"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm hanımlarrr güzel bi gün geçirin canlarımmmm
dün testimin sonucunu aldım çok şükü temizçıktı sorun yokmuş çokkk şükürrr rabbimeeeeeee
dünde kocişle gezmeye çıktık geldim yorgundum sonra dişime agrı girdi öyle uyumuş kalmışım :KK43:
aglamacım maşallah ciciler ne tatlı cnım rabbim giydirmek onlarla büyütmek nasip etsin inşş

canım benim Allah razı olsun amin:Saruboceq:canım baababm çok üzücüydü yaaamafoldumben
doktora gittim canım ya.takip için..bugün 11.gün gelişme yok dogal olarak..ee bide geç yumurtlayan hatta yumurtası olmayan biri olarak çok çok erkendi ama gittim işte çagırdı napayım..dedim erken aslında..hayır hiç belli olmuyor bu yumurtaların ne yapacagı dedi..bazen 7.günü bile oluyomuş adetli gibiyken bile...ama cumaya çagırmıştı vazgeçti..adet olunca gelcen dedi.anlaatıgım gibi işte canım bakalım hayırlısı..eşimede haftaya salı kısmetse spermiyogramı yaptırıyoruz..bu hafta yaptıramadık eşim aylıgını 15inde alıyo da..benim haftalıkda suyunu çekti:)))ödemeler beklemiyo ne yazıkboshayallersmile

makbuşumm canım benim..bebişko saglıcakla gelsinde dedigin gibi canım hiç uyutmasın..ayy bebiş dogsun kalmaya gelicem inşallah canım ikimizi uyutmasınkaydirigubbakcemile3kalkar çarşafta sallarız:roflol:
hadi hayırlısı olsun canım gelcen demek..sen gelde bebişten önce ben uyutmam senikaydirigubbakcemile3
günaydin kizlar nasilsiniz gökcem durumun nasil ebrarcim sen neler yapiyorsun tedaviye baslayabildinmi beni sormussun ben 27mayista gidicem doktora günler gecmek bilmiyor derincim sen neler yapiyorsun esin sperm testini yaptiricakmis hayirlisi olsun canim makdercim sen napiyorsun bayagi agirlastinmi artik günler nasil geciyor diger arkadaslarada selamlar hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
ne yapıyım canım tahmin ettiğin gibiyim işte :)) koca bi göbiş hava sıcak dışarı çıksam yamıyorum evde olsam sıkılıyorum monoton bi hayat işte..senin nasıl gidiyor büyüdümü bebiş kızın nasıl mutlu mu
dün testimin sonucunu aldım çok şükü temizçıktı sorun yokmuş çokkk şükürrr rabbimeeeeeee
dünde kocişle gezmeye çıktık geldim yorgundum sonra dişime agrı girdi öyle uyumuş kalmışım :KK43:
aglamacım maşallah ciciler ne tatlı cnım rabbim giydirmek onlarla büyütmek nasip etsin inşş
canım sonuçların güzel çıkmasına sevindim zaman hızlı geçiyor nerdeyse yarıladın bile yolu

saol makbuşum ya çok şükür biraz ilerledik ama daha çok yol var önümüzde rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşş sende sıkılıyosun benim gibi evde ama allah tan benim lojmanın önü bahçeli arada karılarla çıkıp oturuyoz:) keşke seninde öyle olsaydı sende annene git canım onunda bahçesi vardı demi orda oturun
derinimsenin rüyanda hayır olsun babanın ömrü uzamış canım benim rabbim gecinden versin ömürleri uzun olsun inşş

makbercim benim karnim bayagi büyüdü bende bilmiyorum neden disaridan bakinca bes aylik gibi duruyor ama daha hic kilo almadim resim koymak istiyorum ama beceremiyorum bana iyice ayrintili anlatirsaniz belki yapabilirimbilmiyorumkismile

canım olsun bu kadarı da yeterli çekmiş koymuş olman düşünmen yeter tatlımopuyorumnanaktanbende iyiyim işte ne olsun izinliyim bugün.doktora gittim falan öyle yani canım.

canım benim:)) bebişin büyüyo annesi uyutmaz tabii..inşallah dogdugunda uyutur:)) oy yerim ben onu yaaaa pembişşş:emir_bebek:

canım nasılsın?görüşemiyoruz ne zamandır öpüyorum zeynimŞeniz

iyiyim hayatım.dün gece çok agrıdı.sabahta aglayarak uyandım..rüyamda babamın ölüm haberini aldımmafoldumbenAllahım tüm anne babasını erken kaybeden evlatlara sabırlar versin.rüyada bile nasıl etkileniyoruz:çok üzgünüm:saglıklı ömürler versin rabbim hepimizin yakınlarına.:Saruboceq:
sen nasılsın hayatım?

sanada iyi günler nurumopuyorumnanaktan
perşembe inşallah olumlu olur herşey canımŞeniz

sagol pingum iyiim canım..
Allahım dahada iyi etsin canım ne güzel böyle çok iyiym dendiginde seviniyorum:nazar:
canım Allah hepımıze ıyılık versın :)
canım benim Allah razı olsun amin:Saruboceq:canım baababm çok üzücüydü yaaamafoldumben
doktora gittim canım ya.takip için..bugün 11.gün gelişme yok dogal olarak..ee bide geç yumurtlayan hatta yumurtası olmayan biri olarak çok çok erkendi ama gittim işte çagırdı napayım..dedim erken aslında..hayır hiç belli olmuyor bu yumurtaların ne yapacagı dedi..bazen 7.günü bile oluyomuş adetli gibiyken bile...ama cumaya çagırmıştı vazgeçti..adet olunca gelcen dedi.anlaatıgım gibi işte canım bakalım hayırlısı..eşimede haftaya salı kısmetse spermiyogramı yaptırıyoruz..bu hafta yaptıramadık eşim aylıgını 15inde alıyo da..benim haftalıkda suyunu çekti:)))ödemeler beklemiyo ne yazıkboshayallersmile

makbuşumm canım benim..bebişko saglıcakla gelsinde dedigin gibi canım hiç uyutmasın..ayy bebiş dogsun kalmaya gelicem inşallah canım ikimizi uyutmasınkaydirigubbakcemile3kalkar çarşafta sallarız:roflol:

canım ınsallah en erken vakıtte kavusursun sen de melegıne hakkınıza hayırlısı olsun ıns esının de sonucları ıyı cıkar

canım sen uclu mu yaptırdın buyuk ıhtımal oyle olması lazım demı ne kadarlıktın yaptırdıgında ben de haftaya gıdıcem ıstıycektır buyuk ıhtımal ucluyu

makbercim senacım derincim sağolun rabbim dualarınızı kabul eylsin...
sena hadi sıra sende seninde ikizlerin büyüsün görelim karnını :)

canlarım benim selamlaropuyorumnanaktan

zeynim sagol tatlım iyiyim bende ne olsun işte..eşimin testi yaptırıcaz yakında..sonuçları merakla bekliyorum valla..sen de 27sinde gidicen demek..Allahım her tahhlilde hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım..:Saruboceq:
makbuşum evet canım çok istiyoruz gelmeyi yakındır inşallah..zaten bi gelelim Allahın izinyle uyku yok dördümüzede kaydirigubbakcemile3 çay iççezzz fal bakçezzzzzemuszemusbayanssulusmile

pingum sagol datlumŞenizamin Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin canım..bulantın neyin var mı kısss hiç şikayet etmiyon :)))

gökçemmmmŞenizşimdi okudum valla cano iyi çıkmış sonuçlar çok şükür rabbime:Saruboceq:Allahım sag salim saglıcakla kucagına alıp koklamayıda nasip etsin kuşummmmŞeniz

selam hanımlar bugün hiç uğruyamadım çok işim vardı annemin evini temizliyoruz .bahar temizliği yani ay yeni oturdum daha .sizler nasılsınız herşey yolundadır inşallah..
gökcem gözünaydın canım test iyi çıkmış çok şükür .
zeynim seninde doktora gitmene baya varmış kuzum ozamana kocaman olur minişin..
makbuşum,derinim,nurum,senam,ağlamam,bersum ,ügünüm ,pingucum hepinizi öpüyorum .iyi geceler tatlışlar

zeynim sagol tatlım iyiyim bende ne olsun işte..eşimin testi yaptırıcaz yakında..sonuçları merakla bekliyorum valla..sen de 27sinde gidicen demek..Allahım her tahhlilde hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım..:Saruboceq:
makbuşum evet canım çok istiyoruz gelmeyi yakındır inşallah..zaten bi gelelim Allahın izinyle uyku yok dördümüzede kaydirigubbakcemile3 çay iççezzz fal bakçezzzzzemuszemusbayanssulusmile

pingum sagol datlumŞenizamin Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin canım..bulantın neyin var mı kısss hiç şikayet etmiyon :)))

gökçemmmmŞenizşimdi okudum valla cano iyi çıkmış sonuçlar çok şükür rabbime:Saruboceq:Allahım sag salim saglıcakla kucagına alıp koklamayıda nasip etsin kuşummmmŞeniz

Yok canım nazarlar degmesın ben cok rahat bı hamılelık yasıyorum hıc bulantım olmadı sadece uykuya ınanılmaz dayanmıstım cok uyuyordum sımdı artık ıkıncı trımestrda onlar da gectı cok ıyıyım sukurler olsun bebegım hıc uzmuyor benı ınsallah sızler de hamıle kalırsınız bır an once ınsan yeterkı olsun bulantılara bıle katlanırım seve seve dıye dusunuyor ben de oyle dusunuyordum=) cok sukur yasamadım onları
selam hanımlar bugün hiç uğruyamadım çok işim vardı annemin evini temizliyoruz .bahar temizliği yani ay yeni oturdum daha .sizler nasılsınız herşey yolundadır inşallah..
makbuşum,derinim,nurum,senam,ağlamam,bersum ,ügünüm ,pingucum hepinizi öpüyorum .iyi geceler tatlışlar

canımmm ben de optumm kocamannaklinialirimsmile

saol makbuşum ya çok şükür biraz ilerledik ama daha çok yol var önümüzde rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşş sende sıkılıyosun benim gibi evde ama allah tan benim lojmanın önü bahçeli arada karılarla çıkıp oturuyoz:) keşke seninde öyle olsaydı sende annene git canım onunda bahçesi vardı demi orda oturun
derinimsenin rüyanda hayır olsun babanın ömrü uzamış canım benim rabbim gecinden versin ömürleri uzun olsun inşş
maşallah diyelim o zaman canım kızımızada sanada..ya senin o konuda şansın var bizim burda nerdee geçen çamaşır asıyodum balkonda karşı binada adam ben içeri girene kadar gözlerini ayırmadı hemde selimide tanıyor yani gerisini sen düşün..annemede sürekli gidemiyorum ki laf ediyor beyfendi onada kızı yukarda kalıyor ya
makbercim benim karnim bayagi büyüdü bende bilmiyorum neden disaridan bakinca bes aylik gibi duruyor ama daha hic kilo almadim resim koymak istiyorum ama beceremiyorum bana iyice ayrintili anlatirsaniz belki yapabilirimbilmiyorumkismile
canım doktora gittiğinde sor istersen belki normaldir..resim eklemek içinde hizlierisim.com a gir zaten açılınca nasıl yüklendiğini anlarsın resim yüklendikten sonra en altta http ile başlayan linki kopyalayıp topicte mesaj yazdığın yere yapıştır
makbercim senacım derincim sağolun rabbim dualarınızı kabul eylsin...
sena hadi sıra sende seninde ikizlerin büyüsün görelim karnını :)
amin canım benim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..

ee o zaman en kısa zamanda bekliyorum canım siz gelinde zaten otururuz..
bende seni öpüyorum canımmŞeniz
arkadaşlar bugün test yaptırdım bende hamileymişim ne hissedecemiğimi bilemiyorum çok mutluyum
canım adına çok sevindim Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin

selam tatlışlar hepinize güzel bir gün diliyorum.
hepiniz iyisinizdir inşallah..
ya kızlar semoş hiç uğramadı bebişlerden fırsat bulamıyo galiba.merak ediyorum onu..
pingucum saol tatlım .nasılsın bebişin de iyi inşallah...
makbuşum sen napıyosun kuzum herşey yolundamı minik cimcimemiz tekmeliyomu ?
derinim seninle dün konuştuk zaten .buarada eşinin sperm analizi yapılcakmış inşallah iyi sonuçlar alırsınız canım..
gökcem sen nerelerdesin datlum havalar ısındı dışardan içeri girmiyosun galiba..minişin nasıl başladınmı hissetmeye kuzum.
zeynim senide çok öptüm bitanem..
senam ikizler ve sen iyisinizdir inşallah .sorunsuz sıkıntısız kucağına al minişlerini inşallah..
ağlamacım sen nasılsın?az kaldı hadi hayırlısı inş..

kızlar hepinizi öpüyorum .olumunekankayizsmile

herkese güzel günler..
makbercim ebrarcım derincim kökçecim zeyn pinguu ve adını sayamadığım diğer kızlar nasılsınız??
umarım iyisinizdir...
ben bu sabah hastaneye gittim kan aldılar bu arada sağ kolum mosmor tenim çok hassas soldan yine kan aldılar hemşire eğer yina morarırsa sana çok kızarım dedi damarı bulamam dedi mafoldumben sizinde böylemi ya 1 hafta olacak mosmor :KK43:
bu arada doktorum baktı yumurtalra şimdilik iyi ama zamanı var dedi ikinci kutu iğneme başladım kan değerlerim iyi çıkmış cumartesi yine gideceğim.
izmir yanıyo resmen mahfolduk sıcakta kimseler yok ebraımada bakayım onun topiği nasıl...

slm hanımlar ben geldim bugün gezmelerdeydim daha yemek bile yemedik bakayım dedim birazdanda aşkı memnuya bakarız kociş dışardaydı uyuyo şimdi uyanmadan bakam dedim sizlere herkes ii inş haa bide göbik resmimi koyuyorum MAŞALLAH deyin emi fıstıklarrrrrr
bismillahirrahmanirrahim MAŞALLAHHHH :)
5397.jpg

ya kızlar semoş hiç uğramadı bebişlerden fırsat bulamıyo galiba.merak ediyorum onu..
derinim seninle dün konuştuk zaten .buarada eşinin sperm analizi yapılcakmış inşallah iyi sonuçlar alırsınız canım..
gökcem sen nerelerdesin datlum havalar ısındı dışardan içeri girmiyosun galiba..minişin nasıl başladınmı hissetmeye kuzum.
senam ikizler ve sen iyisinizdir inşallah .sorunsuz sıkıntısız kucağına al minişlerini inşallah..

sağol canım çok şükür herşey yolunda ama şu öksürük öldürüyor beni oturdum ağladım bugün :KK43:( geçmedi hala..cimcimemiz tekmeliyor maşallah..sende iyisindir inşallah konuşamaz olduk özledim seni
herkese güzel günler..
makbercim ebrarcım derincim kökçecim zeyn pinguu ve adını sayamadığım diğer kızlar nasılsınız??
umarım iyisinizdir...
ben bu sabah hastaneye gittim kan aldılar bu arada sağ kolum mosmor tenim çok hassas soldan yine kan aldılar hemşire eğer yina morarırsa sana çok kızarım dedi damarı bulamam dedi mafoldumben sizinde böylemi ya 1 hafta olacak mosmor :KK43:
bu arada doktorum baktı yumurtalra şimdilik iyi ama zamanı var dedi ikinci kutu iğneme başladım kan değerlerim iyi çıkmış cumartesi yine gideceğim.
izmir yanıyo resmen mahfolduk sıcakta kimseler yok ebraımada bakayım onun topiği nasıl...
canım geçmiş olsun bende geçen sağlık ocağında kan verdim salak kız damarımı bulamadı iğneyi döndürdü durdu..sonra diğer damarıma soktu inan hala mosmor..bu tarz dengesizler hep bizi buluyor..bu arada yumoşlarda iyiymiş inşallah beklediğin o güzel sonucu alıcaksın canım
slm hanımlar ben geldim bugün gezmelerdeydim daha yemek bile yemedik bakayım dedim birazdanda aşkı memnuya bakarız kociş dışardaydı uyuyo şimdi uyanmadan bakam dedim sizlere herkes ii inş haa bide göbik resmimi koyuyorum MAŞALLAH deyin emi fıstıklarrrrrr
5397.jpg

gökçemmm 41 kere maşallah:nazar::nazar::nazar:..yiğenimiz kocaman olmuş bile yaa ay çok tatlı duruyorsun canım.dediğin kadarda kilolu değilsin ayrıca

kızlar bu sabah felaket bi acıyla uyandım bacağıma kramp girmiş :KK43:( şimdiden başladı kramplar ne yapıcam ya hala acıyor bacağım uzatmaya korkuyorum mafoldumben
neyse kimseler yok yine hepinize iyi geceler diliyorum..bu arada yarın bebişimin odası geliyor nasipse..dün oda boyandı yarın temizliğini yapıcaz annemle tek sıkıntım perde onuda diktirip eklicem resim size..
makbuş kaçar:eek:

Yok canım nazarlar degmesın ben cok rahat bı hamılelık yasıyorum hıc bulantım olmadı sadece uykuya ınanılmaz dayanmıstım cok uyuyordum sımdı artık ıkıncı trımestrda onlar da gectı cok ıyıyım sukurler olsun bebegım hıc uzmuyor benı ınsallah sızler de hamıle kalırsınız bır an once ınsan yeterkı olsun bulantılara bıle katlanırım seve seve dıye dusunuyor ben de oyle dusunuyordum=) cok sukur yasamadım onları

canımmm ben de optumm kocamannaklinialirimsmile
iyi MAAŞALLAH canım yaa..inşallah bizede öyle nasip olur..sagol duaların için pingumm...opuyorumnanaktan
arkadaşlar bugün test yaptırdım bende hamileymişim ne hissedecemiğimi bilemiyorum çok mutluyum
tatlımm ay hadi gözünaydınnn...Allah analı babalı büyütsün şimdiden canım..sag salim kucagınada alırsın inşallah:nazar::dance:

canım benim sagol..bakalım pazartesi kesin gibi yaptırıyouz yani.:Saruboceq:
herkese güzel günler..
umarım iyisinizdir...
off nurum.diger topicte yazdım sana gıcık oldum hemşireye..sıkma canını kuşum..herşey iyi gidiyo bak sonu da iyi olacak inan:Saruboceq:
5397.jpg

oyy MAAŞALLAHHHH 41 kere canım benim..inşallah bebişkoyla nanak nanaga resminizide görcezŞeniz

makbuşumm canım benim öpüyom bitanem seni..noldu sana yaa:KK43:(( öksürükde geçmiyo offff...dikkat et kendine canım arkadasımŞeniz

X