"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim hakkında hayırlısı olsun inşallah gelirde tamamen rahatlarsın canım...

sorma canom ya özledim valla seni Şeniz
canım bende seni öptüm çok...
konuşamaz olduk ya maşallah nasıl ilerlemiş kocaman olmuştur minişin..karnın büyüdümü gökçem

slm kızlar iyisiniz umarım benimde netim kapalıydı açtırdık yine dayanamadık kimse yok ama herkese iyi pazarlar ....

selam canlarım karşılaşamadık gene.dur bakalım ebrarımın topicte yakalarım nasılsa birinizi:))))
off bende bildiginiz gibi çalıştım bugün...kızlar inanın bugünlerde çok tuhafım..canım ne çalışmak istiyo ne bişey.sadece çalışma konusunda degil.herşeye karşı böyleyim..bi keyifsizim anlatamam.depresyona mı giriyorum nedir:uhm:herşey o kadar boş geliyoki bana zaman zaman...tv bile izlemek istemiyorum,herzaman izleyip keyif aldıgım şeyler bile keyiflendiremiyor...umarım geçici bişeydir:çok üzgünüm:tüm gün eve kapanıp dinlenmekkk yatmak istegi var içimde hep.sabahları zor kalkıyorum offf saymakla bitmez işte...

zorx ugramışsın cnm hoşgeldin nasılsın baya oldu yoktunopuyorumnanaktan
ebrarım söküldüm kuşum çok şükür...ama kasıklarım agrıyor civanperçemli çayımı içiyorum rahatlatıyo cano.
makbuşum bitanem sorma bende acaip özledim canım benim..bu hafta da geçsin belkim size bir sürpriz yapabilirikŞeniz
gökçem bersumm diger tüm can arkadaslarım hepinizi çok öpüyorum...
bu sıkıcı halime bakmayın geçer yakında..dönem dönem böyle olurum ben...yok yok ben diyorum ama dolunayın etkisi hepklava: yengeçler etkileniyor biliyosunuz:)))

oo desene eniştecik ikna oldu hee ohh ne güzel gelin anam gelinnnn :dance:

günaydın kızlarrr güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle..
sabah erkenden sağlık ocağına gittim kan ve idrar tahlili yapıldı salak kız damarımı bulamadı 2 defa deldi kolumuklava:sonuçlarımı çarşamba günü alıp ebeye göstericem..sonra süt kuponu vericekmiş bana ayda 12 litre süt vericeklermiş :)) onun dışında bebişimin kalbini de dinledim nasıl hızlı atıyor maşallah darısı sizlere inşallah canlarım..sabah erken kalktığım için başım ağrıyor acık uzanıcam öpüyorum sizi

GÜNAYDIN HANIMLAR GÜNÜNÜZ GÜZEL GEÇSıN ıNŞALLAH..
makbuşum maşallah minişe cnım .tahlillerinde güzel çıkıcak inşallah..opuyorumnanaktan
derinim hadi gözünaydın canım şifa olsun inşallah bitanem..opuyorumnanaktan
gökcem,bersum,günüm,zeynim,senam,prensesim,nurum ve diğer tatlışlar hepinizi öpüyorum..

herkese güzle haftalar..
makber çok sevindim kızına sağlıkla gelsin artık aramıza :ecrin_bebek:
derin cim ne oluyo canım yaa bende senden farksız değilim ama napacaz hayat devam ediyor..
ebrar şimdi senin topiğide gelecem nasılsın??
richi bersu gökçe pinguu turkuaz ve hatılayamadığım tüm arkadaşlar herkese iyi günler..

slm hanımlarrr güzel bi gün diliyorummm benimde misafirlerim gliecek anamla teyzem cumaya kadar bende kalıcaklar arada ugrarım yine:.)
makbuşum saol bitanem bebik büyüdü biraz çok şükür göbegim zaten vardı birazdaha çıktı yaaa neyse sen nasılsın senin minik şimdi sıgmaz olmuştur göbüşe :)
senacım saol bitanem sen nasılsın minikler nasıl kontrole ne zaman gidiyon :)
ebroşum nurunum zeynim derinim bersum pinguu turkuaz zeyno sizleride öptm byyy

DERıNıM buarada hatırlarmısın sen biara yine böyle olmuştun geçmişti sonra bence bahar depresyonu yaşıyosun canım..inşallah geçicek ..

deriim regli olmuşsun hadi bakalım artık son olsun bu adetin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hem öle canım sıkılıyo diyon o bendede var kendi kendini üzme geçer canım havadandır belkim:)
makbuşum demek hemşire canını acıttı kıyamam bazen öle salaklar denk gelebiliyo neyse süt kuponuda mı veriyolar orda ayy ne kadannnn mikemmmelll bi olayyy

mutlu bir hafta geçirin kızlarrrrr
derincim arada banada oluyo o haller yapmaktan en zevk aldığım şeyler bile mutlu etmiyo mevsimseldir heralde kafanı meşgul et bişeylerle yoksa insan bu halim ne diye düşün düşün daha beter oluyo çok öptüm canımmmmm
kızlar hepinizi sefiyorummmmmmm hemide çoooook

evet o çoktan ikna oldu canım:))yakındır inşallah:Saruboceq:
uleyyn o hemşireyi ben varyaaaaaklava:hadi neyse gerisini demiyim...
canım benim yaaa çok merak ediyom makbuşum minişini yaaa kime benziii acaba:)))MAAŞALLAH ÖMÜR NİSA mıza
sagol canım benim.birzdan içicem yine..afedersin bi söküyo parça geliyo resmen.onlar gittikçe rahatlıyo için pkodan kurtuluyom gibi hissediyom öyle olunca:dance:
evet canım benim..arada oluyorum ben böyle ya geçer yakında..sende sıkma bişeye canını?
sen nasılsın nurum çok oldu muhabbet edemiyoz loçkamŞeniz
ohh ne güzell bol bol sohbet eder çay kahve içersiniz şimdi iyi oturmalar size canımŞeniz
DERİNİM buarada hatırlarmısın sen biara yine böyle olmuştun geçmişti sonra bence bahar depresyonu yaşıyosun canım..inşallah geçicek ..
aynen bitanem dün yazarken aklıma geldi hatta oluyom işte böyle arada..bugün az daha iyi gibiyim ama..yarın izinliyim diyedir heralde:)))
inşallahhh canım hayırlısı bakalım ya.oldum rahatladım ama gökçem.yarın doktora gidicem yine.bakalım ne diyecek.klomen vermese barimboshayallersmile

oyy benim canım bersumŞenizözledim seni.
evet haklısın niye diye düşündükçe daha bunalıyo insan..mevsimselir belkide..ama ben burçların etkisine de inanıyorum biraz ya.size saçma gelebilir ama ay'ın yengeç burcuna etkisi büyük.son aylarda daha çok kavradım bunu...
sen nasılsın hayatım ?Şeniz

kıslarrr kuzuları seyrediyorum reklam girmiyo nedense ..bende dayanamadım geldim yazayım dedim...yarın izinliyim.doktora gidiyorum yine.adetliyken gel demişti...inşallah kayda deger birşeyler olur..klomen falan derse istemiyecem kızlar.hatta rahim fikminden sonra ne oldugunu ögrendim rahatladım diye heralde,tedavi de olmak gelmiyo içimden..yani zaten bana yapacagı en fazla çeşitli hormon testleri,klomenle deneme çatlama ignesi falan olur kesin...onları da istemiyorum pkolara kist yapıyor çünkü.ee şimdi aşılama da düşünmüyorum zaten.o yüzden tedavi anlamında başka ne düşünür doktor bilemiyorum.
yani klomen kullanmanın ötesine gidemiyecegimize göre kendi haline bırakmak daha iyi olcak sanırım...bakalım hayırlısı.neyse ben içeri gideyim.kuzular devam mikemmelll bi dizi yaaakaydirigubbakcemile3

sağol bitanemm çarşamba öğleden sonra alıcam sonuçları inşallah kan değerlerim normal çıkar tek sıkıntım o şimdilik..
canım sağol gelsin gelmesine de daha erken acık daha sabretsin teyzesi hayırlısıyla bi gelsin bol bol resim paylaşıcaz
maşallah canım bebişe ya zaman hızlı geçiyor sağ salim kucağına aldığın günleride görücez inşallah..haklısın benim cimcime baya hareketlendi çıkmak istiyor heralde artık :))
sorma canım ya koymuşlar küçük bi kızı hemşire diye gelenin gidenin canını yakıyor ( 7 aydan itibarern sağlık ocakları süt kuponu veriyor canım sende bulunduğun bölgenin sağlık ocağına kaydını yaptırdıysan ebe her ay kontrole çağırır seni
tatlım özledim seni de bi karşılaşamaz olduk
oy bacuma bak hele gelcen ya buraya gider döveriz senle alsanaalsanasmile
bak yakındır diye heveslendiriyon caymayın sakın heee yoksam biliyon sana ediceklerimi:jeyyar:
inan bende senin kadar merak ediyorum kime benzediğini ama sağlıkla doğsunda o zaman anlarız canım..sende doktora gidicen demek klomen dışında ne öneriyorsa uy bence tedaviden kaçma emii

güzeller hemen çıkmak zorundayım yarın annem gelicek beraber pazara falan gidicez sonra bebişin giysilerini yıkıcaz hastane çantamı hazırlıcaz.geç olmadan halledelim diyoruz sonra iyice ağırlaşıcam..neyse hepinizi kocaman öpüyorum minişimde öpüyormuş sizi:)) Allaha emanet olun iyi geceler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…