- 5 Aralık 2008
- 13.177
- 4
- 36
çok iyi anlıyorum seni canım boşver sen ne anlatmaya çalış nede kendini üz..bebişin olup kucaklarına verdiğinde nasılsa susacak hepsi..sağol makberim ama anlamıyorlar ne gerek var buda neymiş neler çıkarıyon anlatamıyomki şemsin ..... bana aşılıcaklar bilmiyorumkismile habire azarlıyo hem ağladım hem bağrındım bi sor demi neyse..
makber çizlgene baktıkça senin adına çok seviniyom az kaldı ne güzel..
banada nasip olacakmı o çizelge acaba bilmiyorumkismile
ben inanıyorumki sen ve diğer kızlar en kısa zamanda böyle çizelgeye sahip olucaksınız
canımm seninde anneler günün kutlu olsun seninde bebişinde iyi olmanıza çok sevindim kocaman öpüldünüzkızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun yarın bütün gün yokum o yüzden bu akşamdan yazıyım dedim ben ve bebiş ikimizde çok iyiyiz çok şükür inşallah her isteyene nasip olsun
hepinizi öpüyorum
bitanemm o senin güzelliğin kız :)) benim şişkom bilem şımartmıyo beni böyle:mymeka:temizlik bitmedi ama odalar değişti canım sağolsun annemler daha yeni gittiler şimdi sadece odanın boyanması ve eşyaların gelmesi kaldıaminn gökçem benim hayırlısıyla inşallah:Saruboceq:
ayy günümde gelmişşş canım benim ya..çokkkk özledim seni :çok üzgünüm:ama gelişmelerede çok çok sevindim hayatım..hadi inşallah rabbimin iziniyle olacak hemde çok güzel olacak ben inanıyorum..çok dikkat et kendine canım günüm..Allahım nolurrrr tutsunnnn:Saruboceq:
bende iyiyim canım..tekrardan doktora gittim eşime spermiyogram istedi..bende takibe gidiyorum işte...öyle yani canımŞeniz
oyy benim cnm yaa..sen kimmm çirkin olmak kim delüşümmmŞenizistesende olamazsın..eminim o şişlik bile çok yakışmıştır o güzel yüzüneopuyorumnanaktan
anammm piknikçi hatun ohh ne güzel yaa..bersum böylelikle kafanı dagıtıyorsun bugünlerde cano bu çok iyi senin açından...inşallah yakında hamile haberini alırız kuşumŞeniz
nurumm hadi hayırlı ugurlu olsun canım benimmŞeniz
ayy bende duymuştum o olayı yaff..herüflere her türlü rahatlıgı saglıyolar :roflol:güldügüme bakma aslında çok sinir bozucu ama herşey bebekler için canım..sıkılacak utanacak bişey yok bu işlerde...ay inşallah aşılama tutar canım yaaa..Allah büyük..hayırlısıyla inşallah.
ooo nasıl olmuşta almışş.aman bırak kabarsın analık damarları insan olsun azcık:dilcikar:
canım temizlige dalıp çok yorma kendini tamam mıŞeniz
geldim cnm ama sen yoksun
canım yaa çok sagol..seninde kutlu olsun sedacım.opuyorumnanaktan
aa merak etme sen bi anda çıkıyor o göbiş benimde öyleydi ama görüyon top gibi yusyuvarlak bi göbişim var :))nurunayn canım Rabbım ıslerınızı rast getırsın ınsallah hakkınızda hayırlısı olsunnn
makbercım ben de daha gobıs mobıs yok kı cıksa koycam da uhhuhuuhuhuhu