Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sağol canım en son denememde boyle yüksek çıkmışti sonucu aldıktan 3 gun sonra dusukle sonuçlandığı için bu sefer pek sevinemiyorum endişeler bitmiyor
Ay Allah korusun katlanarak artsın insallah. Korkma nasipte varsa gelecek kucagina. Iki gun sonra tekrarla testini bakalim

Arkadaşlar uzun süredir giremiyorum. elinn ve S sheisback tebrikler. Allah tamamına erdirsin ınş. Biz de 6+5 te kalp atışını duyduk. 20 ocakta randevumuza var. O zaman 12. Hafta da olacağız ınş. Sonra başka bir kadın doğumcu da devam edeceğiz. Rabbim Transfer hazırlıkları ve sonucunu bekleyen arkadaşlara da bu güzel haberi almayı nasip eylesin ınş.

Saol canım Z zeynep086 Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

hamıle kalanlar saglıcakla kucagınıza alın ınsallah amınnn tırensverı olanlar hayırlı sonuclar alın bende tedavıye baslamak ıcın reglımı beklıyorum 6 gun gecıktı bıran once gelsede baslasam tedavıye ınsallah

Insanın elinde degil insallah devam eder Pazartesi yine testi tekrarlayacam
canımmm bende hamileyim inanamıyorum, 2 aşılama 1 tüp negatifinden sonra kan testi yaptırdım 1015 çıktı inanamıyorum, mucize bu hepinize umut olsun, BİZ İSTEYİNCE DEĞİL RABBİM İSTEYİNCE OLDU, benim başıma niye gelmiyor böyle şeyler deyip dururdum, çok şükür, hamileyim, herkesede dua ettim Allahım nasip et isteyenlere diye ağlaya ağlaya, hala da ağlıyorum yav :)

Cok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına vermeyide nasip eder insallah değerinde masallah cok guzel çıkmış

Canım gözün aydın hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizleride sevindirsin inşallah

Kızlar 3 yumurtamdan 2 tanesi döllenmiş dondurdular rahim duvarım kötüymüş heralde önümüzdeki ay transfer yapacağız dedi selen hanım. 2 yumurtam döllendİ bu bile beni mutlu etti allahım inşallah tamamına erdirir. Tüm isteyenlerin kucağını doldurur inşallah

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin Rabbim diğer arkadaşlara da nasip etsin, çok şükür güzel haberler alıyoruz çooook sevindim çokk . Bu arada seninki de çoğul gebelik:)

Çok şükür canım güzel haber, olsun en güzel zamanda olsun ben de 1 ay bekledim yeterki sonu güzel olsun, azıcık daha bekle annesi

İnşallah senin de çook güzel geçer tedavin, senin de hamil haberini alırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…