"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar resimleri attım pcye hemen ekliyorum..gören herkes baya küçük göbişin diyor birde siz yorumlayın bakalım..

3765.jpg
3753.jpg

3766.jpg
:nazar::nazar::nazar:

canım haftana gore gobegın gayet guzel bence masallah dıyelım nazar degmesın =)

selam güzellerrrrrrrrrrr ben piknik sezonunu açtım devamı geliyo bugün sabah kahvaltısıdan başlayarak akşam yemeğine kadar süren pikniğimizi yaptık geldik aama çok yorulduk neyse yarın dinleniriz artık
bu arada gökçemmmmm hayırlı ğuurlu evlat olsun kızın olacakmışşşşş çok sevindim sağlıcakla kucakla inşallah ben kız çocuklarına bayılırım darısı bizlerin başına inşallah.....
kızlar şimdi çıkmam lazım geçmişi okuyamadım hepinizi öptümmmmmmmmmmmm
.

şimdik gelelim bana..
akşam benimki ufladı pufladı ama bende bi cilve bi bakış kedi gibi sırnaşmalar :umursamaz: neyseki bu benim şu gömleğimi şunumu hazırla yarın gidiyoruz dedi..
sabah kalktık kahvaltı hazırladım evimi topladım çıkyık yola..
ilk başta merkez çok güzel temiz ve ne yazıkkii tedavi için gelenler çok ve anem yaşında kadınlar gelmiş çok üzüldüm.
ilk başta ücretsiz dedkleri muayene 160 fiyat verdimi ohaoldumsmile ssk yok ya hormon vs pahalıymış neyse geldik dedi benmki verdik parayı.
kanı verdik eşim ..... verdi yanıma geldi gözler böyle sempatiksalakcinni meğer odada dvd falan varmış ve dergiler APLALARIMIN filmleri rsimli dergileri, eee lüks yer belkide ondan, birde duş için banyoda varmış şaştım kaldım..
neyse kadın dr beni muayene etti hsg sonucuma baktı dediki tüpler yukarı doğru spermler yukarı çıkamıyorlardır, enfeksiyon geçirdiysen olabilir..
kahroldum merkez üzerime yıkıldı o anda diğer salak dr bana tertemiz hamile kalabilirsin dedi..
iyide görmedimi birazda yapışıklık var dedi deli oldum şimdilik aşılama yapalım dedi..
sonra eşimin sonuçları çıktı yaptığım kürler macunlar elimi boşa çıkarmadı ve 35 milyona yükseliş sayı harekette iyiymiş hihoyyyt
tüm sonuçları aldık merkezin müdürü olan erkek dr yanına aldı bizi dediki..
size aşılama yapacaz, 5 seneniz dolmak üzere demekki sperm sayısı düşüktü ve tüplerde böyle ufak aksilik var hamile kalamıyonuz, aşılamanın sürecini ve ne demek olduğunu anlattı 1000 lira fiyat çıkardı ilaç içinde..
açım, üzülmüşüm baylacaktım ammaa..
eşimin amca kızı orda çalışıyormuş, bizde yeni öğrendik onun hatrına aşılama 750den 500e ilaçlar 300den 200 düştü toplam 700 yaparız dedi..
ne diyorsunuz iğneyi vuralımmı dedi ne olduğunu anlamadım bi baktım hemşire iğneyi göbeğime vuruyo hihoyyyt
anlıcanız aşılamaya başladık kızlar, ne oldu anlamadım ama başladık perşembe gel yumurtaya bakacaz dedi, sonra yine iğne vurulacam yumurta büyürse çatlatacaz büyümezse tekrar iğne dedi çatladığı zaman aşılama olacak dedi..
çok uzattım güzel kafalarınızı şişirdim değilmi mafoldumben
ama eve geldim ne annem ne kardeşim naptınız nettiniz diye sormuyo çok üzüldüm ağladım, diyorlarki allahtan iste, sanki ben kuldan istiyom..
yalnızca sizler varsınız kızlar anlatabileceğim o yüzden size içimi döktüm..
dua edin paramız boşa gitmesin sağlıkla hamile kalayım allah aşkına kalbinizden geçirin olurmu..

Son düzenleme:
nurcummm tüpbebek merkezine gitmişsiniz inşallah sonuçlarınızı iyi çıkar tüp bebeye gerek kalmadan gelir minişin ....

merhaba bede 14 haftalık hamileyim bundan önce dört tane düşük yaptım bu beşinci gittiğim doktor fraxsiparin diye bir ilaç verdi ara ara kanamalarım oluyor iştende ayrıldım evde kafayı yiyecem bu iğneyi kullananlar bana deneyimlerinizi anlatırmısınız inşallah herkes hayırlısıyla bebişine kavuşur.....

ay canım hadi bakalım tedavinn hayırlı olsunnnn inşallah ilk aşılamada hamile kalırsın rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.... bir anda kendini tedavinin içinde buldun demek her işte bir hayır vardır

aranızda duyan oldumu tüplerimi bniye çok yukarıdaymış, yumurtalıklar aşşağıda kalıyormuş kafma karıştı bu sorun olurmu acaba off
ben ebrarımın topiğine bakayım bi..

nurcummm tüpbebek merkezine gitmişsiniz inşallah sonuçlarınızı iyi çıkar tüp bebeye gerek kalmadan gelir minişin ....

ay canım hadi bakalım tedavinn hayırlı olsunnnn inşallah ilk aşılamada hamile kalırsın rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.... bir anda kendini tedavinin içinde buldun demek her işte bir hayır vardır

evet bersucum anlamadım ne olduğunu kafam karışık sevinsemmi bilemiyomki tek umudum dua başka bi çarem yok rabbim sizlere böyle zorluk çıkarmadan bebe nasip etsin..

cnım hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsınız ümitsizlik yok yüzün hep gülsün inşallah canım beniö..

hoşgeldin canım aramıza...

oyy gökcemiz geliyomuş .kuzum hadi gözünaydın .çok sevindim yaa .biliyosun ilk baştan beri kız geçiyodu içimden sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..

günüm yaa özledim seni ..
iyi olmana sevindim demek tüpbebiş yolculuğu başladı hadi hayırlısı bitanem çok sevindim .hayırlısıyla tutunur minişler inş..
bizi habersiz bırakma dört gözle müjdeni bekliycez bitanem.çok öptümm
buarada ben nezaman başlarım bilmiyorum tatil dönüşü diyorum ama nasip bakalım..

canım yaa valla nedendir bilmem hala süpriz olcak gibi geliyo .sağlıklı olsunda miniş önemli değil tatlım .kilo almaman iyi yaa sonra zor oluyo vermek.
ay az kaldı yakında minişin resminide görücez burda inş...
ay deme ebroşum herkes aynını diyor :KK43:( inan bunca hazırlık boşa gider..son bi umudum doktora kaldı her gittiğimde soruyorum gerçi ama tekrar 4 boyutluya giricekmişim o zaman tekrar kesinleşir
makbuşum maşallah çok güzel olmuşsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
sağol bitanemm Allah razı olsun darısı sizlerin başına
canım haftana gore gobegın gayet guzel bence masallah dıyelım nazar degmesın =)
sağol tatlım sende eklede senin göbişi de görelim
şimdik gelelim bana..
akşam benimki ufladı pufladı ama bende bi cilve bi bakış kedi gibi sırnaşmalar :umursamaz: neyseki bu benim şu gömleğimi şunumu hazırla yarın gidiyoruz dedi..
ilk başta merkez çok güzel temiz ve ne yazıkkii tedavi için gelenler çok ve anem yaşında kadınlar gelmiş çok üzüldüm.
ilk başta ücretsiz dedkleri muayene 160 fiyat verdimi ohaoldumsmile ssk yok ya hormon vs pahalıymış neyse geldik dedi benmki verdik parayı.
kanı verdik eşim ..... verdi yanıma geldi gözler böyle sempatiksalakcinni meğer odada dvd falan varmış ve dergiler APLALARIMIN filmleri rsimli dergileri, eee lüks yer belkide ondan, birde duş için banyoda varmış şaştım kaldım..
neyse kadın dr beni muayene etti hsg sonucuma baktı dediki tüpler yukarı doğru spermler yukarı çıkamıyorlardır, enfeksiyon geçirdiysen olabilir..
kahroldum merkez üzerime yıkıldı o anda diğer salak dr bana tertemiz hamile kalabilirsin dedi..
iyide görmedimi birazda yapışıklık var dedi deli oldum şimdilik aşılama yapalım dedi..
sonra eşimin sonuçları çıktı yaptığım kürler macunlar elimi boşa çıkarmadı ve 35 milyona yükseliş sayı harekette iyiymiş hihoyyyt
size aşılama yapacaz, 5 seneniz dolmak üzere demekki sperm sayısı düşüktü ve tüplerde böyle ufak aksilik var hamile kalamıyonuz, aşılamanın sürecini ve ne demek olduğunu anlattı 1000 lira fiyat çıkardı ilaç içinde..
eşimin amca kızı orda çalışıyormuş, bizde yeni öğrendik onun hatrına aşılama 750den 500e ilaçlar 300den 200 düştü toplam 700 yaparız dedi..
ne diyorsunuz iğneyi vuralımmı dedi ne olduğunu anlamadım bi baktım hemşire iğneyi göbeğime vuruyo hihoyyyt
anlıcanız aşılamaya başladık kızlar, ne oldu anlamadım ama başladık perşembe gel yumurtaya bakacaz dedi, sonra yine iğne vurulacam yumurta büyürse çatlatacaz büyümezse tekrar iğne dedi çatladığı zaman aşılama olacak dedi..
ama eve geldim ne annem ne kardeşim naptınız nettiniz diye sormuyo çok üzüldüm ağladım, diyorlarki allahtan iste, sanki ben kuldan istiyom..
dua edin paramız boşa gitmesin sağlıkla hamile kalayım allah aşkına kalbinizden geçirin olurmu..
nurum gözün aydın tatlım demek aşılamaya başladınız..inşallah hakkında en hayırlısı neyse o olsun..tüm kalbimle dua ediyorum Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz meleğini sana gönderir inşallahŞeniz

selam fıstıklar biraz geç oldu ama kusuruma bakmayın sabah kızları anaları aldı ne hikmetse analık damarı kabardı heralde..her neyse benimde işime geliyor..bu akşam annemler gelicek selimle beraber kızların odalarını değiştiricek babam.bizde annemle temizliğine bakıcaz..bu hafta içinde bebek odamızda gelicekmiş herşeyi hazır olsun istedim..neyse gece geç saatte gelebilirsem gelirim yoksam yarın görüşürük güzeller hepinizi kocaman öpüyoruz

merhaba bede 14 haftalık hamileyim bundan önce dört tane düşük yaptım bu beşinci gittiğim doktor fraxsiparin diye bir ilaç verdi ara ara kanamalarım oluyor iştende ayrıldım evde kafayı yiyecem bu iğneyi kullananlar bana deneyimlerinizi anlatırmısınız inşallah herkes hayırlısıyla bebişine kavuşur.....

çok geçmiş olsun canım inşallah bu sefer bebeğin sana gelir..
benim bi bilgim yok ama hamileler topiğinde belki bi bilgi alabilirsin..
dikkat et kendinede bebeğinede..

amin makbercim sağolasın rabbimde seni hiç darda bırakmasın..
aminn bitanemmmŞenizRabbim kimseyi darda bırakmasın..
ayrıca annenlerin söylediğine de alınma şimdi aşılama ve tüp bebek dedimmi herkes farklı düşünüyor.o nedenle pek takılma sen olurmu..inşallah o beklediğin sonucu alıcaksın

leylacım hoşgeldin aramıza öncelikle geçmiş olsun..dilerim bu defa bebeğini sağ salim kucağına alırsın..inan dediğin ilaç hakkında bi fikrim yok ama diğer arkadaşlar yardımcı olabilirlerse yazarlar sana..

Son düzenleme:
aminn bitanemmmŞenizRabbim kimseyi darda bırakmasın..
ayrıca annenlerin söylediğine de alınma şimdi aşılama ve tüp bebek dedimmi herkes farklı düşünüyor.o nedenle pek takılma sen olurmu..inşallah o beklediğin sonucu alıcaksın

sağol makberim ama anlamıyorlar ne gerek var buda neymiş neler çıkarıyon anlatamıyomki şemsin ..... bana aşılıcaklar bilmiyorumkismile habire azarlıyo hem ağladım hem bağrındım bi sor demi neyse..
makber çizlgene baktıkça senin adına çok seviniyom az kaldı ne güzel..
banada nasip olacakmı o çizelge acaba bilmiyorumkismile

kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun yarın bütün gün yokum o yüzden bu akşamdan yazıyım dedim ben ve bebiş ikimizde çok iyiyiz çok şükür inşallah her isteyene nasip olsun
hepinizi öpüyorum

saol derinim kısmet olursa geliyo gökce inşallah darısı sana ve isteyen herkese inş üçlü de temiz çıkarda tamamen rahatlarım:)
nuruncum inş yarın güzel haberle gelirsin canım kib
aminn gökçem benim hayırlısıyla inşallah:Saruboceq:
merhaba kizlar benden bahsetmissiniz tam ustune geldim sagolun guzeller iyiyim cok sukur.
bir tavuk edasiyla geldim araniza tup bebek tedavisndeyim 11 yumurtali gun olarak geldim:)) carsambaya toplamam var, sizlere haber vermek istedim, dualarinizda beni unutmayin:)) tup bebek tedavisi cok kolaymis hepinize tavsiye ediyorum formlardan cok zor oldugunu okurdum gozum korkardi bilseydim simdiye kadar defalarca denerdim. biraz sabir isi gerci bende sabirsizimdir ama su gune kadar iyi gitti cok sukur. transfer onumuzdeki haftasonu Insallah dollenme sorunu olmazsa, Allah'in izniyle iki embro konucak. morelim cok iyi, illa olucak demiyorum ama umutluyum niyeyse, Allah yardimcim olsun, kaderde ne varsa yasayip gorecegiz. olmazsa yine denerim cunku bana cok kolay gecti ayy dilimi isirayim:))
gokcecim kizin oluyormus Masallah, nuruncum sende merkeze gidiyormussun kesinlikle tup bebege gecmeni tavsiye ederim.
makbercim gobisine kocaman Masallah, ne guzel cok kilo almadan ilerliyorsun, dogumun rahat olur, sayili gunun var artik saglikcakla kavus prensesine.
ebrarim canim bak sormussun malum olmus gb benim tup bebek bence sende hemen gec, artik yerim beyninizi kolaymis tup bebege gecsenize diye:smiley-cool:
derincim, richim cok geriye gitmedim Insallah iyisinizdir, deli kiz ceylan da gelirse kocaman opuyorum.
Insallah ylnzin oglu da cok iyidir simdi onunla iligli iyi haber okurum Insallah.
aglamada dogurmus olabilir, betty de. Insallah herkes cok iyidir.
kizlar unuttugum varsa kusura bakmayin, tavuk modunda bu saatte bu kadar cikiyor.
tup bebekle ilgili iki zorluk var biri yorulmamak gerekiyor o zaman her sey iyi ikincisi de sabirli olmak.
hepinizi opuyorum arada haber vermeye gelirim, forma bu surecte pek girmiyorum merak etmeyin.
ayy günümde gelmişşş canım benim ya..çokkkk özledim seni :çok üzgünüm:ama gelişmelerede çok çok sevindim hayatım..hadi inşallah rabbimin iziniyle olacak hemde çok güzel olacak ben inanıyorum..çok dikkat et kendine canım günüm..Allahım nolurrrr tutsunnnn:Saruboceq:
bende iyiyim canım..tekrardan doktora gittim eşime spermiyogram istedi..bende takibe gidiyorum işte...öyle yani canımŞeniz
sağol canım amin... ya sorma şimdiden 10 kilo aldım ama nereye gitti bilmiyorum :))
aslında herkes senin gibi diyor popo küçük sadece göbiş var inşallah bi sürprizle karşılaşmayızeyvahedigeldismile

amin bitanem çok sağol inşallah sizlerinde böyle resimlerini görürüm çok yakında:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

inşallah tahlillerin çok çok iyi çıkar bitanem dualarımda olucaksın

sağol derinimmm he ya hiç değişmemiş gibi demi :)) ama bi bilsen suratım nasıl çirkinledi burnum bilem kocaman oldu dalga geçiyor herkeslerguclubacismile

canım hoşgeldin aramıza

canımm demekki kızıma arkadaş geliyor bu yıl kız yılı galiba..maşallah sanada bebişinede.inşallaj sonuçlarında güzel çıkıcakopuyorumnanaktan

sağol canım yok anam aldım hemde 10 kilo kadarohaoldumsmiledoktor kızdı bilem dikkatli ol diye..seninde resimlerini bekliyorum

ayy günümde gelmiş canım nasıl özledim seni yaaa hayırlı olsun tedaviye başladın demek inşallah bidahaki girişinde hamileyim haberini verirsin..çokk öpüyorum seni dualarımdasın bitanemopuyorumnanaktan
oyy benim cnm yaa..sen kimmm çirkin olmak kim delüşümmmŞenizistesende olamazsın..eminim o şişlik bile çok yakışmıştır o güzel yüzüneopuyorumnanaktan
selam güzellerrrrrrrrrrr ben piknik sezonunu açtım devamı geliyo bugün sabah kahvaltısıdan başlayarak akşam yemeğine kadar süren pikniğimizi yaptık geldik aama çok yorulduk neyse yarın dinleniriz artık
bu arada gökçemmmmm hayırlı ğuurlu evlat olsun kızın olacakmışşşşş çok sevindim sağlıcakla kucakla inşallah ben kız çocuklarına bayılırım darısı bizlerin başına inşallah.....
kızlar şimdi çıkmam lazım geçmişi okuyamadım hepinizi öptümmmmmmmmmmmm
.
anammm piknikçi hatun ohh ne güzel yaa..bersum böylelikle kafanı dagıtıyorsun bugünlerde cano bu çok iyi senin açından...inşallah yakında hamile haberini alırız kuşumŞeniz
şimdik gelelim bana..
nurumm hadi hayırlı ugurlu olsun canım benimmŞeniz
ayy bende duymuştum o olayı yaff..herüflere her türlü rahatlıgı saglıyolar :roflol:güldügüme bakma aslında çok sinir bozucu ama herşey bebekler için canım..sıkılacak utanacak bişey yok bu işlerde...ay inşallah aşılama tutar canım yaaa..Allah büyük..hayırlısıyla inşallah.

selam fıstıklar biraz geç oldu ama kusuruma bakmayın sabah kızları anaları aldı ne hikmetse analık damarı kabardı heralde..her neyse benimde işime geliyor..bu akşam annemler gelicek selimle beraber kızların odalarını değiştiricek babam.bizde annemle temizliğine bakıcaz..bu hafta içinde bebek odamızda gelicekmiş herşeyi hazır olsun istedim..neyse gece geç saatte gelebilirsem gelirim yoksam yarın görüşürük güzeller hepinizi kocaman öpüyoruz
ooo nasıl olmuşta almışş.aman bırak kabarsın analık damarları insan olsun azcık:dilcikar:
canım temizlige dalıp çok yorma kendini tamam mıŞeniz
deriin ebrar nerdesiniz ya opuyorumnanaktan
geldim cnm ama sen yoksun:KK43:
kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun yarın bütün gün yokum o yüzden bu akşamdan yazıyım dedim ben ve bebiş ikimizde çok iyiyiz çok şükür inşallah her isteyene nasip olsun
hepinizi öpüyorum

canım yaa çok sagol..seninde kutlu olsun sedacım.opuyorumnanaktan

nurunayn canım Rabbım ıslerınızı rast getırsın ınsallah hakkınızda hayırlısı olsunnn

makbercım ben de daha gobıs mobıs yok kı :KK43: cıksa koycam da uhhuhuuhuhuhu

X