"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derınım cok gecmıs olsun tatlım
mızmız bencede ılaclardan olmustur endıselenme cnm benım

gökcecim dogum gününmüs rabbim bebeginle esinle birlikte saglikli güzel nice seneler nasip etsinopuyorumnanaktanderincim sanada gecmis olsun tatlim kendine dikkat etolumunekankayizsmile

günaydın güzeller gününüz güzel geçsin iyi bir haftasonu diliyorum.bugün misafirim gelicek işim çok kızlar .hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

slm güzeller güzel bi gün geçirin inşallahhh benimde kociş evde o uyurken bakimm dedim ama kimseler yok:KK43:
zeynim saol bitanem rabbim inş saglıklı günler gösterir minigimi de kucaklarım büyüdügü günleride görürürüm innşş sen nasılsın

slm kızlar nasılsınız gökçecim doğum gününmüş şimdi gördüm doğum günün kutlu olsun geç oldu ama kusura bakma pek giremiyorum bende dr gittim rahimde gebeliği engelliyecek hiç bir problem yok dedi ilaç vermek istemiyorum bence bebek fikrini aklından çıkar ve 25yaşına kadar ertele dedi tek derdin stres o yüzden olmuyo dedi belki aklından çıkarınca kendiliğiyle olur dedi işallah deniyecem dedim ilaçsız takip yapıyoruz şimdi bende hayıt ve adaçayı içiyorum bide yakıyı deneyecem bu ay ya bide SWEETBAYB HAMıLE şimdi gördüm çok sevindim rabbim işallah bu sefer sağ salim bebişini kucağına alır kızlar sizde işallah bir avazda kurtulursunuz gökçem cinsiyeti belli oldumu bebişin işallah gönlüne göre verir allah hadi hepinizi öptüm geçmişi okuyamadım kusura bakmayın kendinize ii bakın

selam canlarımopuyorumnanaktan
geçmişimiz ne de az yine:KK43:((
zeynim sagol canım benim öpüyorum seniŞeniz
prensescim hayırlısı inşallah canım.belkide doktorun dedigi gibi biraz oluruna bıraksan herşey farklı olabilir..çıkarmak istiyorum deyince de çıkmıyo akıldan dimi..ama en azından belki oyalanacak birşeyler bulursun da çıkar..iş falan bulursun belki canım.o çok iyi bir etken kafan dagılır...Şeniz

canlarım hepinizi teeek tek tek öpüyorumŞeniz
bu arada riçim banlanmadı inşallah ::KK43:(((( neden öyle profili yaaa.inşallah bişey yoktur.

tesekkur ederım guzel anne yorumun ıcın :nazar:a.s.
ne demek canım benimm yardımcı olabildiysem ne mutlu banaopuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız gökçecim doğum gününmüş şimdi gördüm doğum günün kutlu olsun geç oldu ama kusura bakma pek giremiyorum bende dr gittim rahimde gebeliği engelliyecek hiç bir problem yok dedi ilaç vermek istemiyorum bence bebek fikrini aklından çıkar ve 25yaşına kadar ertele dedi tek derdin stres o yüzden olmuyo dedi belki aklından çıkarınca kendiliğiyle olur dedi işallah deniyecem dedim ilaçsız takip yapıyoruz şimdi bende hayıt ve adaçayı içiyorum bide yakıyı deneyecem bu ay ya bide SWEETBAYB HAMİLE şimdi gördüm çok sevindim rabbim işallah bu sefer sağ salim bebişini kucağına alır kızlar sizde işallah bir avazda kurtulursunuz gökçem cinsiyeti belli oldumu bebişin işallah gönlüne göre verir allah hadi hepinizi öptüm geçmişi okuyamadım kusura bakmayın kendinize ii bakın
canım doktorun ilaç vermemesi iyi olmuş.demek gerçektende stresten olmuyor.sen mümkün olduğunca unutmaya çalış.ben inanıyorum ki bebek fikrini aklından çıkardığın ilk ay hamiş haberini vericeksin..
ayrıca sweete de çok sevindim yaa Rabbim sonuna kadar sağ salim gitmeyi nasip etsin
selam canlarımopuyorumnanaktan
geçmişimiz ne de az yine:KK43:((
zeynim sagol canım benim öpüyorum seniŞeniz
prensescim hayırlısı inşallah canım.belkide doktorun dedigi gibi biraz oluruna bıraksan herşey farklı olabilir..çıkarmak istiyorum deyince de çıkmıyo akıldan dimi..ama en azından belki oyalanacak birşeyler bulursun da çıkar..iş falan bulursun belki canım.o çok iyi bir etken kafan dagılır...Şeniz

canlarım hepinizi teeek tek tek öpüyorumŞeniz
bu arada riçim banlanmadı inşallah ::KK43:(((( neden öyle profili yaaa.inşallah bişey yoktur.
derinim bende merak ettim riçimi neden üyeliği silindi acaba

selam hanımlar iyi akşamlar...
PRENSESıM hakkında hayırlısı olsun inşallah..
SWETT hamişmi ay sevindim inşallah sağlıkla kucağına alır...
DERıNıM nasılsın canım?
MAKBUŞUM sen nasılsın canım miniş nasıl herşy yolunda inşallah..

kaydirigubbakcemile3iyi akşamlar ee msnene toplaşmışınız mikemmel sohbetlermi ediyorsunuz okadan iyi olun okadan iyi olunki sohbetleriniz mikemmel geçsin

aa makbuşum bitanem sen mi geldin..msn gelsene cano çok özledim seni:KK43:(((
ay canım nasıl kaçırdım seni yaa off üzüldüm şimdi:çok üzgünüm:ya dün akşam görümcemler burdaydı giremedim..bugünde istanbuldaki görümcemin kocası geldi bi 10 günlüğün arabayı alıcak selimden.o nedenle yazıp çıktım hemen.yoksam bende çok özledim senii
PRENSESİM hakkında hayırlısı olsun inşallah..
DERİNİM nasılsın canım?
iyiyim ebroşum sağol tatlımm minişte iyi heralde valla dışarı çıkıyorum ya bi mahvediyor beni yaramaz şimdiden kaydirigubbakcemile3aşağıya baskı yapıyor çok her yerde wc arıyom delü gibim :roflol:halimi görseniz gülmekten ölürsünüz
kaydirigubbakcemile3iyi akşamlar ee msnene toplaşmışınız mikemmel sohbetlermi ediyorsunuz okadan iyi olun okadan iyi olunki sohbetleriniz mikemmel geçsin
kız sendemi yaaa ay bayılıyorum şu diziye mikemmel bişey yaa :)))

makbuşum ay canım yaa büyüdü tabi minişimiz yesin teyzesi onu .sağlıkla dünyaya gelsinde annesi geçicek busıkıntılar inşallah..öpüyorum seni canım..

yok anacım nerdeee toplaşamadık bi türlüboshayallersmile
ay ne kadannnnnn seviyorum ben kocişimi yaaa:roflol:
PRENSESİM hakkında hayırlısı olsun inşallah..
DERİNİM nasılsın canım?
iyiyim canım ,topicten topice zig zag yapıyom işte nolsunkaydirigubbakcemile3
kızz karnım agrır çok fena heee sökülcem ama sökülemiyom offf.
ay canım nasıl kaçırdım seni yaa off üzüldüm şimdi:çok üzgünüm:ya dün akşam görümcemler burdaydı giremedim..bugünde istanbuldaki görümcemin kocası geldi bi 10 günlüğün arabayı alıcak selimden.o nedenle yazıp çıktım hemen.yoksam bende çok özledim senii

iyiyim ebroşum sağol tatlımm minişte iyi heralde valla dışarı çıkıyorum ya bi mahvediyor beni yaramaz şimdiden kaydirigubbakcemile3aşağıya baskı yapıyor çok her yerde wc arıyom delü gibim :roflol:halimi görseniz gülmekten ölürsünüz

kız sendemi yaaa ay bayılıyorum şu diziye mikemmel bişey yaa :)))

canım benim olsun..kontürsüzde kaldık iyimiboshayallersmile
yorma kendini yaff delüş ammada gelen gidenin var ya bugünlerde.görümceler bastı eviakannehir

ohh bende misler gibi duuşumu aldım geldim az bakayım dedim ama kimseler yok.birazdanda yatıcam öptüm güzellerimŞeniz

slm güzellerr ii geceler diliyorum hepiciginizeee
kociş tv ye dalmışken bakam dedim nede olsa yarın evde geç uyusak da olur :)
prensesim çok sagol bitanem teşekkür ederim bebeginde cinsiyetini henüz ögrenemedim canım saglıklı olsun da geç ögreniyim demi:)
derinim makbuşum ebroşum bersum nurum zeynim zeynom kızlar öptm hepniziii

X