Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım Allah senden de razı olsun tabiki beraber olucaz bırakırmıyız hiç birbirimizi :)) eminim derinde tam destek vericek canımopuyorumnanaktancanımsın yaa allah senden razı olsun yine hep beraber olucaz ben inanıyorum çünkü gerçekten sağlam bir arkadaşlığımız var .derinimde olsaydı onun düşüncesi ve desteğide çok önemli benim için .inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allah iyilik versin bitanemŞenizıyıym makbusum cok şükür sagolasın
canim sagol cok sükür hersey yolunda allaha sükür:Saruboceq:günaaydın..
zeyn hadi güzel haberlerle gel gökçecim ebrarcım richim derin makber ve diğer tüm gzel kısslar herkese güzel günler..
selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum..
zeynim güzel haberler alırsın inşallah canım..
senam minişler korkutmuş seni inşallah bidaha olmaz canım .sorunsuz bir 9 ay geçirirsin umarım.
derinim,makbuşum,gökcem,nurum,bersum,richim,günüm ve diğer kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah..
yaa ne kadar kaldı canım sende bebişte iyisiniz inşallah..bende bildiğin gibi devam ediyorum işte daha çok var :))
insallah canim hep beraber o günleri görürüzzeynim çok sevindim maşallah bebişine..inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz
zeynim çok sevindim canım gözünaydın rabbim 9 ayı böyle sağlıkla geçirmeyi nasip etsin.duaların içinde çok saol inşallah olucak bigün inanıyorum..
senamm ay Allah korusun cnm benim yaa korkma..bak akıntıymışhiçbirşey olmaz Allahın iziniyle datlummmŞenizmrb kızlar....
biliyo musunuz dün korkudan öldüm...bir an suyum geliyo sandım...az bişey hissettim devamı gelmedi ama ölüp ölüp dirildim hemen doktora koştuk çok şükür ki sularında bir azalma yoktu...doktor akıntıdır o dedi...ama hala korkuyorum ya...kabus gibi bir gündü...bana dua edin nolur bişey olmasın bu kez....
ebrarıma bak yaaaa delüş bize niçin sorarsın:))hoş bende olsam sorarım gerçi:)arkadaşlar size açıklamak istediğim bişey var benim uzun zamandır içimden gelen bir his var .hepiniz biliyosunuz ben ilk sizlerle tanıştım kkda ve iyi günde ve kötü günde hep yanımda oldunuz allah razı olsun .çoğu şeyi makbuşdan ve diğer arkadaşlarımdan öğrendim .neyse çok uzatmak istemiyorum bunu çok düşündüm ama hislerim içimi kemirdi durdu .ben yeni bir topic açmaya karar verdim nedenide benim için uğurlu geleceğine inanmam.beni yanlış anlamıycağınızı umut ediyorum .biliyosunuz aranızda en uzun zamandır evlat hasretiyle yanan benim ve birkezde bunu denemek istedim .özellikle makbuşum beni anlıycaksındır canım .aramızda kırgınlık dargınlık olmasını kesinlikle istemem ve ben yine burayda gelicem.diğer arkadaşlarım aynı şeyler sizin iinde geçerli umarım beni yanlış anlamazsınız .çünkü hayatta enkorktuğum şey sizleri üzmek ve kaybetmek.yeni bir başlangıcın iyi olacağını düşündüm ve böyle bir işe kalkıştım ve öncede size açıklama yapmak istedim .çünkü 1 yılı aşkındır hep beraber omuzomuza yürüdük buyolda .yine beraber olucaz ben inanıyorum .beni bu konuda anlayışla karşılar ve desteklerseniz anlıycamki gerçekten biz bir bütünüz.hepinizi çok seviyorum .....
betycimmmŞenizson haftalar hee hayırlısıyla güzel bir dogum diliyorum canım Allahım kurtarsın:Saruboceq:cnm 38. haftamdayım artık doğsun istiyorum son haftalar çok sıkıldım uyku muyku kalmadı bende bünye kendini alıştırıyomuş uykusuzluğa napalım sabrediyorum işte...
senin kızın nasıl 7. aya geldin galiba sende değilmi.? bu arada senayı merak ettim bebişi kaç tane takip edemedim...
zynimm herşey yolundaymış datlum çok sevindim darısı bizeeee:Saruboceq:Şenizinsallah canim hep beraber o günleri görürüz
canim benim cok sagol insallah hep böyle güzel haberler aliriz sizlerde inaniyorumki en kisa zamanda hamile olucaksiniz sizin bebislerden bahsedicez topiginde hayirli olsun bende gelicem sizi yanliz birakmamolumunekankayizsmile