slm kızlar yazdıklarınızı ilk sayfadan itibaren okudum.hülya herşey yolunda burada deniyim derken kafamı karıştırdın.sorun benim eşimde ve ben 5 kere denedim.5.de ımsı kullanıldı am ael degişikligimi yapsam diye düşündüm.yumurta 3 günden sonra gelişim göstermiyor.bizim daha ileri tekniklere ihtiyacımız var.birde mikro tese yapalım dendi olmadı donör önericez artık dedi semra hoca.ben hem bahçecide hemde memorailda denedim ama sonuç hep negatif.şekil bozuklugu sayı yetersizligi ne ararsan var bendede yumurta kapasitesi çok düşük ve artık ilaç kullanmadan naturel denemek istiyorum.benim gibi arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
nihan umarım iyi olur senin için bilmiyorum senin kaçıncı denemen ama malum 5 kere denedim ve aynı sorun oldu.ımsı kullanılması gerekiyor bizim tedavimizde normal sperm bulunamıyor sperm var ama normali yok.benim gibi sorunu olan arkadaşlar yok sanırım kimseler ugramıyormumafoldumben
merhabalar ,
ben de ekim sonunda yaptım 4. Denememi umut'ta ve inanılmaz memnun kaldım , herkese gözüm kapalı tavsiye ederim . Dr.um levent beydi , inanılmaz pozitif elektrik veriyor insana ..
Her türlü sorunuzu ben de cevaplarım seve seve .
Bugün 10+1iz bebeğimle
Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin bebeklerini :saruboceq:
Selmacım sana da tedavinde bol şans diliyorum , allah yardımcın olsun canım şeniz
arkadaşlar birçok kez olumsuz sonucunuz varsa bence vakit kaybetmeden genetik test yaptırın. ben 1. tüp bebek denemesinde hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim. sağlıksız olma ihtimali şu anda daha yüksek. kendi doktorum sebebi bulunamaz genetik teste gerek yok dedi. ama benim içim rahat olamdığı için başka bir doktora gitmek istedim. oda ENVER KURT. saolsun kendisi bana hemen genetik test yaptırmamı söyledi. ve maalesef sonuç kromozom translokasyonu. zaten eşimin spermleri sorunlu. birde bu çıkınca PGD yaptırmamız gerektiğini anladık. Eğer yaptırmamış olsaydık 2.denemede de hüsrana uğrayabilirdik. Şu anda başka bir yerde yaptırıcaz ama eğer olumsuz olursa umut tüp bebekte denicem şansımı. allah büyük.
Bu nedenle size kesinlikle ama kesinlikle genetik test yaptırmanızı öneriyorum.
CADIARZUCADIARZUNEDEN DİREK UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNDE DEVAM ETMİYORSUNDA ÖNCE BAŞKA YERDE SONUÇ OLUMSUZ OLURSA UMUT ANLAMADIM NEDEN BOŞUNA YIPRANIYORSUN ?:1no2:
canım çünkü bu işlemi raporlu yaptırıyoruz ilaçlar falan birde doktor kendi doktorum. ona güveniyorum ama eğer olumsuz olursa dışarıdan yaptırmak zorunda kalacağımız için. umut tüp bebek merkezini burda anlatılanlardan biliyorum. ama inşallah gerek kalmaz...
Umut Alman Hastanesinin uzantisi.Alman Avrupada umut Anadolu yakasinda.Teknoloji olarak ve ilac protokolu olarak ayni seyler kullaniliyor.Ama luks acisindan kiyaslanamaz.Fiyatta Umut Almanin yarisindan aza geliyor.Umutta iki deneme yaptim.Enver Bey harika bir dr.Ama eger problem sperm sayisi sekil bozuklugu ve hareketlilik ise her iki hastanenin de yalnis tercih oldugundan eminim.Bu durumda dogru sperm seciminin yapilabilmesi icin IMCI teknigi kullanan bir yere gitmek lazim.Ama malesef bunu simdi anliyorum.6. denememin sonunda.Bu sozumu yabana atmayin.
umut ssk ve bağkur ile anlaşmalıymış. özellikle sorduk ama emekli sandığı ile anlaşması yokmuş. biz hepsini birleşti diye biliyoruz sgk diye. ama öyle olmuyormuş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?