"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sağol makberim ama anlamıyorlar ne gerek var buda neymiş neler çıkarıyon anlatamıyomki şemsin ..... bana aşılıcaklar bilmiyorumkismile habire azarlıyo hem ağladım hem bağrındım bi sor demi neyse..
makber çizlgene baktıkça senin adına çok seviniyom az kaldı ne güzel..
banada nasip olacakmı o çizelge acaba bilmiyorumkismile
çok iyi anlıyorum seni canım boşver sen ne anlatmaya çalış nede kendini üz..bebişin olup kucaklarına verdiğinde nasılsa susacak hepsi..
ben inanıyorumki sen ve diğer kızlar en kısa zamanda böyle çizelgeye sahip olucaksınız
kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun yarın bütün gün yokum o yüzden bu akşamdan yazıyım dedim ben ve bebiş ikimizde çok iyiyiz çok şükür inşallah her isteyene nasip olsun
hepinizi öpüyorum
canımm seninde anneler günün kutlu olsun seninde bebişinde iyi olmanıza çok sevindim kocaman öpüldünüz
aminn gökçem benim hayırlısıyla inşallah:Saruboceq:

ayy günümde gelmişşş canım benim ya..çokkkk özledim seni :çok üzgünüm:ama gelişmelerede çok çok sevindim hayatım..hadi inşallah rabbimin iziniyle olacak hemde çok güzel olacak ben inanıyorum..çok dikkat et kendine canım günüm..Allahım nolurrrr tutsunnnn:Saruboceq:
bende iyiyim canım..tekrardan doktora gittim eşime spermiyogram istedi..bende takibe gidiyorum işte...öyle yani canımŞeniz

oyy benim cnm yaa..sen kimmm çirkin olmak kim delüşümmmŞenizistesende olamazsın..eminim o şişlik bile çok yakışmıştır o güzel yüzüneopuyorumnanaktan

anammm piknikçi hatun ohh ne güzel yaa..bersum böylelikle kafanı dagıtıyorsun bugünlerde cano bu çok iyi senin açından...inşallah yakında hamile haberini alırız kuşumŞeniz

nurumm hadi hayırlı ugurlu olsun canım benimmŞeniz
ayy bende duymuştum o olayı yaff..herüflere her türlü rahatlıgı saglıyolar :roflol:güldügüme bakma aslında çok sinir bozucu ama herşey bebekler için canım..sıkılacak utanacak bişey yok bu işlerde...ay inşallah aşılama tutar canım yaaa..Allah büyük..hayırlısıyla inşallah.

ooo nasıl olmuşta almışş.aman bırak kabarsın analık damarları insan olsun azcık:dilcikar:
canım temizlige dalıp çok yorma kendini tamam mıŞeniz

geldim cnm ama sen yoksun:KK43:

canım yaa çok sagol..seninde kutlu olsun sedacım.opuyorumnanaktan
bitanemm o senin güzelliğin kız :)) benim şişkom bilem şımartmıyo beni böyle:mymeka:temizlik bitmedi ama odalar değişti canım sağolsun annemler daha yeni gittiler şimdi sadece odanın boyanması ve eşyaların gelmesi kaldı
nurunayn canım Rabbım ıslerınızı rast getırsın ınsallah hakkınızda hayırlısı olsunnn

makbercım ben de daha gobıs mobıs yok kı :KK43: cıksa koycam da uhhuhuuhuhuhu
aa merak etme sen bi anda çıkıyor o göbiş benimde öyleydi ama görüyon top gibi yusyuvarlak bi göbişim var :))

canlarımm,geleceğin en iyi en güzel en tatlı en temiz kalpli anne adayları..
hepinizin anneler günü kutlu olsun sizi çokkkk seviyorum kader arkadaşlarım

anne10035.jpg

anne10019up3.jpg

selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum ..
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN opuyorumnanaktan
SEDACIM iyi olmana çok sevindim allahım daha iyi etsin inşallah..
makbuşum bebişin odasını hazırlıyosun demek negüzel rabbim sağlıkla dünyaya gelip orda büyümesini nasip etsin.sen fazla yorma kendini ama ..
derinim sen nasılsın canım?sinirin geçti değilmi?
nurum hayırlı olsun canım başlamışsın tedaviye rabbim utandırmasın emekleriniz boşa gitmesin inşallah dualarımdasın inanki.kimseti takma kafaya sen tedavini düşün ve minişi boş yere strese girme..
bersumda sende geziyosun demek gez canım yaa kafanı dağıt..

selam kk nın güzel anneleri ve anne adayları hepimizin anneler günü kutlu olsun .....inşallah bir daha ki anneler gününde kucağımızda minişlerimiz olur

anneler gününüz kutlu olsun..olmayana da nasip etsin allahım...

Eklentiler

• $7W6PWCAAVB5ZMCA0QNVU5CAYGGJFPCABIIDTACALL7RGQCAI9A2SBCAFNJB9QCA93B9WWCA6EMHFKCAS221YOCAWOXU6DCAN.jpg
    $7W6PWCAAVB5ZMCA0QNVU5CAYGGJFPCABIIDTACALL7RGQCAI9A2SBCAFNJB9QCA93B9WWCA6EMHFKCAS221YOCAWOXU6DCAN.jpg
    4,1 KB · Görüntüleme: 28
slm hanımlarr güzel anneler anne adayları hepimizin anneler günü kutlu olsun rabbim isteyen herekese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşş

tebrikler için çok sagolun kızlar rabbim isteyen herkesede nasip etsin evlat sahibi olmayı inşallahh
günüm tüp başlamışsın umarım minigin seninle olur canım
nuruncum seninde tedavin başlamış hayırlı olsun rabbim minigini nasip etsin

canlarrımmmm gelecegınnn guzelll annelerı hepınızzzıın anneler gunu kutlu olsun tez zamanda yavrularınıza kavusun ınsallahh

ebrarcım derincim gökçecim pinguucum sağolun iyiki varsınız kızlar herkesin anneler günü gecikmeli olarak kutlu olsun..

en geç ben geldimmm ama geldim ya ona bakın:)))
canlarım kuzucuklarım anneler gününü 2 saat kadar geçtik ama olsun gündüz giremedim..
tüm anne adayı arkadaslarım anneler gününüz kutlu olsun...bebişi henüz gelmemiş olsa bile hepimiz birer anne adayıyızopuyorumnanaktan

günaydın tatlışlar hepinize güzel bir hafta diliyorum..
hepiniz iyisinizdir inşallah...
gökcem 3lü testin sonuçları çıkmadımı canım .inşallah iyi çıkıcak .
makbuşum sen napıyosun bebişin odası geldimi?
derinim sen nasıl oldun kuzu moralin iyimi?
nurum uğramıyosun herşey yolunda inşallah.yoksa yumoşları büyütmeyemi çalışıyosun?
bersum sen nasılsın canım ?özledim msndede karşılaşamıyoruz..
zeynim,ağlamam,günüm,iyisiniz inşallah hatunlar .öpüyorum sizi..
buarada prenses uğramıyo hiç neler yapıyo acaba?

ebrarcim canim sagol bizi hic unutmuyorsun ben iyiyim sen neler yapiyorsun tatlim

selamm canlarım benim.anca gelebildim kimsede yok zate yine:KK43:ebroşa bi ugrayımzemuszemus

ebrarım sagol iyiyim kuzum moralimde iyi şükür..sanki her geçen gün daha iyi oluyorum..
makbuşum bidenemm benim çok özlüyorum seni cano.yarın izinliyiz..nete girersen çagrı at cano banaŞeniz

slm kızlar ya bırsey sorcam ınsallah bılgınız vardır

doktor yoktu o yuzden soramadım

esım sperm sonucu aldım ama kafam cok karısık ne oldugunu anlamadık

soyle yazıyor aynen

kruger degerlendırme

normal: yeterlı hucre gorulmedıgıyınden dolayı kruger analızı yapılmadı

altında degerler yazıyor fakat yanlarında hıc bır deger yok

altında spermıyogram yazıo

hacım(ml) :4
konsantrasyon(mıyon) :4
vıskozıte:++
renk/koku:
hareketlılık(tcm)(mılyon):12
A% :0
B% :75
C% :0
D% 25
Likefaksıyon suresı : 20 dak

baska bırsey yok kızlar ne olurrrrrrrrrrrrr ne yazıo anlamadık kafamçokkarıştı

soyle yazıyor aynen

kruger degerlendırme

renk/koku:
D% 25

canım bunu nasıl soylesem senı uzmeden kiii???
kruger degerlendırmesı cok sıkı bı degerlendırme ılerı hızlı hareketlı hucre gorulmemıs ılerı yavas hareketlı hucre %75 bu yuzden kruger degerlendırmesı yapılamamıs sayı azlıgı da var ustelık =(

günaydın tatlışlar hepinize güzel bir hafta diliyorum..
hepiniz iyisinizdir inşallah...
gökcem 3lü testin sonuçları çıkmadımı canım .inşallah iyi çıkıcak .
makbuşum sen napıyosun bebişin odası geldimi?
derinim sen nasıl oldun kuzu moralin iyimi?
nurum uğramıyosun herşey yolunda inşallah.yoksa yumoşları büyütmeyemi çalışıyosun?
bersum sen nasılsın canım ?özledim msndede karşılaşamıyoruz..
zeynim,ağlamam,günüm,iyisiniz inşallah hatunlar .öpüyorum sizi..
buarada prenses uğramıyo hiç neler yapıyo acaba?
ne yapıyım canım ağır ağır iş yapmaya çalışıyorum işte..bebişin odası gelmedi daha bu hafta içinde gelir dediler ama şu an gelmese daha iyi.odanın boyanması gerekli
selamm canlarım benim.anca gelebildim kimsede yok zate yine:KK43:ebroşa bi ugrayımzemuszemus

ebrarım sagol iyiyim kuzum moralimde iyi şükür..sanki her geçen gün daha iyi oluyorum..
makbuşum bidenemm benim çok özlüyorum seni cano.yarın izinliyiz..nete girersen çagrı at cano banaŞeniz
cano bende özledim seni çağrı attım ama gelmedin :KK43:(

soyle yazıyor aynen

kruger degerlendırme

renk/koku:
D% 25

canım inan bu konuda hiçç fikrim yok :KK43:(

slm kizlar ne zamandir giremiyorum cenazemiz falan vardi
umarim hepinizde iyisinizdir
GÖKCEM kizin olucak galiba allah anali babali büyütsün bacim inss
DERINIM sen nasilsin bacim iyisin inss
EXSÜÜMMM seninle görüstüm allah iyilik verisn bacim
GÜNÜÜMMM canim arkadasim inss güzel haberlerle gelirsin bekliyorum henüz dogum yok bacim
CEYLANIM SEVALIM sizler nerdesiniz kizlaarrr
SEMACIM sen nasilsin bakim meleklerin iyiler umarim bacim
RICIM EBRARIM BERSUUM VE SIMDI HATIRLAYAMADIGIM ARKADASLAR SIZLERDE IYISINIZ UMARIM CANLARIM
bize dua edin cok cok artik sona geldik heran dogumu bekliyorum bu 4 hafta icersinde rabbim yardimcimz olsun inss sizlerede en yakin zamanda hayirli bi hamislik hayirli dogumlar nasip etsin

X