"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

cumanız mübarek olsun canım arkadaşlarım rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah..

kızlar resimleri attım pcye hemen ekliyorum..gören herkes baya küçük göbişin diyor birde siz yorumlayın bakalım..

bu arada gökçemde uğramamış çok merak ettim inşallah güzel haberlerle gelir

kızlar resimleri attım pcye hemen ekliyorum..gören herkes baya küçük göbişin diyor birde siz yorumlayın bakalım..

canım maşallahbarekallah büyümüş göbüş ama hiç kilo almamışsın kuzum .boşver aslında daha iyi .buarada basenlerde yok kızda basn olur derleryaa .
ayy allahım sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin bitanem .yerim ben minişiopuyorumnanaktan

makbercim kızınada sanada maşallah berakallah subhanallah..
çok güzel omuşunuz rabbim kucağına sağsağlim almayı nasip eylesin..

herkese iyi akşamlar..
yarın 12 de tüp bebek merkezinde olacağız lütfen bana dua edin olurmu.
eşimin tahlilleri ve benim muayenem tahlillerim iyi çıksın duanıza çok ihtiyacım varmafoldumben

bitanemmm 41 kere MAAŞALLAHHHH
degişmiş görmeyeli canım yuvarlacık olmuşkaydirigubbakcemile3Raaim nazardan kırusun kızçenide senide...
ya ödemeli attım yollamadı demekki cano((
herkese iyi akşamlar..
eşimin tahlilleri ve benim muayenem tahlillerim iyi çıksın duanıza çok ihtiyacım varmafoldumben

nurum inşallah herşey çok güzel çıkacak ve sen için ferah bir şekilde evine geleceksin datlum.Şeniz

gökçemm gelmemişsin daha ya çok meraklandım kıs nirdesinnnnnnnneyvahedigeldismile

slm hanımlar geldimmmm çok şükür minigim iyi elazıg daydım anca geldim evime yemek felan derken bu vakit oldu hatta uykumda geldi
teyzelerii kızım yoldaymış .... gökcem kısmet olursa gelicek inşşşş.. üçlü test için kan verdim pazartesi alıcam sonucunu inş oda iyi çıkar kilosu boyu ayına göre normal dedi :) bi resim çekemedi durmuo dedi dr :)
makbuşş ne tatlı bi göbük o ölee ayy saglıkla kucakla yegenimizi canım

anammmmmmmm gel bi öpiiim kısss MAAŞALLAHHHHHHŞeniz
ah hadi gökçemiz geliyo kısmetse oh ohhh:)))
canım ögrendin gözünaydın..saglıcakla gelsin minigin gökçemmmopuyorumnanaktan

saol derinim kısmet olursa geliyo gökce inşallah darısı sana ve isteyen herkese inş üçlü de temiz çıkarda tamamen rahatlarım:)
nuruncum inş yarın güzel haberle gelirsin canım kib

gökcecim canim cok sevindim bebeginin iyi olmasina demek kizin olucak:hulya::Saruboceq: rabbim hayirli saliha evlat etsin insallah:CüvCüv:makbercim masallah sende cok güzel görünüyorsun kilo almamissin heralde ilerde insallah bende eklemeyi düsünüyorumfisfisfis

merhaba kizlar benden bahsetmissiniz tam ustune geldim sagolun guzeller iyiyim cok sukur.
bir tavuk edasiyla geldim araniza tup bebek tedavisndeyim 11 yumurtali gun olarak geldim:)) carsambaya toplamam var, sizlere haber vermek istedim, dualarinizda beni unutmayin:)) tup bebek tedavisi cok kolaymis hepinize tavsiye ediyorum formlardan cok zor oldugunu okurdum gozum korkardi bilseydim simdiye kadar defalarca denerdim. biraz sabir isi gerci bende sabirsizimdir ama su gune kadar iyi gitti cok sukur. transfer onumuzdeki haftasonu Insallah dollenme sorunu olmazsa, Allah'in izniyle iki embro konucak. morelim cok iyi, illa olucak demiyorum ama umutluyum niyeyse, Allah yardimcim olsun, kaderde ne varsa yasayip gorecegiz. olmazsa yine denerim cunku bana cok kolay gecti ayy dilimi isirayim:))
gokcecim kizin oluyormus Masallah, nuruncum sende merkeze gidiyormussun kesinlikle tup bebege gecmeni tavsiye ederim.
makbercim gobisine kocaman Masallah, ne guzel cok kilo almadan ilerliyorsun, dogumun rahat olur, sayili gunun var artik saglikcakla kavus prensesine.
ebrarim canim bak sormussun malum olmus gb benim tup bebek bence sende hemen gec, artik yerim beyninizi kolaymis tup bebege gecsenize diye:smiley-cool:
derincim, richim cok geriye gitmedim Insallah iyisinizdir, deli kiz ceylan da gelirse kocaman opuyorum.
Insallah ylnzin oglu da cok iyidir simdi onunla iligli iyi haber okurum Insallah.
aglamada dogurmus olabilir, betty de. Insallah herkes cok iyidir.
kizlar unuttugum varsa kusura bakmayin, tavuk modunda bu saatte bu kadar cikiyor.
tup bebekle ilgili iki zorluk var biri yorulmamak gerekiyor o zaman her sey iyi ikincisi de sabirli olmak.
hepinizi opuyorum arada haber vermeye gelirim, forma bu surecte pek girmiyorum merak etmeyin.

sağol canım amin... ya sorma şimdiden 10 kilo aldım ama nereye gitti bilmiyorum :))
aslında herkes senin gibi diyor popo küçük sadece göbiş var inşallah bi sürprizle karşılaşmayızeyvahedigeldismile
makbercim kızınada sanada maşallah berakallah subhanallah..
çok güzel omuşunuz rabbim kucağına sağsağlim almayı nasip eylesin..
amin bitanem çok sağol inşallah sizlerinde böyle resimlerini görürüm çok yakında:Saruboceqpuyorumnanaktan
herkese iyi akşamlar..
inşallah tahlillerin çok çok iyi çıkar bitanem dualarımda olucaksın
sağol derinimmm he ya hiç değişmemiş gibi demi :)) ama bi bilsen suratım nasıl çirkinledi burnum bilem kocaman oldu dalga geçiyor herkeslerguclubacismile
mrb kıslar nette dolaşırken bu topiğe takıldım ve girdim
canım hoşgeldin aramıza
canımm demekki kızıma arkadaş geliyor bu yıl kız yılı galiba..maşallah sanada bebişinede.inşallaj sonuçlarında güzel çıkıcakopuyorumnanaktan
sağol canım yok anam aldım hemde 10 kilo kadarohaoldumsmiledoktor kızdı bilem dikkatli ol diye..seninde resimlerini bekliyorum
ayy günümde gelmiş canım nasıl özledim seni yaaa hayırlı olsun tedaviye başladın demek inşallah bidahaki girişinde hamileyim haberini verirsin..çokk öpüyorum seni dualarımdasın bitanemopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
herkese günaydın,

arkadaşlardan dün akşam alışveriş merkezinde yürürken ( dpo 7 )karnıma çok fena kramp girdi ama gaz sancısından dolayı, nerdeyse 2 büklüm kaldım bi süre, gece yatana kadar da devam etti ama o kadar hareketsiz bırakacak kadar çok değil,

bir de benim normal zamanda koltukaltım yani terim hiç kokmaz, sadece reglin 1. ve 2. günü ağır koku hissederim o kadar, ama dün akşam gene regl olmuşum gibi ter kokusu vardı, sanırım hormonlarla alakalı. bu söylediğim 2 şeyin gebelik belirtisi olma ihtimali var mı, yada bu şekilde yaşayanlar var mı?

herkese iyi akşamlar..
cnım hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsınız ümitsizlik yok yüzün hep gülsün inşallah canım beniö..
mrb kıslar nette dolaşırken bu topiğe takıldım ve girdim
hoşgeldin canım aramıza...
oyy gökcemiz geliyomuş .kuzum hadi gözünaydın .çok sevindim yaa .biliyosun ilk baştan beri kız geçiyodu içimden sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..
günüm yaa özledim seni ..
iyi olmana sevindim demek tüpbebiş yolculuğu başladı hadi hayırlısı bitanem çok sevindim .hayırlısıyla tutunur minişler inş..
bizi habersiz bırakma dört gözle müjdeni bekliycez bitanem.çok öptümm
buarada ben nezaman başlarım bilmiyorum tatil dönüşü diyorum ama nasip bakalım..

canım yaa valla nedendir bilmem hala süpriz olcak gibi geliyo .sağlıklı olsunda miniş önemli değil tatlım .kilo almaman iyi yaa sonra zor oluyo vermek.
ay az kaldı yakında minişin resminide görücez burda inş...

makbuşum maşallah çok güzel olmuşsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

abboww bi kız dahamı geliyo ay gökçem çook sevindim valla gözümden yaş akıyo inşallah sağlıkla doğar annesi..

selam tavuk anne kaydirigubbakcemile3 hadin hayırlısı canımcım inşallah sende verirsin müjdeyi canım tüp okadan zorki maddi olarak inşallah ona gerek kalmaz hadin sendende olan gelsin bana baakk topiğin kızları yabancılara gelin gitmesin iki oğlan doğur :Saruboceq: rabbim gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…