"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

zeyncim bende karın agrısı olmadı da hafif bisancı olmuştu aşırı derecede degil yani hafif olmuştu inş hemencecik geçer canım kib geçmiş olsun
ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın fıstıklarr
sabah kocişle kalktım kahvaltı ettik o gitti bende pc başına geçtim aslında bu aralar kpss ye devametmem gerek ama offff içimden gelmiyooo çalışmak yazın hiç bakamam neyse kendi kendime deli gibi konuşmayım hadi görüşürük gezem kk da:eek:

günaaydın..
zeyn hadi güzel haberlerle gel gökçecim ebrarcım richim derin makber ve diğer tüm gzel kısslar herkese güzel günler..

selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum..
zeynim güzel haberler alırsın inşallah canım..
senam minişler korkutmuş seni inşallah bidaha olmaz canım .sorunsuz bir 9 ay geçirirsin umarım.
derinim,makbuşum,gökcem,nurum,bersum,richim,günüm ve diğer kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah..

arkadaşlar size açıklamak istediğim bişey var benim uzun zamandır içimden gelen bir his var .hepiniz biliyosunuz ben ilk sizlerle tanıştım kkda ve iyi günde ve kötü günde hep yanımda oldunuz allah razı olsun .çoğu şeyi makbuşdan ve diğer arkadaşlarımdan öğrendim .neyse çok uzatmak istemiyorum bunu çok düşündüm ama hislerim içimi kemirdi durdu .ben yeni bir topic açmaya karar verdim nedenide benim için uğurlu geleceğine inanmam.beni yanlış anlamıycağınızı umut ediyorum .biliyosunuz aranızda en uzun zamandır evlat hasretiyle yanan benim ve birkezde bunu denemek istedim .özellikle makbuşum beni anlıycaksındır canım .aramızda kırgınlık dargınlık olmasını kesinlikle istemem ve ben yine burayda gelicem.diğer arkadaşlarım aynı şeyler sizin iinde geçerli umarım beni yanlış anlamazsınız .çünkü hayatta enkorktuğum şey sizleri üzmek ve kaybetmek.yeni bir başlangıcın iyi olacağını düşündüm ve böyle bir işe kalkıştım ve öncede size açıklama yapmak istedim .çünkü 1 yılı aşkındır hep beraber omuzomuza yürüdük buyolda .yine beraber olucaz ben inanıyorum .beni bu konuda anlayışla karşılar ve desteklerseniz anlıycamki gerçekten biz bir bütünüz.hepinizi çok seviyorum .....

MAVİ2505 hoşgeldin aramıza umarım enkısa zamanda sende hamiş olursun canım..

hoşbulduk ebrarcım gerçekten sizlerin yazılarınızı okudukça rahatlıyorum benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim herkese ayrı ayrı mevlam herkesin gönlüne göre hayırlısını versin hamiş olanlarıda sağlıcakla kuzularına kavuştursun..

slm gene bennnnn
ebroşum naber datlum nirelerdesin yaa çok şükür karşılaştık:)
senam çok geçmiş olsun canım rabbim seni ve miniklerini korusun inşşşş

ebroşum ben seni anlıyorum canım içinden ne geliyosu onu dene bence sonra içinde kalmasın herşey istedigin gibi olsun topigin şimdiden hayırlı olsun açınca adresi buraya yaz ziyaret edeyim canom:ecrin_bebek:

gökcem,mavi sizde hoşgeldiniz tatlışlar..
gökcem ben iyiyim saol datlum kociş izinliydi dün evde değildim çok geç geldik giremedim sen nasılsın?
maviş sen nasılsın canım?

arkadaşlar size açıklamak istediğim bişey var benim uzun zamandır içimden gelen bir his var .hepiniz biliyosunuz ben ilk sizlerle tanıştım kkda ve iyi günde ve kötü günde hep yanımda oldunuz allah razı olsun .çoğu şeyi makbuşdan ve diğer arkadaşlarımdan öğrendim .neyse çok uzatmak istemiyorum bunu çok düşündüm ama hislerim içimi kemirdi durdu .ben yeni bir topic açmaya karar verdim nedenide benim için uğurlu geleceğine inanmam.beni yanlış anlamıycağınızı umut ediyorum .biliyosunuz aranızda en uzun zamandır evlat hasretiyle yanan benim ve birkezde bunu denemek istedim .özellikle makbuşum beni anlıycaksındır canım .aramızda kırgınlık dargınlık olmasını kesinlikle istemem ve ben yine burayda gelicem.diğer arkadaşlarım aynı şeyler sizin iinde geçerli umarım beni yanlış anlamazsınız .çünkü hayatta enkorktuğum şey sizleri üzmek ve kaybetmek.yeni bir başlangıcın iyi olacağını düşündüm ve böyle bir işe kalkıştım ve öncede size açıklama yapmak istedim .çünkü 1 yılı aşkındır hep beraber omuzomuza yürüdük buyolda .yine beraber olucaz ben inanıyorum .beni bu konuda anlayışla karşılar ve desteklerseniz anlıycamki gerçekten biz bir bütünüz.hepinizi çok seviyorum .....
tatlım neden kırılma olsunkı ben olucagını sanmıyorum kendın ıcın ne ıyıse onu yap ben kendı adıma söylüm destekcınım sonucta bır yıla askın zamanımız gectı :1hug:
bızde senı sevıyoruz opuyorumnanaktan

saol gökcem inşallah öyle olur nedendir bilmem içimden hep bunu yapmak geldi biyanım buruk ama yinede hep beraber olacağımıza inanıyorum.sizinde herşey gönlünüzce olsun canlarım

saol ebroşum çok şükür iyiyim dünden biraz yorgunluk var ama iyiyim çok şükürguclubacismile

richim saol canım allah razı olsun dur bakalım becerebilcemmi .tabi sizin desteğinizede ihtiyacım var..

hoşbulduk gökcem nasılsın bıdenem ben ıyıyım cok şükür zaman gectıkce dahada ıyı oluyorum
hı buarada ebroş ısım düşündünmü cnm

X