Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİN:Saruboceq:
fatmaanur doktorun kim?
Arkadaşlar merhaba; öncelikle hamiş olan olanlara Allah kucağına almak nasip etsin, tedavi olacaklara da hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.
inşallah biz de temmuz ayında Umut ta tüp bebek denemesi yapıcaz. Problem eşimde Azospermi Emre beyin hastasıyız. Yalnız benim için Ulun bey mi Süleyman bey mi? Çünkü bu ay bir kontrole gitmek istiyorum. Ay sonuna doğru belki. Az çok tedavi de izlenen yolları okudum biliyorum ama bakalım doktor nasıl planlayacak. Benim bir de temmuz ayında yaptırmam gerekiyor inşallah bir aksilik çıkmaz da yoksa işyerinden dolayı taa seneye kalacak. Allah büyük rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
Ben ulun bey derimmmmmm hayırlısı olsun
Bende Umut tüp bebek merkezinde tedavimi oldum ve dr um Süleyman Bey di ve sonucum pozitif.Ben çok memnun kaldım hem merkezden hem doktorumdan ve tüm çalışanlardan.Herkes çok güleryüzlü ve ilgili.Süleyman bey de Ulun bey de işlerini çok iyi yapan dr lar.Benim 2. denememdi ve herkese tavsiye ediyorum.Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
Savaşı kazandım
Savaşı kazandım
Savaşı kazandım
hayırlı olsun bir bebiş daha geliyor aman allahım nufus patlaması olacak yakında umut tüp bebek merkezi maşallah fabrika gibi :dance:1 kişi gidiyorsun 2 kişi olarak dönüyorsun[/QUOTE
umut tüp bebek merkezinden nekadar çok pozitif sonuç alan inşallah bende iki kişi olarak dönerim
kızlarr
uzun bir aradan sonra aranıza hızlıca bir dönüş yapıyorum .tdavim başladı.......
benimde doktorum ulun bey
fatmanur senide çoookkkk ama çoookk tebrik ediyorum