Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu kadar bekledin acık daha sabret bişey kalmamış..doğuma gittiğinden haberdar olamıcaz sanırsam ama eve döndüğünde resim ekle olurmu..cnm 38. haftamdayım artık doğsun istiyorum son haftalar çok sıkıldım uyku muyku kalmadı bende bünye kendini alıştırıyomuş uykusuzluğa napalım sabrediyorum işte...
senin kızın nasıl 7. aya geldin galiba sende değilmi.? bu arada senayı merak ettim bebişi kaç tane takip edemedim...
canım geçmiş olsun kesin ok yükleniyon sen bünyene alsanaalsanasmileacık kendine bak anam aaa..en azından gittiğine değmiş kuş almışınız hayırlı olsun canım..inşallah benimki gibi cadoloz değildir yoksam sesine dayanamazsın :)))senamm ay Allah korusun cnm benim yaa korkma..bak akıntıymışhiçbirşey olmaz Allahın iziniyle datlummmŞeniz
ebrarıma bak yaaaa delüş bize niçin sorarsın:))hoş bende olsam sorarım gerçi:)
cano iyi yapmışsın açmakla ..hayırlı olsun canım benimŞeniz
bak ilk betimiz açtı şimdi hamile:))
sonra makbuşum açtı o da hamile kaldı:))
şimdi sıra sendeeeeee:teytey::Saruboceq:
ben orayada burayada yetişirim merak etme cano.burayı boşlamayak ama kısss:))))
betycimmmŞenizson haftalar hee hayırlısıyla güzel bir dogum diliyorum canım Allahım kurtarsın:Saruboceq:
zynimm herşey yolundaymış datlum çok sevindim darısı bizeeee:Saruboceq:Şeniz
gelelim banaaaaaboshayallersmilekıslarr dün izinliydim biliyosunuz..kocişle çıktık o çıkışş.
kayınvalideme gittik kahvaltımızı ettik çıktık çarşıya.istanbullular bilir eminönüne gittik.
dedim belki uygun tül bulurum..dolaş Allah dolaşş ayaklarımıza kara sular indi...
kafama göre bulamadım uygunlarda dikili olanlarda yani..iki cam oldugu için çift bulunmuyo...herneyse ordan çıktık kuşçulara girdik..muhabbet kuşu istiyodum ne zamandır:))kociş aldı beni sevindirmek için..tül olayına moralimiz bozuldu çünküboshayallersmile
sonracıgımaaa,beni yol bi tuttu kızlar aman Allahım..otobüslerde bayılıcaktım ellerim ayaklarım kesildi...baş agrım tuttu...yolda zor yürüdüm otobüsten inince..eve dogru yol üstündeki geçen baktıgım tülcüden sipariş ettik tülleri zar zor o halimle model secmek ölüm geldimafoldumbeneve yaklaştıkça agrılarım arttı...eve zor attım kendimi.
tam anlamıyla baş agrısından komalık oldum sanki.4 kere istifra ettim arka arkaya:çok üzgünüm:
yok geçmiyo başşş çıldırıcam..eşim ovdu ilaçladı falan.kaynanam nane limon yaptı midem az rahatladı dedim yine başladı o esnada uyumaya çalıştım başardım..uyukladım ..uyandıgımda hafiflemişti çok şükür...yani iki gündür baş agrısıyla ugraşıyom kızlar.lafı çok uzattım biliyorum ama dertleşmek istedim..şimdide afedersiniz wc den çıkamıyorum..sürekli girme ihtiyacı duyuyorum..sanırım ishal oldummmafoldumbenşuanda da bşaım zonk zonk gidiyo kalkıcam şimdi size yazmadan edemedim....
makbuşum,ebrarım,gökçem,riçim,bersum,nunişim diger tüm kızlar hepinizi çokk öpüyorum canlar.Allaha emanet olun...
ebrarım benim tekrardan topicin hayırlı olsun cano...inşallah çok ugurlu gelir orada olan herkese..kız sen bi kal bende açıcam:)hadi inşallahh:Saruboceq:
canımmm doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana dilediğin herşeyi beraberinde getirsin..sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu nize yıllaraŞenizii geccelerrrr kuşlarım benim fıstıklarım datluşlarımmmm
derinim canım yaa çok geçmiş olsun Şeniz bitanem hayır olsun inş neden böyle oldun ki sen kib dikkat et olurmu canım
ayy canım benim yaaa çok mutlu oldum inan kii düşüncen beni mutlu etti saol bitanem rabbim hepimize güzel günler görmeyi bebeklerimizle ailemizle saglıklık huzurlu günler geçirmemizi nasip etsin .... haydi kızlar buyrun pastaya:):1hug:Şenizolumunekankayizsmile:icecream:
sagol canım.alıştırmaya çalışıyoruz hergün konuşuyorum onunla azar azar:)))bakalım inşallah alışır ya...derinim canım kuş almışsın güle güle büyüt hayırlı olsun canım inşallah konuşur bitanem..
buarada geçmiş olsun niye böyle oldun sen yaa doktora bi sorsan keşke ilaçmı yapıyo?belkide hamilesin tatlım ay inşallah öyledir..
canım topic olayını söylemem gerekiyodu çünkü biz burda çok güzel paylaşımlarda bulunduk dostluk kurduk öyle gidip direk açamazdım sizde saolun destek verdiniz inşallah ben kalırım sonrada sen açarsın kuşum...
muhabbete iki taraftada devm canım...
gökcem iyi geceler kuzum burdanda kutlayım seni
NİCE MUTLU YILLARA SEVDİKLERİNLE VE BEBİŞİNLE İNŞALLAH...
ah be bitanem bilmiyomki valla çok mu yükelniyom napıyorum..bugünde çatladı başım hep midem bulanıyomafoldumbencanım bu kadar bekledin acık daha sabret bişey kalmamış..doğuma gittiğinden haberdar olamıcaz sanırsam ama eve döndüğünde resim ekle olurmu..
kızımda nasıl olsun bazen çok hareketli bazen çok sessiz korkutuyor beni.dediğin gibi 7. aya girdik geriye bakınca pek bişey kalmamış gibi görünüyor
canım geçmiş olsun kesin ok yükleniyon sen bünyene alsanaalsanasmileacık kendine bak anam aaa..en azından gittiğine değmiş kuş almışınız hayırlı olsun canım..inşallah benimki gibi cadoloz değildir yoksam sesine dayanamazsın :)))
canımmm doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana dilediğin herşeyi beraberinde getirsin..sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu nize yıllaraŞeniz
derinim canım kuş almışsın güle güle büyüt hayırlı olsun canım inşallah konuşur bitanem..
buarada geçmiş olsun niye böyle oldun sen yaa doktora bi sorsan keşke ilaçmı yapıyo?belkide hamilesin tatlım ay inşallah öyledir..
canım topic olayını söylemem gerekiyodu çünkü biz burda çok güzel paylaşımlarda bulunduk dostluk kurduk öyle gidip direk açamazdım sizde saolun destek verdiniz inşallah ben kalırım sonrada sen açarsın kuşum...
muhabbete iki taraftada devm canım...
gökcem iyi geceler kuzum burdanda kutlayım seni
NİCE MUTLU YILLARA SEVDİKLERİNLE VE BEBİŞİNLE İNŞALLAH...
ıyıgeceler kızlar
gökcem tekrar doğum günün kutlu olsun cnm benımopuyorumnanaktan
cnm bugun dogumgunun muuu :) nıce mutlu yaslaraaa bebegınle esınle sevdıklerınle bır omur boyu ınsallah:içelim:
çokkkk sagolun kızlarrr teşekkür ederim rabbim herkese güzel günler görmeyi saglıkla mutlulukla yaşamayı nasip etsin canlarım benimm iyiki varsınızz :):1hug:Şenizselam canlar bugün kise yok buralarda ya of....
bu arada gökçem geç öğrendim ama canım doğum günün kutlu olsum mevlam sana sevdiklerinle birlikte bir ömür boyu sağlık ve mutluluk versin.
makbercim sende iyisindir inşAllah bebişte büyüyordur her geçen gün Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
sagol canım.alıştırmaya çalışıyoruz hergün konuşuyorum onunla azar azar:)))bakalım inşallah alışır ya...
yok be cano degilimdir..olacakmışım gibi agrılarım oluyo arada.bakalım hayırlısı.aslında adet olmak istiyorum ben çünkü bu kullandıgım adet düzenleyiciden korkuyorum..hiçbirşey kullanmadan kalmayı çok istiyorum ama hayırlısı bakalım.
ah be bitanem bilmiyomki valla çok mu yükelniyom napıyorum..bugünde çatladı başım hep midem bulanıyomafoldumben
canım çok mu yoruldun sen hem baş agrın devam eviyo hayırdır inş canım kib öptm
kızlar yaa öyle bi bkaayım dedim.gündüz giremiyorum cumanızı kutlamak için...hepinizin cuması mübarek olsun canlar.rabbim dualarımızı kabul eylesin hayırlısıyla.:Saruboceq:
ay yazmaya bile halim yok..bian önce duş alıp uyumak istiyorum((hoşçakalınŞeniz
ne demek bitanem elimden bu kadarı geliyor..keşke yakın olsaydık bak o zaman neler yapardım sanaa.s.ayy canım benim yaaa çok mutlu oldum inan kii düşüncen beni mutlu etti saol bitanem rabbim hepimize güzel günler görmeyi bebeklerimizle ailemizle saglıklık huzurlu günler geçirmemizi nasip etsin .... haydi kızlar buyrun pastaya:):1hug:Şenizolumunekankayizsmile:icecream:
vardır bacım yaa olmazmıııı.Allah nasip ederde bigün hepimiz yüz yüze görüşürsek aynından olmasada benzerini buluruzkaydirigubbakcemile3makbus agzım sulandı ya varmı böyle güzel pastacokacimcoook
sağol mavişim iyiyim çok şükür..evet maşallah çabucak geçiyor zaman büyüyor hanımefendi..Rabbim sizlerinde böyle günlerini gösterir inşallahhhselam canlar bugün kise yok buralarda ya of....
bu arada gökçem geç öğrendim ama canım doğum günün kutlu olsum mevlam sana sevdiklerinle birlikte bir ömür boyu sağlık ve mutluluk versin.
makbercim sende iyisindir inşAllah bebişte büyüyordur her geçen gün Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
oy kıyamam ben aşkitoma yaa sen bol bol dinlen bu ara çok yüklenme kendine emisagol canım.alıştırmaya çalışıyoruz hergün konuşuyorum onunla azar azar:)))bakalım inşallah alışır ya...
yok be cano degilimdir..olacakmışım gibi agrılarım oluyo arada.bakalım hayırlısı.aslında adet olmak istiyorum ben çünkü bu kullandıgım adet düzenleyiciden korkuyorum..hiçbirşey kullanmadan kalmayı çok istiyorum ama hayırlısı bakalım.
ah be bitanem bilmiyomki valla çok mu yükelniyom napıyorum..bugünde çatladı başım hep midem bulanıyomafoldumben
kızlar yaa öyle bi bkaayım dedim.gündüz giremiyorum cumanızı kutlamak için...hepinizin cuması mübarek olsun canlar.rabbim dualarımızı kabul eylesin hayırlısıyla.:Saruboceq:
ay yazmaya bile halim yok..bian önce duş alıp uyumak istiyorum((hoşçakalınŞeniz
canım bu ay ilaç kullandın ya muhtemelen o nedenle farklı geliyor adetin..korkulucak bişey yok ben kullandığım zamanda böyle olurdu..gokcem dogum gunun kutlu olsun sekercım mutlu yıllar
bırsey sorcam ya sızlere benım adet atrhım normalde 5 mayıstı
ama uc gundur camsu gıbı akıntım var ama cok garıp camur gıbı
bugun cok sukur adet basladı ama bır garıp kırmızı degıl boyle bordo renk kan akıyo anlamadım ne oluyor banaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne demek bitanem elimden bu kadarı geliyor..keşke yakın olsaydık bak o zaman neler yapardım sanaa.s.
vardır bacım yaa olmazmıııı.Allah nasip ederde bigün hepimiz yüz yüze görüşürsek aynından olmasada benzerini buluruzkaydirigubbakcemile3
sağol mavişim iyiyim çok şükür..evet maşallah çabucak geçiyor zaman büyüyor hanımefendi..Rabbim sizlerinde böyle günlerini gösterir inşallahhh
oy kıyamam ben aşkitoma yaa sen bol bol dinlen bu ara çok yüklenme kendine emi
canım bu ay ilaç kullandın ya muhtemelen o nedenle farklı geliyor adetin..korkulucak bişey yok ben kullandığım zamanda böyle olurdu..