sağol tatlım eğlenmesine eğlendikte bizim buralarda piknik yapıcak yer bulmak sorun oluyor..güzel yerlerde biraz uzakta kalıyor o nedenle zorlandık ama değdi :))selam hanımlar hepinize güzel bir gün diliyorum...
makbuşum iyi eğlenceler canım havada süper ohh .
zeynim saol canım bende seni öpüyorum .herşey yolunda inşallah ..
evet canım tatlı telaşlar :)) darısı başınıza inşallah...herkese iyi günler nasılsınız ya görüşemiyoz sizlerle..
makbercim hadi hayırlısı tatlı telaşalar değilmi bunlar bana baaakk kızının odasını hazırlayınca resimlerini hatta cicişlerinin rsimlerinide koysana rabbim sağlıklı doğum ve sağlıkla büyümesini nasip eylesin..
derincim bak bi sorun oluşmazmış üzülme canım, senin eşin daha niye gitmediki ben bi doktra gittiğimde adam bana ilk önce erkeklerin gözükmesi gerekiyo dedi, çünkü o hemen anlaşılıyormuş kadınlar bazen boşuna tedavi görüyor dedi.. inşallah eşininde test iyi çıkar, ay allahım kimseye bu imtihanı vermesin yüklseltmeye çalışırken insanın keçileri kaçıyor -tatlicadiarzu-
canım benim yaaa..mis kokmuşlardır şimdi ohh:)))geldim kız yıkadım merak etme ama hepsini değil daha battaniyeleri var ananesinin ördüleri var hepsini bir yıkayamadım bazılarını annem götürdü onların bahçe olduğu için daha rahat kurur dedi..bende çantaya konulacaklarını falan yıkadım işte..keyfim gelirse kalkıp ütülicem daha
eşim itiraz etmiyo zaten kuşum..yaptırıcaz en yakın zamanda..fırsat bulursak...anca izin günümüzde artık sagol canım benim..günaydin hanimlar neler yapiyorsunuz makbercim artik hazirliklar baslamis ufaktan ufaktan bende kizimda herseyini yikayip ütüleyip öyle giydirmistim cok zevkli oluyor derincim sende doktora gitmissin bak endise edicek birsey yokmus ama esini ikna et spermiyogram testini biran önce yaptirsin erkekler birkereye mahsus veriyorlar bitiyor sorun varsada ilacla tedavisi yapiliyor zavalli biz kadinlarda kendimizi öldürüyoruz su doktor bu doktor diye ama erkek tedavi olunca bebekler pitir pitir dökülüyor insallah sendende alicaz müjdeyi gökcecim sende iyiymissin ebrarcim sende öyle ve diger arkadaslar hepiniz allaha emanet olun öptümopuyorumnanaktan
canım geçen sene yapıldı zaten ama önemli bişey yok demişti..belkide vardı tam açıklamadıda..doktoruda sevmemiştim zaten o sıra..öyle geçiştirdi yani..bakalım şimdi nasıl çıkacakboshayallersmilesen naptın kuşum iyisin?herkese iyi günler nasılsınız ya görüşemiyoz sizlerle..
makbercim hadi hayırlısı tatlı telaşalar değilmi bunlar bana baaakk kızının odasını hazırlayınca resimlerini hatta cicişlerinin rsimlerinide koysana rabbim sağlıklı doğum ve sağlıkla büyümesini nasip eylesin..
derincim bak bi sorun oluşmazmış üzülme canım, senin eşin daha niye gitmediki ben bi doktra gittiğimde adam bana ilk önce erkeklerin gözükmesi gerekiyo dedi, çünkü o hemen anlaşılıyormuş kadınlar bazen boşuna tedavi görüyor dedi.. inşallah eşininde test iyi çıkar, ay allahım kimseye bu imtihanı vermesin yüklseltmeye çalışırken insanın keçileri kaçıyor -tatlicadiarzu-
kızlar eve geldim nihayet..sağlık ocağına gittim kan değerlerimde bi problem çıkmadı ama idrarda iltahap çıktı bol bol su iç dedi..ayrıca sütümüde aldım 12 litre..neyse yemek hazırlıcam şimdi sonra görüşürüz güzeller
canım geçmiş olsun yaa bu iltihapda bırakmadı seni bol bol su iç inşallah bişeyciğin kalmaz..kızlar eve geldim nihayet..sağlık ocağına gittim kan değerlerimde bi problem çıkmadı ama idrarda iltahap çıktı bol bol su iç dedi..ayrıca sütümüde aldım 12 litre..neyse yemek hazırlıcam şimdi sonra görüşürüz güzeller
nurum selam canım nasılsın?herkese günaydın güzeller..
derincim senin adına sevindim o zaman mera edilecek bişey yok demektir hakkınızda hayırlıs olun inşallah..
rchimi merak ettim göremiyom hiç gücümde uramadı galiba??
hepinize güzel günler opuyorumnanaktan
olsun bitanem sen göbüşüne minişin düştüğünden beri annesin .rabbim kızınında anneler gününü kutladığı günleri görmeyi nasip etsin..opuyorumnanaktangünaydın güzeller geç oldu biraz ama ancak kalktım kahvaltı falan hazırladım :))
bugün ufaklığın okuluna gidicem anneler günü için sürprizleri varmış aslında baya karışığım anne olmadan annelik ne biliyim işte..her neyse gelince size yeni göbiş resmimi eklicem bakarsınız fark yapmışmıyım..şimdilik kaçıyorum Allaha emanet olun öpüldünüz
canım doktora gidiyosun inşallah hayırlı haberler alırsın .miniş büyümüştür şimdislm hatunlarrr
makbuşum geçmiş olsun canım iltihap varmış ama o genelde olan bişey hamişlerde inş cabuk geçer canım
zeynim saol bitanem iyiyim çok şükür yarın dr gidicem kısmet olursa cinsiyetinide ögrenmşi olurum saglıklıdır da inşşşşş sen naptın nasıl gidiyo göbüş belli olmaya başladı mı?
derinim ebroşum nuruncum siz napıyonuz
saol nuruncum bende iyiyim canım akşama 41 yasin okutucam kısmet olursa hamile olursam inş okutayım dmeiştim akşam okutayım onun için hazırlık yapıyorum pasta felan temizlik yoruldum yaa sende iyisin inş canım pc başında çok durmadıgım için yazdıgını yeni gördüm kib öptm birazdanda komşu çagırmıştı oraya gitcem çokkk çalışmam gerek çokkkk.. :)
saol nuruncum bende iyiyim canım akşama 41 yasin okutucam kısmet olursa hamile olursam inş okutayım dmeiştim akşam okutayım onun için hazırlık yapıyorum pasta felan temizlik yoruldum yaa sende iyisin inş canım pc başında çok durmadıgım için yazdıgını yeni gördüm kib öptm birazdanda komşu çagırmıştı oraya gitcem çokkk çalışmam gerek çokkkk.. :)
slm hatunlarrr
makbuşum geçmiş olsun canım iltihap varmış ama o genelde olan bişey hamişlerde inş cabuk geçer canım
zeynim saol bitanem iyiyim çok şükür yarın dr gidicem kısmet olursa cinsiyetinide ögrenmşi olurum saglıklıdır da inşşşşş sen naptın nasıl gidiyo göbüş belli olmaya başladı mı?
derinim ebroşum nuruncum siz napıyonuz
canım Allah kabul etsin yordun baya kendini.yarında doktora gidiyon demek gelir gelmez yaz bize olurmusaol nuruncum bende iyiyim canım akşama 41 yasin okutucam kısmet olursa hamile olursam inş okutayım dmeiştim akşam okutayım onun için hazırlık yapıyorum pasta felan temizlik yoruldum yaa sende iyisin inş canım pc başında çok durmadıgım için yazdıgını yeni gördüm kib öptm birazdanda komşu çagırmıştı oraya gitcem çokkk çalışmam gerek çokkkk.. :)
sorma canım benim bi kurtulamadımcanım geçmiş olsun yaa bu iltihapda bırakmadı seni bol bol su iç inşallah bişeyciğin kalmaz..
ay şimdiden sütüde almışsın fiyet şeker olsun canım...
nurum selam canım nasılsın?
nereledesin bakıyım .özledim seni...opuyorumnanaktan
olsun bitanem sen göbüşüne minişin düştüğünden beri annesin .rabbim kızınında anneler gününü kutladığı günleri görmeyi nasip etsin..opuyorumnanaktan
canım doktora gidiyosun inşallah hayırlı haberler alırsın .miniş büyümüştür şimdi
merakla bekliyoum cinsiyetini bakalım yanıltıcakmı bizi?
özledim seni opuyorumnanaktan
allah kabul etsin gökcem dualarında bizide unutma .:Saruboceq::Saruboceq:
sağol bitanem haklısın anaları ana değilki valla düşündükçe sinirlerim nasıl bozuluyor.Allah ıslah etsin ne diyim..sende iyisindir umarım özledim seniselamlarr güzellerimopuyorumnanaktan
makkoşşş canım benim..sen zaten bir annesin Allahın izinyle bitanem..ama demek istedigini anlıyorum..olsun onlara kendi anaları analık yapmıyo senin gibi..bak seni düşünüp sürpriz hazırlamışlar..seni sevmeseler yapmazlar böyle bişey...inşallahh minişin de büyüdügünde "annecigim anneler günün kutlu olsunnn"diye yatagına atlar bir pazar sabahıkaydirigubbakcemile3
nurum niye böyle erken oldun acep...hayırlısı artık.
ama bugün olduysan pazar 4.gün oluyo kuşum iyi hesapla...
3.günü cumartesi o zaman:uhm:
gökçem Allah kabul etsin canım benim...Rabbim bebişinin mevlütünüde göstersin Şeniz
ebrarım çok çok öpüyorum seni cano.opuyorumnanaktan
bersumm napıyon kıss misafirlerden sonra ev talan olmuştu dimi:)sana gelen afacanlarda hep yaramazkaydirigubbakcemile3Allahım kendi çocugunun arkasını topladıgın,dagıtma ortalıgı yeni topladım diye bagıracagın günleride göstersin:Saruboceq:
bitanesi teknik arızalardan dolayı resim işini yarına erteledim ohaoldumsmilekızmayın bana emi makineyi unutmuşummakbuşşş hani resim gelmedin canım merakla bekliyoruz göbüşünün resmini..