"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar aglama bebişin bazı kıyafetlerini çekmiş eklememi istedi..

5610.jpg
5607.jpg

5633.jpg
5651.jpg

ayyy aglamacımmm Allahım kurtarsın canım benim yaaaa...ne güzel eşyalar almışsın bide...Allah güzel günlerde saglıklı günlerde kullanmayı nasip etsin canım.
ayrıca başınız sagolsun canım yakının mı çok:KK43:

makbuşum tele hiç bakmadım ki cano..

pingu nasılsın canım?ya mızmızın sonuçlara bende baktım da pek anlamıyorum ama dedigin gibi sayı azlıgı var sanırım.

ayyy aglamacımmm Allahım kurtarsın canım benim yaaaa...ne güzel eşyalar almışsın bide...Allah güzel günlerde saglıklı günlerde kullanmayı nasip etsin canım.

pingu nasılsın canım?ya mızmızın sonuçlara bende baktım da pek anlamıyorum ama dedigin gibi sayı azlıgı var sanırım.

canim cok sagol inss darisi size bacim bi böl+ümü sadece cok cektim ama yollayamaimki neyse sizinle paylasmak istedim
sen nasilsin bacim iyimisin
sagol dostlar sagolsun

canım bunu nasıl soylesem senı uzmeden kiii???
kruger degerlendırmesı cok sıkı bı degerlendırme ılerı hızlı hareketlı hucre gorulmemıs ılerı yavas hareketlı hucre %75 bu yuzden kruger degerlendırmesı yapılamamıs sayı azlıgı da var ustelık =(

offfffffffffffff offffffffff al basına bır sıkıntı dahaaaakafamçokkarıştı

günaydın kızlar açılış yine benden :))
erken kalktım ama yine uyuklıcam malesef uykusuz gecelerim başladı tüm gece sağa sola döne döne uyuyamıyorum :KK43:( bu günlerinizin tadını çıkarın inşallah en kısa zamanda sizde böyle koca göbeğiniz yüzünden uyuyamazsınızlaelaelaelaelae

selam tatlışlar hepiize güzel bir gün diliyorum..
AĞLAMACIM maşallah canım minişinin odası ve kıyafetleri çok güzel .iyi günlerde kullanın inşallah .demek az kaldı doğuma hayırlısıyla kurtulursun inşallah canım..
ZEYNıM unuturmuyum hiç canım yaa sende saol bitanem .herşey yolunda inşallah doktora nezaman gidiyosun?
GÖKCEM uğramamış test sonucu çıkıcaktı merak ettim onuda inşallah iyidir sonuçlar..
MAKBUŞUM demek gelmedi bebişin odası olsun daha var nasıl olsa halledilir onlarda bitanem..demek artık uyutmuyo miniş allah kolaylık versin şimdide sıcaklar başladıki hiç uyuyamazsın kuzum..
DERıNıM iyi olmana sevindim kuzum allahım daha iyi etsin.gerçi dün başın ağrıyodu yine ama umarım geçmiştir..
kızlar hepinizi öpüyorum ...

herkese günaydın..
ağlamacım hayırlı olsun inşallah tez zamanda sağlıkla doğururusun..
derincim makbercim ebrarcım gökçecim turkuaz pinguu presense ve aklıma gelmeyen tüm güzeller herkese iyi günler...
sena ikizlerin nasıl ne kadarlık oldular :nazar::nazar:

arkadaşım üzülme bizim ilk başta 12, 16 milyonlardaydı sayımız..
şu an 35 milyonda kimi görürsem bu dertten muzdarip hemen işeyler söylüyorum yesinler diye. inan allahın izni ile ben çok faydalarını gördüm..
ginseng macunu, arı sütü bal polen keçi oynuzu bunlar hep içinde var onun,
keçiboynuzu pekmezli süt, bunun tası güzel değil içmezse eşin kaşık kaşık yesin..
ara ara keçi boynuzu kürü yapıyorum içiyo sen devamlı içirmeye çalış...
birde kuru inciri al yıka kavanıza koy üstüne geçene kadar saf zeytin yağı koy sabah akşam o incirlerden yesin eşin..
geçmişte okumuşundur belki ben eşim bunları yesin diye ne zahmetler sıkıntılar ektüm anlatamam yaşayan bilir..
rabbim şifanızı versin..

bende bugün 4. iğnemi vurulacam perşemvbe gidecem hastaneye bakalım yumuşlar ne alemde eyvahedigeldismile
mutfak tezgahının bi köşesinde macunlarımız kürlerimiz dizili..
doktor eşime şu 15 günde iyi beslen dedi bunu diyen doktoru çok sevdim olumunekankayizsmile eşim azme geldi..
inşallah başka bi sıkıntı çıkmaz :Saruboceq::Saruboceq:

saol derınsu cok ıyıyım sukurler olsun sen de ıyısındır umarım =)

arkadaşım üzülme bizim ilk başta 12, 16 milyonlardaydı sayımız..
şu an 35 milyonda kimi görürsem bu dertten muzdarip hemen işeyler söylüyorum yesinler diye. inan allahın izni ile ben çok faydalarını gördüm..
ginseng macunu, arı sütü bal polen keçi oynuzu bunlar hep içinde var onun,
keçiboynuzu pekmezli süt, bunun tası güzel değil içmezse eşin kaşık kaşık yesin..
ara ara keçi boynuzu kürü yapıyorum içiyo sen devamlı içirmeye çalış...
birde kuru inciri al yıka kavanıza koy üstüne geçene kadar saf zeytin yağı koy sabah akşam o incirlerden yesin eşin..
geçmişte okumuşundur belki ben eşim bunları yesin diye ne zahmetler sıkıntılar ektüm anlatamam yaşayan bilir..
rabbim şifanızı versin..

mızmız canımcım erkeklerın bu problemlerı duzeltılebılıyor sayı azlıgı bı yana saglıklı hucrelerı de cogaltmak lazım bak sen yıne de doktora goster elbette onlar bızden daha ıyı bılırler yorumlasın sıze neler yapabılecegınızı soyleyecektır kendını koyverme sayı yukselır sperm kalıtesı de yukselıyor sorun etme bazı seylerı degıstırıcek hayatında basta beslenme seklı olmak uzere doktorunuzu can kulagı ıle dınleyın ve ne derse yapın canım duzelıcek emın ol

bende bugün 4. iğnemi vurulacam perşemvbe gidecem hastaneye bakalım yumuşlar ne alemde eyvahedigeldismile
doktor eşime şu 15 günde iyi beslen dedi bunu diyen doktoru çok sevdim olumunekankayizsmile eşim azme geldi..

canım yumoşların kocaman olur inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım .
inşallah sıkıntı çıkmıycak canım hayırlısıyla kavuşcaksın bebişine..

canim cok sagol inss darisi size bacim bi böl+ümü sadece cok cektim ama yollayamaimki neyse sizinle paylasmak istedim
sen nasilsin bacim iyimisin
sagol dostlar sagolsun
canım olsun bu kadarı da yeterli çekmiş koymuş olman düşünmen yeter tatlımopuyorumnanaktanbende iyiyim işte ne olsun izinliyim bugün.doktora gittim falan öyle yani canım.
günaydın kızlar açılış yine benden :))
erken kalktım ama yine uyuklıcam malesef uykusuz gecelerim başladı tüm gece sağa sola döne döne uyuyamıyorum :KK43:( bu günlerinizin tadını çıkarın inşallah en kısa zamanda sizde böyle koca göbeğiniz yüzünden uyuyamazsınızlaelaelaelaelae
canım benim:)) bebişin büyüyo annesi uyutmaz tabii..inşallah dogdugunda uyutur:)) oy yerim ben onu yaaaa pembişşş:emir_bebek:
günaydin hanimlar
canım nasılsın?görüşemiyoruz ne zamandır öpüyorum zeynimŞeniz
selam tatlışlar hepiize güzel bir gün diliyorum..
AĞLAMACIM maşallah canım minişinin odası ve kıyafetleri çok güzel .iyi günlerde kullanın inşallah .demek az kaldı doğuma hayırlısıyla kurtulursun inşallah canım..
ZEYNıM unuturmuyum hiç canım yaa sende saol bitanem .herşey yolunda inşallah doktora nezaman gidiyosun?
GÖKCEM uğramamış test sonucu çıkıcaktı merak ettim onuda inşallah iyidir sonuçlar..
MAKBUŞUM demek gelmedi bebişin odası olsun daha var nasıl olsa halledilir onlarda bitanem..demek artık uyutmuyo miniş allah kolaylık versin şimdide sıcaklar başladıki hiç uyuyamazsın kuzum..
DERıNıM iyi olmana sevindim kuzum allahım daha iyi etsin.gerçi dün başın ağrıyodu yine ama umarım geçmiştir..
kızlar hepinizi öpüyorum ...
iyiyim hayatım.dün gece çok agrıdı.sabahta aglayarak uyandım..rüyamda babamın ölüm haberini aldımmafoldumbenAllahım tüm anne babasını erken kaybeden evlatlara sabırlar versin.rüyada bile nasıl etkileniyoruz:çok üzgünüm:saglıklı ömürler versin rabbim hepimizin yakınlarına.:Saruboceq:
sen nasılsın hayatım?
herkese günaydın..
ağlamacım hayırlı olsun inşallah tez zamanda sağlıkla doğururusun..
derincim makbercim ebrarcım gökçecim turkuaz pinguu presense ve aklıma gelmeyen tüm güzeller herkese iyi günler...
sena ikizlerin nasıl ne kadarlık oldular :nazar::nazar:

sanada iyi günler nurumopuyorumnanaktan
perşembe inşallah olumlu olur herşey canımŞeniz
saol derınsu cok ıyıyım sukurler olsun sen de ıyısındır umarım =)

mızmız canımcım erkeklerın bu problemlerı duzeltılebılıyor sayı azlıgı bı yana saglıklı hucrelerı de cogaltmak lazım bak sen yıne de doktora goster elbette onlar bızden daha ıyı bılırler yorumlasın sıze neler yapabılecegınızı soyleyecektır kendını koyverme sayı yukselır sperm kalıtesı de yukselıyor sorun etme bazı seylerı degıstırıcek hayatında basta beslenme seklı olmak uzere doktorunuzu can kulagı ıle dınleyın ve ne derse yapın canım duzelıcek emın ol
sagol pingum iyiim canım..
Allahım dahada iyi etsin canım ne güzel böyle çok iyiym dendiginde seviniyorum:nazar:

ebrarcım derincim sağolun
derin rüyan hayrolsun allah babana uzun sağlıklı ömürler versin :Saruboceq:
ne oldu hastanedenmi geliyon, sonuçlar nasıl ??

nuruncum inşallah hayırlı olur tedavin 12 haftalık oldular canım allahın izniyle...

canım inşallah perşembe günü güzel haberlerle dönersin..dualarımdasınopuyorumnanaktan
canım olsun bu kadarı da yeterli çekmiş koymuş olman düşünmen yeter tatlımopuyorumnanaktanbende iyiyim işte ne olsun izinliyim bugün.doktora gittim falan öyle yani canım.

canım benim:)) bebişin büyüyo annesi uyutmaz tabii..inşallah dogdugunda uyutur:)) oy yerim ben onu yaaaa pembişşş:emir_bebek:

canım nasılsın?görüşemiyoruz ne zamandır öpüyorum zeynimŞeniz

iyiyim hayatım.dün gece çok agrıdı.sabahta aglayarak uyandım..rüyamda babamın ölüm haberini aldımmafoldumbenAllahım tüm anne babasını erken kaybeden evlatlara sabırlar versin.rüyada bile nasıl etkileniyoruz:çok üzgünüm:saglıklı ömürler versin rabbim hepimizin yakınlarına.:Saruboceq:
sen nasılsın hayatım?

sanada iyi günler nurumopuyorumnanaktan
perşembe inşallah olumlu olur herşey canımŞeniz

sagol pingum iyiim canım..
Allahım dahada iyi etsin canım ne güzel böyle çok iyiym dendiginde seviniyorum:nazar:
delüm şimdiden uyutmuyor doğunca hiç uyutmaz kaydirigubbakcemile3hayırlısıyla gelsinde ben uyumasamda olur

ebrarcım derincim sağolun
derin rüyan hayrolsun allah babana uzun sağlıklı ömürler versin :Saruboceq:
ne oldu hastanedenmi geliyon, sonuçlar nasıl ??

canım benim Allah razı olsun amin:Saruboceq:canım baababm çok üzücüydü yaaamafoldumben
doktora gittim canım ya.takip için..bugün 11.gün gelişme yok dogal olarak..ee bide geç yumurtlayan hatta yumurtası olmayan biri olarak çok çok erkendi ama gittim işte çagırdı napayım..dedim erken aslında..hayır hiç belli olmuyor bu yumurtaların ne yapacagı dedi..bazen 7.günü bile oluyomuş adetli gibiyken bile...ama cumaya çagırmıştı vazgeçti..adet olunca gelcen dedi.anlaatıgım gibi işte canım bakalım hayırlısı..eşimede haftaya salı kısmetse spermiyogramı yaptırıyoruz..bu hafta yaptıramadık eşim aylıgını 15inde alıyo da..benim haftalıkda suyunu çekti:)))ödemeler beklemiyo ne yazıkboshayallersmile

makbuşumm canım benim..bebişko saglıcakla gelsinde dedigin gibi canım hiç uyutmasın..ayy bebiş dogsun kalmaya gelicem inşallah canım ikimizi uyutmasınkaydirigubbakcemile3kalkar çarşafta sallarız:roflol:

günaydin kizlar nasilsiniz gökcem durumun nasil ebrarcim sen neler yapiyorsun tedaviye baslayabildinmi beni sormussun ben 27mayista gidicem doktora günler gecmek bilmiyor derincim sen neler yapiyorsun esin sperm testini yaptiricakmis hayirlisi olsun canim makdercim sen napiyorsun bayagi agirlastinmi artik günler nasil geciyor diger arkadaslarada selamlar hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

X