- 1 Nisan 2008
- 20.776
- 47
yok bitanem caymayız merak etmeŞenizsağol bitanemm çarşamba öğleden sonra alıcam sonuçları inşallah kan değerlerim normal çıkar tek sıkıntım o şimdilik..
canım sağol gelsin gelmesine de daha erken acık daha sabretsin teyzesi hayırlısıyla bi gelsin bol bol resim paylaşıcaz
maşallah canım bebişe ya zaman hızlı geçiyor sağ salim kucağına aldığın günleride görücez inşallah..haklısın benim cimcime baya hareketlendi çıkmak istiyor heralde artık :))
sorma canım ya koymuşlar küçük bi kızı hemşire diye gelenin gidenin canını yakıyor ( 7 aydan itibarern sağlık ocakları süt kuponu veriyor canım sende bulunduğun bölgenin sağlık ocağına kaydını yaptırdıysan ebe her ay kontrole çağırır seni
tatlım özledim seni de bi karşılaşamaz olduk
oy bacuma bak hele gelcen ya buraya gider döveriz senle alsanaalsanasmile
bak yakındır diye heveslendiriyon caymayın sakın heee yoksam biliyon sana ediceklerimi:jeyyar:
inan bende senin kadar merak ediyorum kime benzediğini ama sağlıkla doğsunda o zaman anlarız canım..sende doktora gidicen demek klomen dışında ne öneriyorsa uy bence tedaviden kaçma emii
ayy aynen saglıklı olsun da bebişkomuz :))
yengeminki aynı yagmura benziyomuş renkli ultrasonda:roflol:
güzeller hemen çıkmak zorundayım yarın annem gelicek beraber pazara falan gidicez sonra bebişin giysilerini yıkıcaz hastane çantamı hazırlıcaz.geç olmadan halledelim diyoruz sonra iyice ağırlaşıcam..neyse hepinizi kocaman öpüyorum minişimde öpüyormuş sizi:)) Allaha emanet olun iyi geceler opuyorumnanaktan
ohhh birsürü işiniz var ne zevkli işler ama yaaa:)))Allahım dogumdan güle oynaya gelmeyi nasip etsin canım benimŞeniz