arkadaşa katılıyorm ben de kendısıyle yüzyüze bır kez görustum- yarın ikincisi olacak insallah -gayet acık ve net umut tüccarlıgı yapmadan konusuyor..belkı bizler umut arayısıyla bizi motive edicek ikna edicek mutlaka oalcagına inandıracak sözler bekledıgımızden yadırgıyoruz bu üslubu ama gercekçi yaklasımı bence sonradan yasayabılecegımız hayal kırıklıklarından korunmamız için..biz daha yolun cok basında arastırma safhasındayız ilk gittimizde bızı hıcbır tedavıye baslamada acele etmemızın daha ıyı olacagı strese gırmemızın daha cok sorun yaratacagı konusunda acıkca uyardı dogal yoldan beklememızı ıstedı bunun dışında bu işin nasip işi oldugunu tüp ya da asılama da olsa olmıycaksa olmayacagını da söyledi..bunlar da belki beklediğimiz sözler değil ama yalan da değil..neticede istese menfaat pesnde olsa bizi bekletmeden de işlemlere baslayabilir bu öneride hic bulunmayabılırdı..işe gercekci yaklasarak bizi hazırlaması her kondua haberdar kılması ve para tüccarlıgına soyunmaması bizi ilk görüşmede yeterince tatmin etti..belki üslup farklı sert belki bizim için biraz acımasızca duygularımıza göre tabii..ama içimden bir ses en baştan beri kendisine güvenmeyi saglamayı yetiyor..bu kadar kişi de memnun oldguna göre kendinize bir şans daha tanıyın derim ben..Allah hepmızın yardımcısı olsun..kucaklarımızı doldursun ınsallah..
arkadaşım hangi aşamadasınız?