star dust canım Allah bir seste kurtarsın ssağsalim kucağına almak nasip olsun inşallah
benimde bugün transferim gerçekleşti hamdolsun şimdi bekleme aşamasına geçiyorum 3 gün dinleneceğim ama devamlı sırt üstü yatamam ben oturarak geçiriyorum ağır iş yapmaktanda kaçınıyorum bir mahsuru olacağını sanmıyorum hayırlısı bakalım dilerim dediğiniz gibi 12 gün sonra hamileyim haberini vermek nasip olur inşallah bu arada tahminin doğru 22 si test günüm:)
merhaba renkli1,,,,,,canım benim eşimdende kromozom testi istendi yaptırdık sonuç 13 şubatta çıkıcak,,,,benimde regl'im eli kulağında heran bekliyorum,2 veya 3 günü istanbuldayım ve başlıyoruz,OLSUN hayırlısı olsun,,,bende heyecan yapmaya başladım ve ben 5 aydır merkez araştırmasındaydım ne kadar gerildiğimi kelimelerle anlatamam şaşkınlıklar içerisinde kaldım,,,ama en sonunda UMUT ta karar kıldım,,,,doğru karar,,,,,,,,,
daha önce nerelerde yaptırmıştın???????sevgiler
monetacım ben daha önce 3 kez amerikan hastanesinde yaptırdım ve birkezde mayada yaptırdım.2 adet düşüğüm var...bu benim 5.denemem olacak zaten 5 yıllık evliyim ...
seninde kısa protokol mü olacak...
arkadalar merhabaaa bende hamişim,,Allaha çok şükür
ama bişey sorucam benim dr.enver beydi ama gebelik takiplerini leventbey yapıyomuş,,
siz nasıl yaptınız özellikle sona yaklaşanlar doğum ve hastane konusunda ne yapıyosunuz ben aslında enver beyde devam etmek istiyorum
tursercim bol bol dinlen cnm kendine iyibak bu süre içerisinde...ikinize de çok tşkler turser ve star dust..pazar sabahı benimde yumurtalarım toplanacak ama sadece 8 yumurtam var kızlar inşallah hepsi kalitelidir ve döllenirler..banada dua edin kızlar dualarım sizlerle... renkli çok tşk ler cnm sanada dileklerin için inşallah sorunsuz bir tedavi atlatırsın sende..kendinize iyi bakın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?