"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aslında isim konusunu diğer topicden kopya çektim biraz DıLEĞıM ANNE OLMAK çok hoşuma gitti kim paylaşmıştı bilmiyorum ama galiba o olucak

saol ebroşum rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşş datlun topik açmak senin hakkın bizden izin bile almana gerek yok ama senin o düşüncenden dolayı bitanem benimopuyorumnanaktan

ebrosum güzel fıkır benımde dılegım anne olmak ah ah ınsallah topık vesılen olur cnm hepımızın:Saruboceq:

gökcem saol datlum buraya açıklama yapmam gerekti çünkü gerçekten çok şeyler yaşadık ve paylaştık yine öyle olcak inanıyorum..
richim aç kuşum belkim sanada uğur getirir.bende hiç açmamıştım bugüne kadar bakalım becerebilecekmiyim..

amin richim yaa nedenini bilmiyorum aa içim hep bunu söyledi tabiki rabbim bilir açarım yine olmaz ama hislerimi dinlemek istedim.umarım hepmiz tez vakitte anne oluruz..

becerırsın ebroşum kolaydır emınım sen üstesınden gelırsınkaydirigubbakcemile5

saol richim iyiyim çok şükür açmak istersen sende ac bitanem açınca sanada ugur getirsin inşş
ebroşum misafir alayım dedim ilerde agırlaşınca hiç kimseyi alamam die dşündüm:)ya bide bbugün ablam karşı komşumuzda hamileydi annemlerin komşusu yani bende 1 ay geriydi bebegi karnında ölmüş söyleyince korktum ablamda bana uyarı yapıyo agrı iş yapma yorulma die rabbime emanet inşş

ebroşum bi yandan da yemege bakıyom kociş gleir birazdan
topic ismide çok tatlı DıLEGıM ANNE OLMAK.... BEGENDıM

ayy gökcem allah korusun minişleri yaa .rabbim kimseye yaşatmasın çok zorr .sende dikkat et .ama yiyecek ekmeği varsa hiçbirşey olmaz amayoksa benim gibi yatsanda dinlensende olmuyo işte..

arkadaşlar size açıklamak istediğim bişey var benim uzun zamandır içimden gelen bir his var .hepiniz biliyosunuz ben ilk sizlerle tanıştım kkda ve iyi günde ve kötü günde hep yanımda oldunuz allah razı olsun .çoğu şeyi makbuşdan ve diğer arkadaşlarımdan öğrendim .neyse çok uzatmak istemiyorum bunu çok düşündüm ama hislerim içimi kemirdi durdu .ben yeni bir topic açmaya karar verdim nedenide benim için uğurlu geleceğine inanmam.beni yanlış anlamıycağınızı umut ediyorum .biliyosunuz aranızda en uzun zamandır evlat hasretiyle yanan benim ve birkezde bunu denemek istedim .özellikle makbuşum beni anlıycaksındır canım .aramızda kırgınlık dargınlık olmasını kesinlikle istemem ve ben yine burayda gelicem.diğer arkadaşlarım aynı şeyler sizin iinde geçerli umarım beni yanlış anlamazsınız .çünkü hayatta enkorktuğum şey sizleri üzmek ve kaybetmek.yeni bir başlangıcın iyi olacağını düşündüm ve böyle bir işe kalkıştım ve öncede size açıklama yapmak istedim .çünkü 1 yılı aşkındır hep beraber omuzomuza yürüdük buyolda .yine beraber olucaz ben inanıyorum .beni bu konuda anlayışla karşılar ve desteklerseniz anlıycamki gerçekten biz bir bütünüz.hepinizi çok seviyorum .....

canım benim anlamak ne demek tabiki dilediğini yapabilirsin..inşallah bu topiğin bana uğur getirdiği gibi senin topiğin de sana ve diğer kızlara uğur getirir..sonuna kadar arkandayımŞeniz

canım benim anlamak ne demek tabiki dilediğini yapabilirsin..inşallah bu topiğin bana uğur getirdiği gibi senin topiğin de sana ve diğer kızlara uğur getirir..sonuna kadar arkandayımŞeniz

canımsın yaa allah senden razı olsun yine hep beraber olucaz ben inanıyorum çünkü gerçekten sağlam bir arkadaşlığımız var .derinimde olsaydı onun düşüncesi ve desteğide çok önemli benim için .inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X