Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne demek canım benimm yardımcı olabildiysem ne mutlu banaopuyorumnanaktantesekkur ederım guzel anne yorumun ıcın a.s.
canım doktorun ilaç vermemesi iyi olmuş.demek gerçektende stresten olmuyor.sen mümkün olduğunca unutmaya çalış.ben inanıyorum ki bebek fikrini aklından çıkardığın ilk ay hamiş haberini vericeksin..slm kızlar nasılsınız gökçecim doğum gününmüş şimdi gördüm doğum günün kutlu olsun geç oldu ama kusura bakma pek giremiyorum bende dr gittim rahimde gebeliği engelliyecek hiç bir problem yok dedi ilaç vermek istemiyorum bence bebek fikrini aklından çıkar ve 25yaşına kadar ertele dedi tek derdin stres o yüzden olmuyo dedi belki aklından çıkarınca kendiliğiyle olur dedi işallah deniyecem dedim ilaçsız takip yapıyoruz şimdi bende hayıt ve adaçayı içiyorum bide yakıyı deneyecem bu ay ya bide SWEETBAYB HAMİLE şimdi gördüm çok sevindim rabbim işallah bu sefer sağ salim bebişini kucağına alır kızlar sizde işallah bir avazda kurtulursunuz gökçem cinsiyeti belli oldumu bebişin işallah gönlüne göre verir allah hadi hepinizi öptüm geçmişi okuyamadım kusura bakmayın kendinize ii bakın
derinim bende merak ettim riçimi neden üyeliği silindi acabaselam canlarımopuyorumnanaktan
geçmişimiz ne de az yine((
zeynim sagol canım benim öpüyorum seniŞeniz
prensescim hayırlısı inşallah canım.belkide doktorun dedigi gibi biraz oluruna bıraksan herşey farklı olabilir..çıkarmak istiyorum deyince de çıkmıyo akıldan dimi..ama en azından belki oyalanacak birşeyler bulursun da çıkar..iş falan bulursun belki canım.o çok iyi bir etken kafan dagılır...Şeniz
canlarım hepinizi teeek tek tek öpüyorumŞeniz
bu arada riçim banlanmadı inşallah :(((( neden öyle profili yaaa.inşallah bişey yoktur.
ay canım nasıl kaçırdım seni yaa off üzüldüm şimdi:çok üzgünüm:ya dün akşam görümcemler burdaydı giremedim..bugünde istanbuldaki görümcemin kocası geldi bi 10 günlüğün arabayı alıcak selimden.o nedenle yazıp çıktım hemen.yoksam bende çok özledim seniiaa makbuşum bitanem sen mi geldin..msn gelsene cano çok özledim seni(((
iyiyim ebroşum sağol tatlımm minişte iyi heralde valla dışarı çıkıyorum ya bi mahvediyor beni yaramaz şimdiden kaydirigubbakcemile3aşağıya baskı yapıyor çok her yerde wc arıyom delü gibim :roflol:halimi görseniz gülmekten ölürsünüzselam hanımlar iyi akşamlar...
PRENSESİM hakkında hayırlısı olsun inşallah..
SWETT hamişmi ay sevindim inşallah sağlıkla kucağına alır...
DERİNİM nasılsın canım?
MAKBUŞUM sen nasılsın canım miniş nasıl herşy yolunda inşallah..
kız sendemi yaaa ay bayılıyorum şu diziye mikemmel bişey yaa :)))kaydirigubbakcemile3iyi akşamlar ee msnene toplaşmışınız mikemmel sohbetlermi ediyorsunuz okadan iyi olun okadan iyi olunki sohbetleriniz mikemmel geçsin
yok anacım nerdeee toplaşamadık bi türlüboshayallersmilekaydirigubbakcemile3iyi akşamlar ee msnene toplaşmışınız mikemmel sohbetlermi ediyorsunuz okadan iyi olun okadan iyi olunki sohbetleriniz mikemmel geçsin
iyiyim canım ,topicten topice zig zag yapıyom işte nolsunkaydirigubbakcemile3selam hanımlar iyi akşamlar...
PRENSESİM hakkında hayırlısı olsun inşallah..
SWETT hamişmi ay sevindim inşallah sağlıkla kucağına alır...
DERİNİM nasılsın canım?
MAKBUŞUM sen nasılsın canım miniş nasıl herşy yolunda inşallah..
ay canım nasıl kaçırdım seni yaa off üzüldüm şimdi:çok üzgünüm:ya dün akşam görümcemler burdaydı giremedim..bugünde istanbuldaki görümcemin kocası geldi bi 10 günlüğün arabayı alıcak selimden.o nedenle yazıp çıktım hemen.yoksam bende çok özledim senii
iyiyim ebroşum sağol tatlımm minişte iyi heralde valla dışarı çıkıyorum ya bi mahvediyor beni yaramaz şimdiden kaydirigubbakcemile3aşağıya baskı yapıyor çok her yerde wc arıyom delü gibim :roflol:halimi görseniz gülmekten ölürsünüz
kız sendemi yaaa ay bayılıyorum şu diziye mikemmel bişey yaa :)))