşşş mniginizeee
derinim sperm analizimi yapcanız hayırlı haberler alın inşşş deger güzel çıksınnnnn inş
nuruncum yumoşlar büyümüşler canım umarım daha çok olur bebek olarak sana gelirler canım
zeynim sende iyisin inş canım kib öptm senide

çokk sagolun kızlar allah razı olsun rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu banada saglıkla kucaklamak nasip etsin inşallahhhhhhhh
makbuşum geçmiş olsun datlum benim yarında minigin eşyalarımı gelcek saglıkla kullanın inşşş mniginizeee
derinim sperm analizimi yapcanız hayırlı haberler alın inşşş deger güzel çıksınnnnn inş
nuruncum yumoşlar büyümüşler canım umarım daha çok olur bebek olarak sana gelirler canım

aminnn canım benimŞeniz
evet kuşum pazartesi gidiyoz kısmetse.bakalım neler olacak..bi kere yaptırmıştık ama çok uzun zaman olduonu saymıyom bile..heyecanlıyım ya niyeyse.bilmiyorumkismile

slm hanımlar ben geldim bugün gezmelerdeydim daha yemek bile yemedik bakayım dedim birazdanda aşkı memnuya bakarız kociş dışardaydı uyuyo şimdi uyanmadan bakam dedim sizlere herkes ii inş haa bide göbik resmimi koyuyorum MAŞALLAH deyin emi fıstıklarrrrrr
bismillahirrahmanirrahim MAŞALLAHHHH :)
5397.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar:
kuzum rabbim nazardan korusun inşallah göbüş kocaman olmuş .yesin teyzesi gökcemizi sağlıkla dünyaya gelir inşallah canım.ben gerçi görmüştüm koca göbüşünüde şimdi biraz daha büyümüş galiba..

kızlar bu sabah felaket bi acıyla uyandım bacağıma kramp girmiş :KK43:( şimdiden başladı kramplar ne yapıcam ya hala acıyor bacağım uzatmaya korkuyorum mafoldumben
neyse kimseler yok yine hepinize iyi geceler diliyorum..bu arada yarın bebişimin odası geliyor nasipse..dün oda boyandı yarın temizliğini yapıcaz annemle tek sıkıntım perde onuda diktirip eklicem resim size..
makbuş kaçar:eek:

canım yaa son aylarda çok olurmuş kramp ay berbat bişey allah kolaylık versin..
canım negüzel demek geliyo minişin odası iyi günlerde kullanın inşallah .resmini dört gözle bekliycez canım..kendine iyi bak öpüyorum seni.

bugün dışardayım akşamada gezmeye gidiyoz yarın yine gidecem dua edin kızlar bana öptüm hepinizi..

cumaamnl1nz5.gif

thumb806241676lq3hs6.gif

selam kızlar hepinizin cuması mübarek olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah

merhaba..hamilelerin duası kabul olurmuş..bizler içinde dua edermisin..bende kan pıhtılaşması nedeniyle bebişlerini kaybedenlerin topiğindeyim...ben ve topikteki arkadaşlarım içinde dua edersen sevinirim..bizlerde hamiş kalıp meleklerimizi kucağımıza alalım..dilerim rabbimde sende hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın....

slm hanımlar ben geldim bugün gezmelerdeydim daha yemek bile yemedik bakayım dedim birazdanda aşkı memnuya bakarız kociş dışardaydı uyuyo şimdi uyanmadan bakam dedim sizlere herkes ii inş haa bide göbik resmimi koyuyorum MAŞALLAH deyin emi fıstıklarrrrrr
5397.jpg

canim masallah büyümüs karnin rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

selam tatlışlar hepinize güzel bir gün diliyorum.
hepiniz iyisinizdir inşallah..
ya kızlar semoş hiç uğramadı bebişlerden fırsat bulamıyo galiba.merak ediyorum onu..
pingucum saol tatlım .nasılsın bebişin de iyi inşallah...
makbuşum sen napıyosun kuzum herşey yolundamı minik cimcimemiz tekmeliyomu ?
derinim seninle dün konuştuk zaten .buarada eşinin sperm analizi yapılcakmış inşallah iyi sonuçlar alırsınız canım..
gökcem sen nerelerdesin datlum havalar ısındı dışardan içeri girmiyosun galiba..minişin nasıl başladınmı hissetmeye kuzum.
zeynim senide çok öptüm bitanem..
senam ikizler ve sen iyisinizdir inşallah .sorunsuz sıkıntısız kucağına al minişlerini inşallah..
ağlamacım sen nasılsın?az kaldı hadi hayırlısı inş..

kızlar hepinizi öpüyorum .olumunekankayizsmile

iyiyim canım ben cok sukur bebıs de ıyıdır heralde en son 15gun once gordum cok ozluyorum ya sıksık gıdıp gormek ıstıyorum :)

5397.jpg
oyy oyy maşallah bebıse de annesıne de

kızlar bu sabah felaket bi acıyla uyandım bacağıma kramp girmiş :KK43:( şimdiden başladı kramplar ne yapıcam ya hala acıyor bacağım uzatmaya korkuyorum mafoldumben
neyse kimseler yok yine hepinize iyi geceler diliyorum..bu arada yarın bebişimin odası geliyor nasipse..dün oda boyandı yarın temizliğini yapıcaz annemle tek sıkıntım perde onuda diktirip eklicem resim size..
makbuş kaçar:eek:

canım o bebek daha fazla kalsıum ıstedıgınden kaynaklıymıs cok daha fazla yogurt süt peynır yemeye calıs bende bu aralar yataktan kalkarken olmaya basladı cok fenaydı doktorumu aradım kasık kasık yogurt ye bol bol sut ıc dedı sımdı yapıyoum cok sukur bıkac gundur kesıldı sen de dene

iyi MAAŞALLAH canım yaa..inşallah bizede öyle nasip olur..sagol duaların için pingumm...opuyorumnanaktan

tatlımm ay hadi gözünaydınnn...Allah analı babalı büyütsün şimdiden canım..sag salim kucagınada alırsın inşallah:nazar::dance:

canım benim sagol..bakalım pazartesi kesin gibi yaptırıyouz yani.:Saruboceq:

off nurum.diger topicte yazdım sana gıcık oldum hemşireye..sıkma canını kuşum..herşey iyi gidiyo bak sonu da iyi olacak inan:Saruboceq:

oyy MAAŞALLAHHHH 41 kere canım benim..inşallah bebişkoyla nanak nanaga resminizide görcezŞeniz

makbuşumm canım benim öpüyom bitanem seni..noldu sana yaa:KK43:(( öksürükde geçmiyo offff...dikkat et kendine canım arkadasımŞeniz

dualarımız onun ıcın canım ınsallahh Şeniz

canlarım ya gündüz cumanızı mübarek edemedim:KK43:(
şimdi diyeyim bari..cumanız mübarek olsun..hepinizi çokkk seviyorum canlarım benimopuyorumnanaktan

pingucum sağol canım peynir dışında pek yoğurt falan tüketmiyorum yemem lazım bebiş için..

kızlar haber veriyim dedim odamız bugün gelmedi aksaklık olmuş yarın yada en geç pazartesi gelicek .annemle yengem sağolsun evi temizlediler cam sildiler..temizlik işim kalmadı çok şükür..
onun dışında yarın doktor randevum var bebişimi görmeyeli uzun olmuştu özledim onu :)) gelince yazarım size.
hepinize şimdiden iyi geceler diliyorum

Slm canlarim hepinize hayirli hafta sonlari
gokcemmm masallahhh allahim esirgesin baciii
kizlar acilis benden oldu galiba neyse kahvalti yapaicaz sonra gelirim kismetse
hepinizide bol bol opuyorum hayirli sabahlarrr

mrb kızlar size bişe sorcam
bi oglum var ve dogdugu günden beri hiç korunmadım
ve ikincisinede hep sıcak baktım
ve ikincisni istiyorum ama cok istediyim için olmuyo
8 ve 13 arası yumurtlama günüm hep ilişkiye girdik
iki gündür
lovaboya gittiyimde adet olmadan hani akıntı gibi kahverengi gibi bişe geliyo bende ama
adetimede cok var ve sırtım kasıklarım cok agrıyo
sizce nedirya bu

merhaba arkadaşlar..
hamişleri tebrik ederim diğer anne adaylarınada ALLAH en kısa zamanda bebiş verir inşallah bende dahil

X