yok bitanem caymayız merak etmeŞenizsağol bitanemm çarşamba öğleden sonra alıcam sonuçları inşallah kan değerlerim normal çıkar tek sıkıntım o şimdilik..
canım sağol gelsin gelmesine de daha erken acık daha sabretsin teyzesi hayırlısıyla bi gelsin bol bol resim paylaşıcaz
maşallah canım bebişe ya zaman hızlı geçiyor sağ salim kucağına aldığın günleride görücez inşallah..haklısın benim cimcime baya hareketlendi çıkmak istiyor heralde artık :))
sorma canım ya koymuşlar küçük bi kızı hemşire diye gelenin gidenin canını yakıyor( 7 aydan itibarern sağlık ocakları süt kuponu veriyor canım sende bulunduğun bölgenin sağlık ocağına kaydını yaptırdıysan ebe her ay kontrole çağırır seni
tatlım özledim seni de bi karşılaşamaz olduk
oy bacuma bak hele gelcen ya buraya gider döveriz senle alsanaalsanasmile
bak yakındır diye heveslendiriyon caymayın sakın heee yoksam biliyon sana ediceklerimi:jeyyar:
inan bende senin kadar merak ediyorum kime benzediğini ama sağlıkla doğsunda o zaman anlarız canım..sende doktora gidicen demek klomen dışında ne öneriyorsa uy bence tedaviden kaçma emii
güzeller hemen çıkmak zorundayım yarın annem gelicek beraber pazara falan gidicez sonra bebişin giysilerini yıkıcaz hastane çantamı hazırlıcaz.geç olmadan halledelim diyoruz sonra iyice ağırlaşıcam..neyse hepinizi kocaman öpüyorum minişimde öpüyormuş sizi:)) Allaha emanet olun iyi geceler opuyorumnanaktan
hadi bakalım inşallah doğumdan sonraya sarkmaz :))yok bitanem caymayız merak etmeŞeniz
ayy aynen saglıklı olsun da bebişkomuz :))
yengeminki aynı yagmura benziyomuş renkli ultrasonda:roflol:
ohhh birsürü işiniz var ne zevkli işler ama yaaa:)))Allahım dogumdan güle oynaya gelmeyi nasip etsin canım benimŞeniz
slm güzellerr ben geldim annemle teyzeme yemek yaptırıyorum bakayım dedim ama kimse kalmamış topic te neyse:)
makbuşum ben saglık ocagına kayıt yaptıdım canım henüz erken galiba aramadılar daha:) aslında burası ilçe yani köyden farksız burda süt felan dagıtmazlar ki:) belki fakir olursa onlara verirler bize vermezler aman neyse hele ben minikimi alamda kucagıma gerisi boş demi :) ssen naıslsın
derinim demek herşeyi kendi haline bırkatın canım hayırlısı olsun rabbim ol desin inş gelsin minigin hem korkma da dr un da demiş illa düşük olacak deil canım yeterki rabbim kucagımıza almayı nasip eylesşn..
ebroşum misafirler var canım sık gelemiyom sende kib öptm hem hediyelerini aldım buraya yazmayı unuttum bitanem saol kesene berekettt teşekkür ederim herşy içinopuyorumnanaktan
amin canım benim inşallahh...selam hanımlar güzel bir gün diliyorum hepinize...
makbuşum ay negüzel canım sağlıkla minişini kucağına aldığın günleride görücez inşallah...
derinim bugün doktora gitceksin inşallah güzel haberlerle dönersin canım.herşey güzel olucak inanıyorum hayatım..
canım bencede erken ama ancak hazırlarız dedik yavaş yavaş..ee alınanların hepsi tek tek yıkandı ütülicem yerleştiricem falan..hem 7.aya girdik hayırlısıyla geriye bişeyde kalmadı..makbuş ne hastane çantası kız?daha çok erken değil mi?sanki doğuma gidecen gibi hissettim ha:))
bu arad maşallah sıkıntılı dönemi bitirmek üzeresiniz darısı başıma inşallah...
canım gözün aydın bak doktor ne kadar rahatlatmış seni.bi sorun çıkmamasına da çok sevindim en güzelini yaptın oluruna bırakmakla inşallah tez zamanda gelicek meleğin sanaselamm kızlaropuyorumnanaktanay geç girdim biliyorum kusuruma bakmayın..eve geldigim gibi temizlige giriştim camları sildim yerleri falan filonn yoruldum yafffakannehir
gelirken tülcüye ugradık daha hazır degilmiş ama bugün arayacak bakalım kaçta...
12de gittim işte kızlar...muayene oldum.biraz da dertleştim doktorumla..dedim rahim filminden sonra hevesim kaçtı biraz..korkuyorum hamile kalmaya dedim düşük olur diye.
hayırr asla böyle düşünme dedi..çift rahimi olup hamile kalan çok kadın var dedi.illa düşük yapıcaksın sorunlu geçecek diye birşey yok dedi...baya bi rahatladım.cuma takibe çagırdı tekrar...bu arada eşime bu sefer kesin olarak spermiyogram istedi...
banada klomen yazmak istedi...ben istemedim.kist oluşmasından korkuyorum ve gerek de yok dedim kendi haline bırakmak istiyorum...evet kist yapabilir tabi dedi sen bilirsin o zaman yumurtlaıkları hiç yormayalım bu ayı takiple geçirelim bide mutlaka spermiyogramı yaptırın gelin dedi...zaten şuanda aşılama yada tüp düşünmüyorum dedim...madem yumurtalıklarda sorun yok kendi haline bırakmak istiyorum dedim...aslında en güzeli dedi.senin önemli bir sorunun yok zaten dedi...böyle işte kızlar güzel geçti yani...
şimdilik kaçtım öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
canım kayıt yaptırdıysan çağırmaları lazımdı bu zamana kadar hayret şaşırdım yani..ama dediğin gibi köyden farksız ise olabilir..süt konusuda her anneye veriliyomuş işte devletin kararıymış..hayırlısı olsun.slm güzellerr ben geldim annemle teyzeme yemek yaptırıyorum bakayım dedim ama kimse kalmamış topic te neyse:)
makbuşum ben saglık ocagına kayıt yaptıdım canım henüz erken galiba aramadılar daha:) aslında burası ilçe yani köyden farksız burda süt felan dagıtmazlar ki:) belki fakir olursa onlara verirler bize vermezler aman neyse hele ben minikimi alamda kucagıma gerisi boş demi :) ssen naıslsın
derinim demek herşeyi kendi haline bırkatın canım hayırlısı olsun rabbim ol desin inş gelsin minigin hem korkma da dr un da demiş illa düşük olacak deil canım yeterki rabbim kucagımıza almayı nasip eylesşn..
ebroşum misafirler var canım sık gelemiyom sende kib öptm hem hediyelerini aldım buraya yazmayı unuttum bitanem saol kesene berekettt teşekkür ederim herşy içinopuyorumnanaktan
geldim kız yıkadım merak etme ama hepsini değil daha battaniyeleri var ananesinin ördüleri var hepsini bir yıkayamadım bazılarını annem götürdü onların bahçe olduğu için daha rahat kurur dedi..bende çantaya konulacaklarını falan yıkadım işte..keyfim gelirse kalkıp ütülicem dahamakbuşum yıkadınmı kıss minişin kıyafetleriniii:))gelmedin cano özledim yaffff...
bugünde ben evdeyim sen yoksun offf.