"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

esmacım hadi hayırlısı şimdiden nice mutlu senelere inşallah canım...

sağolun arkadaşlar 1 saat oldu hala tık olmayınca içime kurt üşmüştü ve hala kupkuruyum

hep böyle oluyor ay boyunca kafamda olmuyor garip bir olay yaşıyorum tüm dengem şaşıyor anlamıyorum ki..

ebrarcım sen kaç hamilelik geçirdin hepsi de pıhtılaşmadan dolayı mı gitti

kızlar sizinde uykunuz yok galiba ?ben bu uyku sorununu birtürlü çözemedim sabah geç kalkıyorum gecede uykum gelmek bilmiyor...

esmacım ben 3 hamilelik geçirdim .hepside pıhtılaşmadan gitti galiba .çünkü bu problemimin olduğunu yeni öğrendim.bakalım bundan sonra neler olucak..
güldecim hayırlısı olsun endişelenme böyle şeyleri hep yaşadık yaşıycazda.kadın olmak bunun için zor.evlenmeden önce derdimki niye böyle derler .insan anlıyo sonradan malesef mafoldumben

8.ayımdayım canım zaten bu ay temizlenip rahim filmi çektirmeye gideceğim

esmacım senin uykunun gelmesi normal birhafta erken kalkıyosun alışıyo bünyen .bende çalışırken öyleydim .şimdi ohh uyu dur...

ebrarcım desteğin için sağol
ben gebelik felan değilde başka birşeylerin olmasından felan çok korkuyorum yaaa
Allah muhafaza da....

yok canım yaa vakit kaybetmek istemiyorum doktorlar oyalıyor biraz en azından bende ne olduğunu öğreneyim de ona göre hayatıma bir yön vereyim ama değil mi
bana göre bu filmi çektirmekte geç bile kaldım 4.ayımda yaptırmalıydım..
bundan sonra rahim filmi temiz çıkarsa biraz daha beklerim yani 1 senemin dolmasını
yok sorun varsa bende o zaman zaten tedaviye felan mecbur başlarım

ebrarcım desteğin için sağol
ben gebelik felan değilde başka birşeylerin olmasından felan çok korkuyorum yaaa
Allah muhafaza da....

rica ederim nedemek canım .burda birbirimize destek olmak için varız.inşallah enkısa zamanda ogüzel duyguyu yaşarsın.
başka bişey olmaz canım yaa hayırlısıyla.rabbim büyük dua edelim bebişin seninle olsun..

evet canım uykum düzene girdi okullar açıldığından beri
ebroşum senin sorununu yeni öğrendiğini bilmiyodum o zaman sevin canım en kısa zamanda yeni bi hamilelik olur hemen önlemini alırsın
güldecim senin hakkında da hayırlısı olsun canım
kızlar ben kaçıyorum iyi geceleeeeropuyorumnanaktan

haklısın canım inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan meleğin gelir.
zaten rahim filminden sonra 3 ay içersinde hamile kalma ihtimalin yüksekmiş tabi sorun çıkmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…